Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A zsidó terrorizmus

Napl√≥Ma r√∂vid lesz a h√≠rek. √ögy t√Ľnik, hogy a vil√°g √°talakul√°s√°nak tendenci√°j√°t elkezdt√©k kommunik√°lni, de √ļgy akarj√°k lebontani a l√°tszatot, hogy k√∂zben a lehet√Ķ legt√∂bb k√©telyt t√°masztva tartj√°k fenn addig, am√≠g ki nem menek√≠tik a menek√≠thet√Ķt √©s be nem d√∂ntik a f√∂l√∂sleget, el nem varrj√°k a sz√°lakat. Csak egy p√©ld√°val had √©ljek. Tegnap egyik bar√°ti ismer√Ķs√∂m hirtelen felindul√°sb√≥l k√∂z√∂lte velem, hogy nemr√©giben egy el√Ķad√°son megk√©rdeztek egy √°ltalam is elismert szem√©lyt velem kapcsolatban, s azt a v√°laszt kapt√°k, hogy √©letvesz√©lyben vagyok. Nos ez nem √ļjs√°g, viszont a gondolat, amely ott megfogalmaz√≥dott a MAZSIHISZ k√∂reihez kapcsolatokhoz vezethet√Ķ vissza. Gondoltam, felh√≠vom V√°most, h√°tha Gyuri m√©lyebben viszi a sz√≥t, de azt√°n sajn√°ltam a telefonk√∂lts√©get r√°.


Az USA sorra bukja el eddigi b√°sty√°it √©s az elemz√Ķk nem √©rtik mir√Ķl is van sz√≥. Persze lehet, hogy Rotschild√©k csak egy √ļjabb csel√©r√Ķl van sz√≥ √©s az orosz √©s k√≠nai, indiai nyomul√°s m√∂g√∂tt ugyanaz a h√°tt√©rhatalom pengeti a h√ļrt, mint amely a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok beavatottjaib√≥l csin√°lt n√°lunk is politikusoknak l√°tsz√≥ zsid√≥ kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe J√ļde√°val-t √©s m√©ly√ľl√∂k el Ist√≥czy, Eg√°n Ede,…tev√©kenys√©g√©ben, kimunk√°lt, felsz√≠nre hozott √©s bizony√≠tott Igazs√°g√°ban, √ļgy er√Ķs√∂dik meg bennem a tudat, hogy a zsid√≥val nem lehet ember m√≥dj√°ra b√°nni, viszont le√∂lni sem szabad oly k√∂ny√∂r√ľlettel, mint egy √°llatot. Okosabban, de k√∂ny√∂rtelenebb√ľl kell vel√ľk elb√°nni, szeretettel, hideg fejjel, mindenf√©le erk√∂lcsi agg√°ly n√©lk√ľl, az √≠rmagjukat is eltaposva. Ist√≥czy bizony√≠totta, hogy ez parlament√°ris k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt m√°r 125 √©vvel ezel√Ķtt sem m√Ľk√∂dhetet, ma meg m√°r nem is t√∂rekszik r√° √©rtelmes ember, s ha valaki oda beker√ľlne, akkor is olyan sz√°nd√©kkal √©s tettel kell viseltessen, hogy az a zsid√≥ hord√°t ott helyben robbantsa sz√©t. A zsid√≥ nem m√©lt√≥ az ember n√©vre, err√Ķl √Ķk maguk tettek tan√ļbizonys√°got. Egy az ismert vil√°got k√∂rbe√∂lel√Ķ konferenci√°t kell tartani a zsid√≥k eddigi tev√©kenys√©g√©r√Ķl a vall√°si elt√©velyed√©sr√Ķl, amin kereszt√ľl sikerrel rontott√°k meg az emberi lelkek z√∂m√©t √©s fanatiz√°lt√°k az ellen√ľk fordul√≥kat. Tiszt√°n a logika √©s a bizony√≠t√©kok terhe mellett kell nyilv√°nosan kimondani, hogy a zsid√≥nak pusztulnia kell ebb√Ķl a vil√°gb√≥l, mert nem val√≥ ide!

A teljes fronton megv√≠vand√≥ harc √°ldozatokat k√∂vetel, de zsid√≥ nem maradhat egy sz√°l sem, mert ami hozz√° k√∂t√Ķdik, az szennyes, embertelen √©s gonosz. Ez az √≠t√©let m√°r t√∂bbsz√∂r kimondatott, de az emberi hum√°numnak neh√©z elfogadni azt, amit m√©g nem siker√ľlt √°t√©rezve meg√©rtenie. Ez nem faji, kisebbs√©gi sem felekezeti k√©rd√©s, de m√©g csak nem is ideol√≥giai posztul√°tum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot elt√°vol√≠tva a b√Ķre al√≥l annak √©let√©t veszi. A zsid√≥ maga a bizonys√°g arra, hogy nem ember, sem nem √°llat, hanem valami idegen faj, megtestes√ľlt retteg√©s √©s gy√Ľl√∂let, amely az emberis√©g pestisek√©nt bizony√≠totta be, hogy kiiktat√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzete.

Minden lehet√Ķs√©get ki kell haszn√°lni, hogy pusztul√°sukat √∂nkez√ľkt√Ķl hajthass√°k v√©gre, s ennek √©rdek√©ben retteg√©sben tartva egyre nagyobb v√©gzetes hib√°ra kell sarkallni tudatosan terelni √Ķket. R√° kell tudni √©breszteni az egyik zsid√≥t arra, hogy a m√°sik zsid√≥ m√©g nagyobb ellens√©ge √©s az √Ķ megmarad√°s√°t annak megsemmis√≠t√©se szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel √©s oktat√≥lag el√©rni. A „j√≥ zsid√≥ fogalm√°t” a zsid√≥ fogalm√°val egyetemben k√©retik t√∂r√∂lni minden elm√©b√Ķl! Ha lenne olyan, az m√°r nem zsid√≥nak mondan√° mag√°t. Ne mocskoljuk √∂ssze a kez√ľnket vel√ľk, ha ez elker√ľlhet√Ķ, ha pedig m√°r nem – egyre elker√ľlhetetlenebb-, akkor a lehet√Ķ leggyorsabban √©s leghat√©konyabb munk√°t v√©gezve kell az „oper√°ci√≥t” v√©grehajtani. Ha helyzet van, m√°r nem √°llsz sz√≥ba vele, nem egyezkedsz, hanem l√Ķsz! Addig viszont kelts benne f√©lelmet, bizonytalans√°got √©s tudasd vele, hogy az els√Ķ adand√≥ alkalommal a nyak√°ra l√©psz, ha rend√Ķr, ha bank√°r, ha b√°rmi m√°s is most m√©g – √°tmenetileg.

Nem vicc ez m√°r.

A Lukoil toppmanager√©nek 16 √©ves l√°ny√°t brut√°lisan √∂sszeverve, a felismerhetetlens√©gig szinte sz√©troncsolva tal√°lt√°k holtan a napokban. Egy m√°sik n√Ķvel is v√©geztek az elk√∂vet√Ķk, szint√©n ilyen m√≥dszerrel. A „j√°t√©k” eldurvul, s amit n√°lunk a cig√°nyokat felhaszn√°lva m√Ľvelnek a zsid√≥k, az m√°r indokoltt√° tesz b√°rminem√Ľ azonnali gyors reag√°l√°s√ļ beavatkoz√°st. Id√Ķ m√©g mindig van a felk√©sz√ľl√©sre, de fogy, fogyt√°n a t√ľrelem is. A palesztin „kiegyez√©s” √°lc√°ja j√≥ indok lehet, hogy Izrael elkezdjen v√©gre verg√Ķdni √©s megindulhasson a menek√ľlt-√°radat Magyarorsz√°g fel√©, a betelep√ľl√©si pontokat megsz√°llva. Gondoskodni kell arr√≥l, hogy ne legyen kedv√ľk ide j√∂nni √©s biztos√≠tani kell minden zsidjat, hogy itt m√©g nagyobb megr√°zk√≥dtat√°sban r√©szes√ľlhet, mint a cionista eddigi √°tmeneti sz√°ll√°s√°n.

A h√°bor√ļ m√°r zajlik √©s az antiszemita, amennyire csak lehet az adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de h√°t a f√Ķn√∂kei a kaz√°rok meg nem is zsid√≥k, √≠gy nekik mindegy mi tetszik nekik √©s mi nem.
Ahogy most l√°tom, a gazdas√°gi r√©sz√©t a dolgoknak, a k√©t alapvet√Ķ ir√°nyvonal egym√°s mellett halad.

„Minden az eny√©m! sz√≥lt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©ge minden honv√©d√Ķ magyar f√©rfinak √©s n√Ķnek (Ist√≥czy n√©ha antijudaist√°nak is nevezi ezt a megk√∂zel√≠t√©s)!
Mai sz√≥haszn√°lattal √©lve mindaz, amit eddig err√Ķl a fajnak, vall√°si szekt√°nak, n√©pcsoportnak nevezett szervez√Ķd√©sr√Ķl tudunk, az minden tekintetben kimer√≠ti a TERRORIZMUS kifejez√©s √∂sszes aspektus√°t, s k√©pvisel√Ķiket minden skrupulus n√©lk√ľl tekinthetj√ľk terrorist√°knak.

HozzŠszůlŠsok

# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 05 07 ¦ 17:28:16
Köszönettel a leirt igazi IGAZ gondolatokhoz.

ZSIDOTOL MEG MOSOLYT SEM !!
---------------------------------------
Mert akkor mar közel vagy hozza.
Remelem minden zsido buzi vagy leszek bika lesz, es akkor ez is hozzasegitt hogy befejezi ez a parrazzita faj a földön a fertözest.

En a hibat azok emberek retegen latom, ki eladja a jövöjet a penznek,
a masik a tudtlansag, a tudatlant meg lehet vezetni,
a lustasag, nem is akarjak tudni mi az igazsag.

Bizonyara mit nemtudunk letezik,
de
a nagyobbik baj azzal van, hogy a zsido minden gazemberseget alkalmaz a földi emberiseg ellen.

Ez a faj
több ezer eves törtenelmeben igazolta, hogy egy rablogyilkos nepcsoport,
es az iskolat minden könyvet,
azzal kellene kezdeni,

hogy az emberiseg ellen elk√∂vetett zsido b√ľn√∂k,

vazlatokban, mert bövebben egy könyvtarba nem ferne bele.

Tehat a hiba a sok agymosott beget√∂s birkaban van, ki bemegy a zsidohoz vasarolni, es valamilyen √ľggyel hozza folyamodik, beleertve a bankoktol az √ľgyvedekig.

ZSIDOTOL VAGY ZSIDOVAL SEMMIT SEMILYEN KAPCSOLATOT !!

Akkor a vilag törtenelmenek a jövöje helyre all,
de ha nem akkor meg több olyan katasztrofat zudittanak az emberisegre melyet meg soha.

BIZOK AZ ATGONDOLT J√ĖV√Ė ALAPOZOTTSAGABAN
http://www.google...53cd91f763
# | ssman ssman - 2011 05 07 ¦ 19:19:06
Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC)

Az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) D√©l-Afrik√°ban k√©t kommunista zsid√≥, Albie Sachs, "egyik legels√Ķ elm√©j√ľk"( London Sunday Times, 1993 aug. 29) √©s Yossel Mashel Slovo (Joe Slovo) vezette.
Slovo egy Litv√°niai zsid√≥ v√°rosk√°ban sz√ľletett, jiddis√ľl besz√©lve n√Ķtt f√∂l √©s a Talmudot tanulm√°nyozta. Az ANC radik√°lis sz√°rny√°hoz csatlakozott, az Umkhonto we Sizw√©hez 1961-ben, √©s ennek lett parancsnoka. Ot nevezt√©k ki a d√©lafrikai kommunista p√°rt titk√°r t√°bornok√°nak 1986-ban. ("Joe Slovo," zsid√≥ kr√≥nika, 1995 janu√°r 13).
Slovo tervezett sok ANC terroristat√°mad√°st, bele√©rtve az 1983-as aut√≥bomb√°sat, melynek 19 hal√°los √°ldozata volt, √©s sokakat megsebes√≠tett... Slovo sokszor utazott a Szovjetuni√≥ba, 60. sz√ľlet√©snapj√°n szovjet √©rdem√©remmel t√ľntett√©k ki... Slovo meggy√Ķz√Ķd√©ses kommunista, marxista-leninista a legcsek√©lyebb erk√∂lcs n√©lk√ľl, akinek csak a gy√Ķzelem sz√°m√≠t, b√°rmibe is ker√ľl az, b√°rmekkora is a v√©r√°ldozat. Slovo nem mond ellent eszm√©inek, mint a 'kommunista √©szkomb√°jn' az ANC fegyveres harca m√∂g√∂tt. Sz√°m√°ra a d√©lafrikai feh√©rek f√©lelme egyr√©szt az ANC n√∂vekv√Ķ hatalm√°nak a jele, √©s d√∂nt√Ķ szerepe van annak siettet√©s√©ben, melyet √Ķ 'v√©gs√Ķ gy√Ķzelemnek' nevez. 'Forradalomi er√Ķszak hozta l√©tre azt a sugalmaz√≥ hat√°st, amelyre sz√ľks√©g√ľnk volt √©s ez szerezte meg az ANC sz√°m√°ra a gy√Ķzelmi √°ll√°st' - mondta Slovo. ("L√°zad√≥ strat√©ga keresi az apartheid v√©g√©t", L.A. Times, 1987 Aug. 16, 14 o.). Amikor Nelson Mandela ANC-je √°tvette a hatalmat D√©lafrik√°ban, Slovo lett a lak√°s√ľgyi miniszter. Slovo, a jiddis√ľl besz√©l√Ķ litv√°n zsid√≥ volt a D√©lafrikai kommunista p√°rt t√°bornok titk√°ra √©s az ANC hadi √°g√°nak igazgat√≥ja, amely sz√°mos terrorbomb√°z√°st k√∂vetett el feh√©r civilek ellen. Mandel√°t nagy √°llamf√©rfik√©nt √ľdv√∂z√∂lte Nagybritanni√°ban II. Erzs√©bet kir√°lyn√Ķ 1996-i kar√°csonyi √ľzenet√©ben a birodalomhoz.
Ha r√°n√©z√ľnk ezekre az ijeszt√Ķ szem√©lyekre, akik csak a cs√ļcsa annak a zsid√≥ j√©ghegynek, ami a szovjet kommunizmus volt √©s akik felel√Ķsek harminc milli√≥n√°l t√∂bb ember hal√°l√°√©rt; ha √©szrevessz√ľk, hogy milyen keveset √≠rtak le vagy vittek filmre ezek b√Ľneir√Ķl, akkor elkezdj√ľk meg√©rteni, hogy a kiz√°r√≥lagos koncentr√°l√°s a zsid√≥k b√Ľneire, val√≥sakra √©s k√©pzeltekre, egyfajta propaganda.
Ha nagyobb teret szenteln√©nek a zsid√≥ kommunist√°k holokausztja bemutat√°s√°nak a paraszts√°g √©s a keleteur√≥pai √©s orosz kereszt√©nyek ellen, akkor a n√©metek "k√ľl√∂n√∂s rosszas√°ga" faji csal√°snak min√Ķs√ľlne.
Zsid√≥ b√Ľn√∂k ismertet√©se

A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ sor√°n v√©gzett n√©met akci√≥kat l√©g√ľres t√©rben kell szeml√©lni az√©rt, hogy az √öj Vil√°grend el√Ķr√©bb jusson rejtett c√©lj√°ban, a zsid√≥ vil√°guralom el√©r√©s√©ben.
Ha a nemzeti szocialista akci√≥kat √∂sszef√ľgg√©sbe hozn√°k a zsid√≥ kommunizmus f√∂rtelmes b√Ľneivel az oroszorsz√°gi √©s kelet-eur√≥pai kereszt√©nyekkel szemben, a k√∂zv√©lem√©ny meg√©rten√©, hogy Hitler √©s a nemzeti szocializmus reakci√≥ az volt, ha er√Ķteljes is, a zsid√≥ kommunista emberirt√°sra Keleteur√≥p√°ban √©l√Ķ kereszt√©nyek √©s parasztok ellen.
Ez√©rt van az, hogy a hollywoodi filmek soha nem dokument√°lt√°k a zsid√≥ kommunizmus alapvet√Ķ t√©nyeit, ezeket soha nem vitatt√°k egyetemi tanfolyamokon √©s soha nem hozt√°k k√©p√ľket nyilv√°noss√°gra korunk sz√≠nes foly√≥irataiban. Ez√©rt nem lehet megvenni Malcolm Muggeridge k√∂nyv√©t, a "Moszkvai telet", melyet a zsid√≥ kommunista kereszt√©nyellenes holokauszt szemtan√ļja √≠rt le.
A Sunday Telegraphban (London, Anglia: 1990 november 18) azt k√©rdezik: "Mi√©rt nem adt√°k soha t√∂bbet ki a k√∂nyvet? (Moszkvai t√©l). A v√°lasz val√≥sz√≠n√Ľleg abban rejlik, ahogy Muggeridge kezeli a 'zsid√≥ k√©rd√©st'. A T√©l Moszkv√°ban zsid√≥kkal foglalkozik. Az term√©szetesen t√©ny, hogy a korai bolsevikok ar√°nytalanul nagy sz√°mban voltak zsid√≥k, √©s enn√©lfogva a komissz√°rok √©s apar√°tcsikok is..."
A radik√°lis igazs√°g a t√∂rt√©nelemben kamp√°ny le√≠rja ezeket a tiltott t√©nyeket √©s az a vezet√Ķ motiv√°ci√≥ja, hogy szembeszeg√ľlj√∂n az olyan szt√°linista cenzorcsapatokkal mint az ADL √©s a Simon Wiesenthal k√∂zpont. Mindk√©t szervezet, ha lehet√Ķs√©ge lenne r√°, lez√°rn√° ennek a cikknek az √≠r√≥j√°t, mint ahogy ezt megteszik N√©metorsz√°gban, Ausztri√°ban vagy Franciaorsz√°gban. Rendszeresen 'k√©mjelent√©seket' k√ľldenek ezeknek a korm√°nyoknak a kereszt√©ny √©s n√©metp√°rti √≠r√≥kr√≥l. 1995-ben az ADL seg√≠tette egy 69 √©ves amerikai √≠r√≥ el√≠t√©l√©s√©t, Hans Schmidt√©t, akit N√©metorsz√°gban b√∂rt√∂nbe z√°rtak, mert Florid√°ban kiadott egy √ļjs√°got. A zsid√≥ cenzorok azt szeretn√©k, ha vil√°gszerte hasonl√≥ t√∂rv√©nyeket hozn√°nak, melyek alapj√°n olyan √≠r√≥kat √©s kutat√≥kat √≠t√©ln√©nek el, akik nem nyalj√°k az √Ķ talpukat vagy nem im√°dj√°k az aranyborj√ļt.
A revizionizmus az, mely megmutatja a t√∂rt√©nelem m√°sik oldal√°t, mely hangot ad a zsid√≥ kommunizmus √°ldozatainak hangtalan milli√≥inak. A hi√ļ cionist√°k gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķnek tekintik azokat, akik jogukat k√∂vetelik arra, hogy tov√°bb ok√°djanak naponta egy v√≠zl√©pcs√Ķnyi h√°nyad√©kot nagysz√ľleink √©s √Ķseink szent eml√©k√©re. Hogy v√©dj√ľk magunkat eredet√ľnk √©s √Ķseink megbecstelen√≠t√©se ellen, az biztosan nem gy√Ľl√∂let. Ez √∂nv√©delmi jog a pszichol√≥giai hadvisel√©s idej√©n.
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 08 ¦ 06:26:55
J√≥ hossz√ļ de val√≥s -

√©s ez is - az els√Ķ t√≠z? T√ČNYLEG EZEK? Szerintem nem, √©s a vir√°gnyelven √≠rt versem:


http://kivultagas...abb-embere

VAN KEGYES HAZUGS√ĀG?
Nem mondhatom el a magyarnak, hát leírom, mindenkinek:
Van, mert ezen alapul a magyar valóság.
A Duna két partján égtek a magyar fáklyák, 2011, május 6-án.

A mai fel√°ll√°sban √°lom, a v√°ltoz√°sra tett minden akarat.
A spartakuszok álmát tiltja, soha többet, alulról jött hatalom.
Nem k√≠v√°nja √©s nem is akarja, tiltja t√∂rv√©nnyel, er√Ķszakkal,
√°rm√°nnyal, fondorlatos professzori tudattal.

De le lehet e gy√Ķzni ezt a tudatot? K√©rdezi a balga.
Igen le lehet, hisz rájött és felismerte ármányát.
De le lehet e gy√Ķzni az okos tudatot? K√©rdezi a balga.
M√°r nem, hisz r√°j√∂tt √©s felismerte benne a fejl√Ķd√©s kerek√©t.

Le√ľlnek √©s megbesz√©lnek, a p√≥rn√©pnek hamisat hirdetnek.
√ćr√°sba foglalj√°k √©s negyven √©vre titkos√≠tj√°k, majd azt az √ļj nemzed√©knek.
Negyven √©v nagy id√Ķ, a v√°ltoz√°shoz untig elegend√Ķ.
Felbontj√°k, olvass√°k, majd diadalittasan, √ļjb√≥l ord√≠tanak.

Ma még az álom az álom marad, a mese már nem mese,
A nagy terv √∂sszeomlott, az er√Ķk egym√°snak fesz√ľlnek.
Nincs gy√Ķztese, nincs vesztese csak magyarja.
Az √Ķsi tudat, ami √ļjb√≥l √∂sszehoz, √©ltet,√©rtet, gy√≥gy√≠t √©s ok√≠t.

szeretettel: id. Kiss László
Bázakerettye: 2011. május, 08-án. 03:54 - órakor befej.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 05 08 ¦ 21:20:16
gyaur!
Isten hozott a klubban, látom te is rájöttél arra milyen csicska gyávák vagyunk!
Nem sorolom tov√°bb mert felesleges, nem akarom a mor√°lt rontani.
Azért nem keseredem el, teszem a dolgom mert tudom mi a feladatom.
√Ėnz√Ķ is vagyok egyben mert a csal√°dom√©rt √©s magam√©rt k√ľzd√∂k. √ögyanis b√°rmi t√∂rt√©nik √©n leszek a tet√Ľ szem√©t a t√∂bbs√©g v√©lem√©nye szerint! H√°t ez van!
# | hunatti2 hunatti2 - 2011 09 12 ¦ 18:25:18
K√∂telez√Ķ anyag!!!

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy haz√°ban,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarorsz√°g felt√°mad√°s√°ban!"


Pet√Ķfi S√°ndor
Mit nem beszél az a német...

Fegyverre nem is méltatunk,
Mint a kuty√°t, kibotozunk,
√ögy kiver√ľnk, jobban se' kell,
Még a pipánk sem alszik el!

Mit nem beszél az a német,
Az istennyila √ľtn√© meg!
Azt követeli a svábság:
Fizess√ľk az ad√≥ss√°g√°t.

Ha csin√°ltad, fizesd is ki,
Ha a nyelved öltöd is ki,
Ha meggebedsz is beléje,
Ebugatta himpellére!...

Ha pediglen nem fizet√ľnk,
Aszondja, hogy jaj minek√ľnk,
H√°bor√ļt k√ľld a magyarra,
Orsz√°gunkat elfoglalja.

Foglalod a [khmm]ny√°dat,
De nem √°m a mi haz√°nkat!...
Hadat nek√ľnk √Ķk izennek,
Kik egy ny√ļlra heten mennek.

Lassan, n√©met, h√ļzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem f√©rsz a b√Ķr√∂dbe',
Majd kih√ļzunk mi bel√Ķle!

Itt voltatok csókolózni,
Mostan jöttök hadakozni?
J√≥l van h√°t, j√≥l van, j√Ķjetek,
Majd elv√°lik, ki b√°nja meg.

Azt a jó tanácsot adom,
J√Ķjetek nagy fal√°bakon,
Hogy hossz√ļkat l√©phessetek,
Mert megkerget√ľnk bennetek.

Fegyverre nem is méltatunk,
Mint a kuty√°t, kibotozunk,
√ögy kiver√ľnk, jobban se' kell,
Még a pipánk sem alszik el!

Pest, 1848. m√°jus
*** www.nemzetihirhal... *************

K√ĖTELEZ√ē VIDE√ď: az utols√≥ sz√≥ jog√°n!
Szaniszl√≥ Ferenc - Nemzeti √ľgyeink - Vil√°g-Panor√°ma (2011-09-09)http://www.youtub...R8kNU2_a9Q


Jézus a zsidókhoz

"A s√°t√°n az aty√°tok, √©s aty√°tok kedv√©re igyekeztek tenni, aki kezdett√Ķl fogva gyilkos, nem tartott ki az igazs√°gban, mert nincs benne igazs√°g. Amikor hazudik, mag√°b√≥l mer√≠ti, mert hazug, √©s a hazugs√°g atyja."
(János evangéliuma 8.44)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.75 mŠsodperc
95,851,917 egyedi lŠtogatů