Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A zsidó terrorizmus

Napl√≥Ma r√∂vid lesz a h√≠rek. √ögy t√Ľnik, hogy a vil√°g √°talakul√°s√°nak tendenci√°j√°t elkezdt√©k kommunik√°lni, de √ļgy akarj√°k lebontani a l√°tszatot, hogy k√∂zben a lehet√Ķ legt√∂bb k√©telyt t√°masztva tartj√°k fenn addig, am√≠g ki nem menek√≠tik a menek√≠thet√Ķt √©s be nem d√∂ntik a f√∂l√∂sleget, el nem varrj√°k a sz√°lakat. Csak egy p√©ld√°val had √©ljek. Tegnap egyik bar√°ti ismer√Ķs√∂m hirtelen felindul√°sb√≥l k√∂z√∂lte velem, hogy nemr√©giben egy el√Ķad√°son megk√©rdeztek egy √°ltalam is elismert szem√©lyt velem kapcsolatban, s azt a v√°laszt kapt√°k, hogy √©letvesz√©lyben vagyok. Nos ez nem √ļjs√°g, viszont a gondolat, amely ott megfogalmaz√≥dott a MAZSIHISZ k√∂reihez kapcsolatokhoz vezethet√Ķ vissza. Gondoltam, felh√≠vom V√°most, h√°tha Gyuri m√©lyebben viszi a sz√≥t, de azt√°n sajn√°ltam a telefonk√∂lts√©get r√°.


Az USA sorra bukja el eddigi b√°sty√°it √©s az elemz√Ķk nem √©rtik mir√Ķl is van sz√≥. Persze lehet, hogy Rotschild√©k csak egy √ļjabb csel√©r√Ķl van sz√≥ √©s az orosz √©s k√≠nai, indiai nyomul√°s m√∂g√∂tt ugyanaz a h√°tt√©rhatalom pengeti a h√ļrt, mint amely a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok beavatottjaib√≥l csin√°lt n√°lunk is politikusoknak l√°tsz√≥ zsid√≥ kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe J√ļde√°val-t √©s m√©ly√ľl√∂k el Ist√≥czy, Eg√°n Ede,…tev√©kenys√©g√©ben, kimunk√°lt, felsz√≠nre hozott √©s bizony√≠tott Igazs√°g√°ban, √ļgy er√Ķs√∂dik meg bennem a tudat, hogy a zsid√≥val nem lehet ember m√≥dj√°ra b√°nni, viszont le√∂lni sem szabad oly k√∂ny√∂r√ľlettel, mint egy √°llatot. Okosabban, de k√∂ny√∂rtelenebb√ľl kell vel√ľk elb√°nni, szeretettel, hideg fejjel, mindenf√©le erk√∂lcsi agg√°ly n√©lk√ľl, az √≠rmagjukat is eltaposva. Ist√≥czy bizony√≠totta, hogy ez parlament√°ris k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt m√°r 125 √©vvel ezel√Ķtt sem m√Ľk√∂dhetet, ma meg m√°r nem is t√∂rekszik r√° √©rtelmes ember, s ha valaki oda beker√ľlne, akkor is olyan sz√°nd√©kkal √©s tettel kell viseltessen, hogy az a zsid√≥ hord√°t ott helyben robbantsa sz√©t. A zsid√≥ nem m√©lt√≥ az ember n√©vre, err√Ķl √Ķk maguk tettek tan√ļbizonys√°got. Egy az ismert vil√°got k√∂rbe√∂lel√Ķ konferenci√°t kell tartani a zsid√≥k eddigi tev√©kenys√©g√©r√Ķl a vall√°si elt√©velyed√©sr√Ķl, amin kereszt√ľl sikerrel rontott√°k meg az emberi lelkek z√∂m√©t √©s fanatiz√°lt√°k az ellen√ľk fordul√≥kat. Tiszt√°n a logika √©s a bizony√≠t√©kok terhe mellett kell nyilv√°nosan kimondani, hogy a zsid√≥nak pusztulnia kell ebb√Ķl a vil√°gb√≥l, mert nem val√≥ ide!

A teljes fronton megv√≠vand√≥ harc √°ldozatokat k√∂vetel, de zsid√≥ nem maradhat egy sz√°l sem, mert ami hozz√° k√∂t√Ķdik, az szennyes, embertelen √©s gonosz. Ez az √≠t√©let m√°r t√∂bbsz√∂r kimondatott, de az emberi hum√°numnak neh√©z elfogadni azt, amit m√©g nem siker√ľlt √°t√©rezve meg√©rtenie. Ez nem faji, kisebbs√©gi sem felekezeti k√©rd√©s, de m√©g csak nem is ideol√≥giai posztul√°tum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot elt√°vol√≠tva a b√Ķre al√≥l annak √©let√©t veszi. A zsid√≥ maga a bizonys√°g arra, hogy nem ember, sem nem √°llat, hanem valami idegen faj, megtestes√ľlt retteg√©s √©s gy√Ľl√∂let, amely az emberis√©g pestisek√©nt bizony√≠totta be, hogy kiiktat√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzete.

Minden lehet√Ķs√©get ki kell haszn√°lni, hogy pusztul√°sukat √∂nkez√ľkt√Ķl hajthass√°k v√©gre, s ennek √©rdek√©ben retteg√©sben tartva egyre nagyobb v√©gzetes hib√°ra kell sarkallni tudatosan terelni √Ķket. R√° kell tudni √©breszteni az egyik zsid√≥t arra, hogy a m√°sik zsid√≥ m√©g nagyobb ellens√©ge √©s az √Ķ megmarad√°s√°t annak megsemmis√≠t√©se szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel √©s oktat√≥lag el√©rni. A „j√≥ zsid√≥ fogalm√°t” a zsid√≥ fogalm√°val egyetemben k√©retik t√∂r√∂lni minden elm√©b√Ķl! Ha lenne olyan, az m√°r nem zsid√≥nak mondan√° mag√°t. Ne mocskoljuk √∂ssze a kez√ľnket vel√ľk, ha ez elker√ľlhet√Ķ, ha pedig m√°r nem – egyre elker√ľlhetetlenebb-, akkor a lehet√Ķ leggyorsabban √©s leghat√©konyabb munk√°t v√©gezve kell az „oper√°ci√≥t” v√©grehajtani. Ha helyzet van, m√°r nem √°llsz sz√≥ba vele, nem egyezkedsz, hanem l√Ķsz! Addig viszont kelts benne f√©lelmet, bizonytalans√°got √©s tudasd vele, hogy az els√Ķ adand√≥ alkalommal a nyak√°ra l√©psz, ha rend√Ķr, ha bank√°r, ha b√°rmi m√°s is most m√©g – √°tmenetileg.

Nem vicc ez m√°r.

A Lukoil toppmanager√©nek 16 √©ves l√°ny√°t brut√°lisan √∂sszeverve, a felismerhetetlens√©gig szinte sz√©troncsolva tal√°lt√°k holtan a napokban. Egy m√°sik n√Ķvel is v√©geztek az elk√∂vet√Ķk, szint√©n ilyen m√≥dszerrel. A „j√°t√©k” eldurvul, s amit n√°lunk a cig√°nyokat felhaszn√°lva m√Ľvelnek a zsid√≥k, az m√°r indokoltt√° tesz b√°rminem√Ľ azonnali gyors reag√°l√°s√ļ beavatkoz√°st. Id√Ķ m√©g mindig van a felk√©sz√ľl√©sre, de fogy, fogyt√°n a t√ľrelem is. A palesztin „kiegyez√©s” √°lc√°ja j√≥ indok lehet, hogy Izrael elkezdjen v√©gre verg√Ķdni √©s megindulhasson a menek√ľlt-√°radat Magyarorsz√°g fel√©, a betelep√ľl√©si pontokat megsz√°llva. Gondoskodni kell arr√≥l, hogy ne legyen kedv√ľk ide j√∂nni √©s biztos√≠tani kell minden zsidjat, hogy itt m√©g nagyobb megr√°zk√≥dtat√°sban r√©szes√ľlhet, mint a cionista eddigi √°tmeneti sz√°ll√°s√°n.

A h√°bor√ļ m√°r zajlik √©s az antiszemita, amennyire csak lehet az adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de h√°t a f√Ķn√∂kei a kaz√°rok meg nem is zsid√≥k, √≠gy nekik mindegy mi tetszik nekik √©s mi nem.
Ahogy most l√°tom, a gazdas√°gi r√©sz√©t a dolgoknak, a k√©t alapvet√Ķ ir√°nyvonal egym√°s mellett halad.

„Minden az eny√©m! sz√≥lt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©ge minden honv√©d√Ķ magyar f√©rfinak √©s n√Ķnek (Ist√≥czy n√©ha antijudaist√°nak is nevezi ezt a megk√∂zel√≠t√©s)!
Mai sz√≥haszn√°lattal √©lve mindaz, amit eddig err√Ķl a fajnak, vall√°si szekt√°nak, n√©pcsoportnak nevezett szervez√Ķd√©sr√Ķl tudunk, az minden tekintetben kimer√≠ti a TERRORIZMUS kifejez√©s √∂sszes aspektus√°t, s k√©pvisel√Ķiket minden skrupulus n√©lk√ľl tekinthetj√ľk terrorist√°knak.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 12:27:59
Genya, javaslom, tanulm√°nyozd az √ļn. szakszervezeti vezet√Ķk fizimisk√°rolts√°g√°t √©s gl√≥ri√°j√°t. Szerinted mennyi van k√∂zt√ľk, aki nem a hatalom zsidaja. Nos, elv√©tve, de am√∂g√∂tt meg m√°sik 3 olyan van, aki fogja. AZ NBH-mossad ezeket sp√©ci √©p√≠tette fel. Olyan ez, mint a J√≥bbik √©s a p√°rtok. A tags√°g z√∂me meg csak n√©z ki but√°n a fej√©b√Ķl, mert a vezet√Ķk terelgetik a szakad√©k fel√©. ker√≠t√©st ezek nem fognak d√∂ngetni, arra vigy√°znak a "vez√©reik" nagyon. G√Ķzlevezet√©s, sz√°jt√©p√©s ez is.
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 12:33:45
Szevasztok!

Megr√©miszt ez a K√ČP-ALKOT-√ĀS ! Eszembe juttatja PAKSI √ĀLMOM... a pusztul√°st...
Valamit tenni kéne, valaki említette értesíteni az érintetteket, hogy gyávák vagyunk ... vagy valami mást...

szeretettel: id. Kiss László
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 21:41:32
gyaur, ha tett lesz, akkor tetem is lesz, s ha csak a tetem a tett, akkor amit tettem, tetemes téttel teli tétel.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 21:48:29
gyaur, ezt legal√°bb sok √©rtelmes ember olvassa, tal√°n t√∂bb is √©s √©rti, mint aki a Kossuth √©s egy√©b t√©ren demenstru√°l. Amit te teszel, egyed√ľl t√∂bbet jelent, mint a mai nyilv√°nos sz√°jt√©p√©s a placcon.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 22:18:09
gyaur, √≠zlelgesd a mond√°st, k√©rlek: "A por siet, a k√Ķ r√°√©r." Hogy mikor melyik vagy, a helyzet √©s a d√∂nt√©sed hat√°rozza meg.
# | pyro master pyro master - 2011 05 06 ¦ 23:12:29
Gyaur, megmondtam, Te nem vagy t√ľrelmes.
Nem a "lass√ļ v√≠z partot mos" politik√°j√°r√≥l besz√©lek √©n.

N√©zd meg, mi a hitvall√°sa, a busido egy szamur√°j sz√°m√°ra. A t√ľrelmet ott tal√°lod a H√ČT er√©ny k√∂zt.
Akármelyik bamba ökör neki tud rontani fejjel a falnak, igaz?
√Čs ha belet√∂rik a szarva, ugyan kit fog hib√°ztatni?

V√°rj. Ne birka m√≥dj√°ra. Hanem mint egy szamur√°j. Kiv√°rd a pillanatot, err√Ķl van itt nagyba sz√≥.
# | magyar saman magyar saman - 2011 05 07 ¦ 00:09:56
"Persze lehet, hogy Rotschild√©k csak egy √ļjabb csel√©r√Ķl van sz√≥ √©s az orosz √©s k√≠nai, indiai nyomul√°s m√∂g√∂tt ugyanaz a h√°tt√©rhatalom pengeti a h√ļrt, mint amely a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok beavatottjaib√≥l csin√°lt n√°lunk is politikusoknak l√°tsz√≥ zsid√≥ kegyenceket. "

M√°r r√©g√≥ta hi√°nyoltam ezt a mondatot. Ez hi√°nyzott nekem eddig az elemz√©sekb√Ķl, ez a k√©pet √°rnyal√≥ mondat.

Nemr√©g volt egy √°lmom. √Ālmomban egy szob√°ban √ľlt√ľnk n√©h√°nyan egy orosz bolond t√°bornokkal. Azt fejtegette, hogyan foglalj√°k el az √Ķsi szk√≠ta ter√ľleteket, hogy az orosz birodalom kiterjessze ter√ľlet√©n a vil√°gon. Mi akik ott voltunk, csak nevett√ľnk rajta: "szk√≠t√°kat akar leig√°zni, hahahaha...". Nem tudja hogy a szk√≠t√°kat nem lehet leig√°zni...
# | Szofi Szofi - 2011 05 07 ¦ 00:36:48
T√©ny, hogy √©n sem plak√°toltam m√©g, annak ellen√©re, hogy meg√≠g√©rtem. Tal√°n m√©g mindig a f√©lelem tart vissza, vagy pedig valami olyasmi rem√©ny, hogy megold√≥dik n√©lk√ľlem is a helyzet. Na ez nem megy. Szint√©n rohadtul ideges vagyok √©s m√°r markol√≥g√©pekkel bontan√°m sz√©t a rendszert atomjaira. Magam r√©sz√©r√Ķl annyit tettem hozz√°, hogy megsz√ľntettem a kontaktom a bankokkal √©s otthagytam a munk√°mat a tetvek miatt. Nem kell a p√©nz√ľk! √Čs az a vil√°g sem kell, melyet p√©nz m√Ľk√∂dtet. M√°r √≠rtam valahol, ha mindenki lekapcsoln√° mag√°t... lelassulna a zsid√≥ v√©r√°ramlat. Elektromos sokkol√≥k√©nt hatna r√°juk egy id√Ķre √©s akkor lehetne vel√ľk v√©gezni.
Had emeljek ki egy mondatot Imr√©t√Ķl, mely szerintem nagyon tal√°l√≥an fejezi ki √©s foglalja √∂ssze a l√©nyeget: " A zsid√≥ maga a bizonys√°g arra, hogy nem ember, sem nem √°llat, hanem valami idegen faj, megtestes√ľlt retteg√©s √©s gy√Ľl√∂let, amely az emberis√©g pestisek√©nt bizony√≠totta be, hogy kiiktat√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzete."
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 07 ¦ 07:37:47
Szevasztok!

Kedves gyaur igazad van mind mindenkinek itt az oldalon - olvass√°tok el leg√ļjabb √≠r√°som, m√°sodikk√©nt ide teszem fel ha engeditek:


· http://kuruc.info...9254590728
·
http://www.facebo...e%26relati
Albert Asztalos · O.M.H. M√Ľszaki Szakf√Ķiskola Budapest
Szolg√°ltad a haz√°dat becs√ľlettel,
m√©gis megk√∂veznek lend√ľlettel.
De ne félj mert sokan felfigyeltek,
hogy veled a gazok mit is tettek.
2 · Tetszik · V√°lasz · 10 √≥r√°ja
·
L√°szl√≥ Kiss · 59 √©ves
Nacivad√°sz!

Nacion√°l√©= magyarul: lat. n√©m. Sz√≥ – b√≥l ered√Ķ jelenti a : szem√©lyle√≠r√°s , a szem√©lyi adatok √∂sszess√©ge – sz√°rmaz√°si hovatartozand√≥s√°g: illet√Ķs√©g, sz√°rmaz√°s, kil√©te valakinek./

Ennek az egyetlen sz√≥nak a megmagyar√°z√°sa mindenkinek azt a c√©lt szolg√°lja, megmondom √©n nektek √Ķszint√©n, hogy nevets√©g t√°rgy√°v√° tegye azt a hi√°ba val√≥ t√∂rv√©ny √©s term√©szetes ellenes b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°st √©s elj√°r√°sokat, amiket a fentiek jellemeznek, most ahogy utaltam r√° a n√°civad√°sz aki h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂ket vad√°sz le. Ez rendj√©n val√≥ volna, ha a t√∂bbes sz√°mot figyelembe v√©ve haszn√°ln√°, de nem, csak azokat keresi √©s vad√°sza, akik zsid√≥k ellen v√©tettek.

Morbid MAGYARUL : lat- fr eredet√Ľ jelenti a beteges hajlam√ļ, betegesen kifinomult - hittem ezt addig, am√≠g nem l√°ttam Olga m√Ľsor√°ban ezt az idegen nyelven besz√©l√Ķ alakot. Aki eg√©szs√©gt√Ķl kicsattanva aljas g√ļny√≥r√°t nem tudva pal√°stolni, besz√©lgetett Olg√°val. Benne volt a gondolat, amit l√°ttam, minden √°ron - minden √°ron tennem kell, hogy az int√©zet fenn maradjon - a h√ľlye zsid√≥kt√≥l, √©s m√°sokt√≥l a l√≥v√©t megkapjuk ingyen √©l√©s√ľnkh√∂z. √Čs ez a motiv√°ci√≥, eltartatni magam! Nem a szenved√©st okozok elleni bossz√ļja, legyen az ak√°r zsid√≥k ak√°r magyarok ak√°rkik. Mert ha nacivad√°sz lenne, levad√°szn√° a 40-60 ezer magyar tudatos n√©pirt√°s√°t, t√∂bbek k√∂z√∂tt, a Hirosim√°ra √©s Nagaszakire ledobott atombomb√°j√°nak b√Ľn√∂s√©t, Drezda √©g√Ķ√°ldozat√°nak okoz√≥inak b√Ľn√∂s√©t, az √°llamf√Ķk,
m√©rgezett fogkr√©m, goly√≥st√≥l, stb. - vagy Kennedy lel√∂v√©s√©nek b√Ľn√∂seit, vagy P√°p√°k likvid√°l√°s√°t is figyelembe v√©ve - mind mind h√°bor√ļs b√Ľn√∂ket k√∂vettek el. A h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k.

√Čs ide √©rt√ľnk a b√Ľn√∂s√∂k sz√≥hoz - √Ķ a bossz√ļ mellett, bossz√ļ nem lehet benne, mert annyi id√Ķsen, nem lehet benne, ez√©rt val√≥sz√≠n√Ľ, hogy meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√Ķ, olyan b√Ľn√∂z√Ķ, amelyik t√∂bb n√©pn√©l orsz√°gban √°llami szintre emelte a k√∂zt√∂rv√©nyek b√Ľneinek elismer√©s√©t √©s azt gyakorolja √©s er√Ķlteti a m√©g be nem h√≥dolt n√©pek √©s orsz√°gokban. A m√≥dszer√ľket m√°r le√≠rtam, csak r√∂viden - a kulcs szavak, "nem neveztet semmit a nev√©n, az adott orsz√°gban ahova besz√ľremlik l√°thatatlanul, rejtve, n√©m√°n, addig a pontig, am√≠g nem szerzi meg a politikai √©s gazdas√°gi uralmat, amikor kem√©nyen uralkodva kipuszt√≠tja a befogad√≥ n√©pet" Volt r√° p√©lda a F√∂ld t√∂rt√©nelm√©ben volt. Ma 2011. m√°jus, 07-√©n amikor √≠rom e sorokat van e ilyen cselekm√©ny? Van, sok hely√ľtt, ami minket √©rint Magyarorsz√°gon is az folyik a fenti defin√≠ci√≥ amit √≠rtam annyiban v√°ltozott, hogy m√°r nem meri l√°tv√°nyosan, az √©rtelmi szint emelked√©se √©s a retorzi√≥t√≥l val√≥ f√©lelm√©ben , ez√©rt lass√ļ hal√°l √©s term√©szeti csap√°snak √°lc√°zva felt√ľntetve, v√©gzi k√∂ny√∂rtelen puszt√≠t√°s√°t"

Ha p√°ran erre r√°eszm√©lnek √©s DEMON - STR√ĀLNAK akkor azt √Ķk rendezik, el√Ķid√©zik olyan szerepl√Ķkkel akik tudj√°k, √©s olyannal akik nem tudj√°k ezt - c√©lja a MEGV√ĀLTOZTAT√ĀS LEND√úLET√ČNEK lass√≠t√°sa, majd az mag√°t√≥l val√≥ le √°ll√°sa... meg stb. lehet ragozni...

De t√©rj√ľnk vissza a n√°civad√°sz sz√≥hoz, a vad√°sz sz√≥t mindenki ismeri, aki elmegy ki a szabadba vad√°szni, r√©gen term√©szetes jog volt nem kellett, hozz√° enged√©ly, hogy egy nyilat csin√°ljon √©s azzal √©letben val√≥ fenntart√°s√°t ne tal√°n t√°n szem√©lyes biztons√°g√°t v√©dje vele, ma beszab√°lyozz√°k, f√©lelm√ľkben, nehogy m√°r az √≠j modern v√°ltozat√°t ellenem tud haszn√°lni √©n semmif√©le rizik√≥ faktort nem enged√©lyezhetek ami hatalmamat vesz√©lyezteti. √ćgy gondolkodik…l√°sd USA √∂nv√©delmi fegyverek alkalmaz√°s√°nak majdani ellehetetlen√≠t√©se – nem kapni hozz√° t√∂lt√©nyt, j√≥ lesz a pisztoly dob√°lni az ellens√©get…. Mindig √≠gy csin√°lja r√°szoktat, ut√°na leszoktat, vagy c√©ljai el√©r√©s√©re ford√≠tja …..

Marad a N√°ci sz√≥ mit jelent? NON NOVA, SED NOVE= latin sz√≥ magyarul : nem √ļj dolgokat, de √ļjszer√Ľen, / ugye √©rtj√ľk - √ļgy akarom √≠rni, hogy senkinek ne legyen oka r√°, hogy megs√©rt√Ķdj√∂n, √©s s√©rt√Ķd√Ķs ok√°n maga malm√°ra √©rv√©nyes√≠tsen...
NON NUMERANTUR, SED PONDERANTUR - latin mondat magyarul: nem a mennyis√©g , hanem a min√Ķs√©g a fontos. /megjegyzem mindenben/
nem számláltatnak, hanem mérlegeltetnek/ jut eszembe szegény Daróczi Dávid jól mérlegelt, és halálával fizetett/
√ēk ezt mindig megl√©pik mint fenn √≠rtam hi√°ba √°llamf√Ķ hi√°ba P√°pa stb. egy √°llamsz√≥viv√Ķ seg√©dmunk√°s a szem√ľkben...

Egy latin mondat magyar√°zza tett√ľk: NON OMNE LICITUM EST HONESTUM = MAGYARUL : nem minden tisztess√©ges is egy√ļttal, amit tenni szabad - ugye √©rted, ha m√©g nem szabad akkor alkot r√° gyorsan egy t√∂rv√©nyt √©s mindj√°rt szabad lesz sz√°m√°ra „n√©p√©t” rabszolg√°j√°t ink√°bb helyesebb sz√≥ kifejez√©ssel - b√©kly√≥ba tartani...

Teh√°t a n√°ci sz√≥ kital√°lt sz√≥. van N√ĀCI√ď sz√≥ ami jelenti magyarul , mert ez is latin a NEMZET pejorat√≠v fogalmaz√°sban a FAJTA sz√≥t...

A N√ĀCI sz√≥t valaki kital√°lta valamilyen sz√°nd√©kkal, ma m√°r tudjuk kik, milyen c√©llal, √©s itt kell feltenni a k√©rd√©st : A vil√°gh√°bor√ļkban √©s ak√°rmilyen h√°bor√ļkban volt e zsid√≥ akt√≠v r√©sztvev√Ķ, volt e csend√Ķr, katona, partiz√°n, vagy egyszer√Ľ beosztott vagy magasabb beoszt√°s√ļ vezet√Ķ? Volt. S√Ķt az eddigi kutat√°saim hat√°rozottan arra engednek k√∂vetkeztetni csak zsid√≥ volt a kiagyal√≥ja a borzalomnak √©s bek√∂vetkezt√©nek √©s jelenben val√≥ viv√Ķj√©nek…...

Akkor k√©rem ha ez igaz, MERT EZ A VAL√ďS√ĀG! milyen jogon al√°znak meg egy majdnem 100 √©ves ember √°ltal engem egy magyart, ezen kereszt√ľl egy n√©pet egy orsz√°got, √≠rva tal√°n ez az utols√≥ h√°bor√ļs b√Ľn√∂s dum√°val.... A H√ĀBOR√öS B√õN√ĖS AZ AKI KIAGYALTA √ČS IR√ĀNY√ćTOTTA AZ EG√ČSZET. √ČS JELENBEN IS IR√ĀNY√ćTJA, EZ PEDIG A P√ČNZHATALOM. KIK K√ČPVISELT√ČK A P√ČNZHATALM√ĀT MINDIG? IGEN a zsid√≥ √©s b√Ľnt√°rsai....

AKKOR MOST MI VAN? Ha r√°m hallgatsz √ļjb√≥l le√≠rom neked: " LEBUKTUNK - ELVISSZ√úK A BALH√ČT" ELT√õN√úNK MAJD 40 √ČV M√öLT√ĀN VISSZAT√ČR√úNK! UGYE √ČRTED?

szeretettel: id. Kiss László
2011. május 7-én 05: 23 -órakor
utóirat:

Olga ismerj√ľk meg mi vezetett ide az utat, konstat√°lta a v√©gk√∂vetkeztet√©st, bizony olga ez a c√©l megismerni mindent, hogy t√∂bbet abba a hib√°ba ne essenek – ne ism√©tl√Ķdhessen meg az, hogy egy alulr√≥l val√≥ kezdem√©nyez√©s hatalomhoz jusson…nem but√°k ezek, elemeznek √©s csak eredm√©nyt √ļgy tudnak el√©rni ha mindent kielemeznek – csak egyet felejtettek el a tud√°s ellen tudatlanul elemezni lehetetlen, az mindig bossz√ļ marad, egy√©ni bossz√ļ a t√∂bbs√©gi emberi t√°rsadalom ellen, ahonn√©t sz√°m√Ľzte mag√°t √∂nk√©n magatart√°s√°val, ahogy m√°r egy r√©gi romai gondolat is le√≠rta m√°r…. Nek√ľnk √∂r√∂ks√©g√ľl, hogy tanuljunk bel√Ķle….

Tetszik · V√°lasz · 2 m√°sodperce

szeretettel: spártá és kus...

2011 május 7-én 06:38 órakor
# | zafir zafir - 2011 05 07 ¦ 16:04:41
Meglent az orosz sajt√≥ban a 97 √©ves K√©p√≠r√≥ S√°ndor pere. 1.2 m ember ( zsid√≥, cig√°ny, szerb) hal√°l√°val v√°dolj√°k. A v√≠zen t√°l szervezet v√©gezte a f√Ķ kutat√≥munk√°t az √ľgyben..
http://news.gazet...aid=340581

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.92 mŠsodperc
95,850,980 egyedi lŠtogatů