Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhívás a Magyar nemzethez!

FelhívásAki a TEMPO hivatalos és ideiglenes lapját látogatja és lehetősége van arra , hogy az oldalon megjelenített adatokat lementse, az kérjük tegye meg, mert a jelenleg regnáló hatalomra nézve (volt kormány, ügyészség, rendőrség, bíróságok és a teljes állami apparátussal összefüggő maffiatevékenység) bizonyítottan bemutatásra kerülő anyagát, előre láthatóan az események előre haladta miatt, akár a TEMPO-t és a TEMPO által feltárt bizonyítékokat is, megsemmisíthetik.
Ezért a feltárt bizonyítékokat amit a honlapjukon nyilvánosság elé tártak, és immár a hatalomnak hivatalosan tudomására is hoztak, mindenki akinek lehetősége egybeesik az akaratával, haladéktalanul és maradéktalanul, az anyagot biztonságos helyre mentse le.

Hivatalos oldal:
TEMPO Párt
Ideiglenes : Link

Hozzászólások

# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:40:10
A biztonságos hely mit jelent?
lemez+széf? házon kívül tárolás, vagy...?
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 06 ¦ 10:09:42
Tisztelt Tempo Párt!

Weboldaluk esetleges törlése esetén azért bízom benne, hogy újabb weboldallal jelentkeznek.

A több, mint 10 éve tartó pereskedéseiket maximálisan megértem, pontosan tudom, hogy szinte képtelenség ebből kikerülni a honi viszonyok között, hiszen mindig újabb bűnözők lépnek képbe a GAZSÁGszolgáltatásból, ami egy bűnszervezetben működő mocskos, korrupt csürhe. (nagyon kevés kivétellel)

További sok erőt, kitartást kívánok a küzdelmükhöz!

Egy sorstársuk: Csiza Csaba

weboldalam: www.csiza-csaba.hu

A bűnözők a "Féreglista" menüpontban megnevezve.
# | Mate Mate - 2010 08 06 ¦ 10:53:46
Ok, amennyit lehetett lementettem belőle, ha kell majd akkor feltöltöm vhová rar-ban és küldöm az illetékesnek.. ("amennyiben megtudom örizni")
# | tillati tillati - 2010 08 06 ¦ 11:09:01
KÖSZÖNÖM A FEHÍVÁST !

a TEMPO nevében , Klotild akár el is áshatod csak tudd mikor kell használnod a Magyar nemzet érdekében,mert tudd,hogy ebben az ügyben megtett minden cselekedet a Magyar nemzet jövöjét és érdekét fogja SZOLGÁLNI

Fazekas Attila TEMPO alelnök .;)
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 19:03:38
A "hordozó" minden lehet! CD-DVD, kinyomtatva, stb. A lényeg az, hogy nem fikciók, hanem tényekkel, dokumentumokkal alátámasztott visszaélések, csalások leleplezésének maradjon nyoma. A nagyi is jó, ahogy a "mókus elhagyott oduja". A kérdés azért fontos, mert még nem léptünk ki az 1989-es "rendszerváltozás" alapítóinak kényszerpályájáról!
Az igazi elszámoltatás, még csak ez után kezdődhet, hiába semmisítik meg teherautószámra a kompromitáló dokumentumokat! Alapvetően, ne az akarjon újabb, az előzőhöz hasonlatos rendszert létrehozni a társadalmi igazságosság nevében, aki maga is sáros!
# | aszpirin aszpirin - 2010 08 06 ¦ 19:34:05
Klotild, a biztonságos hely legalább 100 méter mélyen, egy hegy gyomrában van, EM sugárzástól védett hűtőkamrában, gránitlapokba vésve.
:)
# | csizmilaci csizmilaci - 2010 08 07 ¦ 17:30:23
Ha valaki le tudta menteni a feljelentések kozul a "Szegedi Nyomozó Ugyészség,2010.05.25" kuldje már át vhogy,mert nálam ez az egy nincs meg.Egyszeruen nem nyilik meg az oldal.
Elore is koszi:)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.40 másodperc
68,710,265 egyedi látogató