Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Újra lángokban áll Oroszország

KülföldÚjra lángokban áll Oroszország
(Kis mossados akció! Kíváncsi vagyok, hogy a maci mikor paskolja már bíborra avalagát a sok kipás idiótának!)
Négy halálos áldozata van a dél-oroszországi Volgográdi területen újra fellángolt erdőtüzeknek a péntek reggeli hivatalos adatok szerint. A tüzek oltásán az éjszaka már több mint 1500 ember dolgozott, s munkájukat több mint kétszáz gép, valamint több repülőgép és helikopter segítette.

A tüzek sérültjeinek száma 14. Összesen több mint 500 építmény, ezen belül 397 lakóház, egy óvoda és egy orvosi rendelő égett le, 745 embert evakuáltak. Feltételezések szerint a tűzvészt egy nagy feszültségű vezeték elszakadásakor keletkezett szikra okozta.

Moszkvában a hatvan napig tartó, 30-40 Celsius-fokos hőség után ugyan 10 fok körülire esett a hőmérséklet, és az aszályt szinte folyamatos eső váltotta fel, a Volgográdi területen az utóbbi napokban még mindig 28-30 fok körüli a hőmérséklet.

A Volga mentén a Szamarai területen is felgyulladtak újabb tüzek: Togliatti város közelében mintegy 200 hektáron égett az erdő péntek reggel, és a térségben erős a szél, ezért a tűz gyorsan terjed. Togliatti polgármestere rendkívüli helyzetet hirdetett ki a városban, s azt mondta: a környéken egyetlen települést érinthet a tűz. Ideiglenesen lezárták a Togliattit és Szamarát összekötő utat is, de a helyi önkormányzat szóvivőjének közlése szerint a lángok nem fenyegettek lakott települést.

Erdőtüzek dúlnak még a távol-keleti Csukcs-félszigeten, de mindhárom tűzfészket lokalizálták már.

A hosszú forróság és aszály miatt a szokásosnál jóval több erdő- és tőzegtűz az idén csaknem egymillió hektárnyi erdőt és teljes falvakat perzselt fel Oroszországban. Hivatalos adatok szerint a lángok mintegy félszáz emberéletet követeltek, és hatalmas, egyelőre még fel nem becsült, de a gazdasági mutatókra érezhetően kiható anyagi károkat okoztak.

(bumm.sk)

http://www.mno.hu/portal/734247

Hozzászólások

# | fapipa fapipa - 2010 09 03 ¦ 18:07:34
már napok óta azon töröm a fejem, hogy ha az oroszok ellen a nyugat kitalált egy uj technológiai fegyvert( mert a pénzt mint fegyvert már kiprobálták az összeomláskor ) akkor az milyen hatással járna??
Tehát : HAARP al és chemtraillel közép európában kicsapatják az összes nyugatról érkező páradus légáramlatokat, lényegében kiesőztetik a légkört mielőtt elérné a front az oroszok európai területeit. Az, hogy közép európában ez nagy árvizekkel jár, az pitiáner ügy a nagy egészhez képest.
Igy tehát az orosz területeken a szárazság, aszály óriási károkat okoz, erdőtüzek, élelmiszer termelés leállása stb stb .
Szerintem ez egy tudatosan irányitott folyamat, amiben most az oroszok még csak a hatásával, elháritással, tüzoltással vannak elfoglalva, és csak ezután probálják elemezni a váratlan , időjárási anomáliákat. vagy esetleg már foglalkoznak ilyen elemzéssel??? ki tudja !!
Az érdekes lenne, ha mi hivnánk fel ezekre a figyelmüket!!!

Imre
Te mint elemző , mit szólsz ehez a verzióhoz?? vagy már nem én vagyok az első aki ezen rágódott???
fapipa

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.35 másodperc
68,712,063 egyedi látogató