Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A zsidó terrorizmus

Napl√≥Ma r√∂vid lesz a h√≠rek. √ögy t√Ľnik, hogy a vil√°g √°talakul√°s√°nak tendenci√°j√°t elkezdt√©k kommunik√°lni, de √ļgy akarj√°k lebontani a l√°tszatot, hogy k√∂zben a lehet√Ķ legt√∂bb k√©telyt t√°masztva tartj√°k fenn addig, am√≠g ki nem menek√≠tik a menek√≠thet√Ķt √©s be nem d√∂ntik a f√∂l√∂sleget, el nem varrj√°k a sz√°lakat. Csak egy p√©ld√°val had √©ljek. Tegnap egyik bar√°ti ismer√Ķs√∂m hirtelen felindul√°sb√≥l k√∂z√∂lte velem, hogy nemr√©giben egy el√Ķad√°son megk√©rdeztek egy √°ltalam is elismert szem√©lyt velem kapcsolatban, s azt a v√°laszt kapt√°k, hogy √©letvesz√©lyben vagyok. Nos ez nem √ļjs√°g, viszont a gondolat, amely ott megfogalmaz√≥dott a MAZSIHISZ k√∂reihez kapcsolatokhoz vezethet√Ķ vissza. Gondoltam, felh√≠vom V√°most, h√°tha Gyuri m√©lyebben viszi a sz√≥t, de azt√°n sajn√°ltam a telefonk√∂lts√©get r√°.


Az USA sorra bukja el eddigi b√°sty√°it √©s az elemz√Ķk nem √©rtik mir√Ķl is van sz√≥. Persze lehet, hogy Rotschild√©k csak egy √ļjabb csel√©r√Ķl van sz√≥ √©s az orosz √©s k√≠nai, indiai nyomul√°s m√∂g√∂tt ugyanaz a h√°tt√©rhatalom pengeti a h√ļrt, mint amely a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok beavatottjaib√≥l csin√°lt n√°lunk is politikusoknak l√°tsz√≥ zsid√≥ kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe J√ļde√°val-t √©s m√©ly√ľl√∂k el Ist√≥czy, Eg√°n Ede,…tev√©kenys√©g√©ben, kimunk√°lt, felsz√≠nre hozott √©s bizony√≠tott Igazs√°g√°ban, √ļgy er√Ķs√∂dik meg bennem a tudat, hogy a zsid√≥val nem lehet ember m√≥dj√°ra b√°nni, viszont le√∂lni sem szabad oly k√∂ny√∂r√ľlettel, mint egy √°llatot. Okosabban, de k√∂ny√∂rtelenebb√ľl kell vel√ľk elb√°nni, szeretettel, hideg fejjel, mindenf√©le erk√∂lcsi agg√°ly n√©lk√ľl, az √≠rmagjukat is eltaposva. Ist√≥czy bizony√≠totta, hogy ez parlament√°ris k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt m√°r 125 √©vvel ezel√Ķtt sem m√Ľk√∂dhetet, ma meg m√°r nem is t√∂rekszik r√° √©rtelmes ember, s ha valaki oda beker√ľlne, akkor is olyan sz√°nd√©kkal √©s tettel kell viseltessen, hogy az a zsid√≥ hord√°t ott helyben robbantsa sz√©t. A zsid√≥ nem m√©lt√≥ az ember n√©vre, err√Ķl √Ķk maguk tettek tan√ļbizonys√°got. Egy az ismert vil√°got k√∂rbe√∂lel√Ķ konferenci√°t kell tartani a zsid√≥k eddigi tev√©kenys√©g√©r√Ķl a vall√°si elt√©velyed√©sr√Ķl, amin kereszt√ľl sikerrel rontott√°k meg az emberi lelkek z√∂m√©t √©s fanatiz√°lt√°k az ellen√ľk fordul√≥kat. Tiszt√°n a logika √©s a bizony√≠t√©kok terhe mellett kell nyilv√°nosan kimondani, hogy a zsid√≥nak pusztulnia kell ebb√Ķl a vil√°gb√≥l, mert nem val√≥ ide!

A teljes fronton megv√≠vand√≥ harc √°ldozatokat k√∂vetel, de zsid√≥ nem maradhat egy sz√°l sem, mert ami hozz√° k√∂t√Ķdik, az szennyes, embertelen √©s gonosz. Ez az √≠t√©let m√°r t√∂bbsz√∂r kimondatott, de az emberi hum√°numnak neh√©z elfogadni azt, amit m√©g nem siker√ľlt √°t√©rezve meg√©rtenie. Ez nem faji, kisebbs√©gi sem felekezeti k√©rd√©s, de m√©g csak nem is ideol√≥giai posztul√°tum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot elt√°vol√≠tva a b√Ķre al√≥l annak √©let√©t veszi. A zsid√≥ maga a bizonys√°g arra, hogy nem ember, sem nem √°llat, hanem valami idegen faj, megtestes√ľlt retteg√©s √©s gy√Ľl√∂let, amely az emberis√©g pestisek√©nt bizony√≠totta be, hogy kiiktat√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzete.

Minden lehet√Ķs√©get ki kell haszn√°lni, hogy pusztul√°sukat √∂nkez√ľkt√Ķl hajthass√°k v√©gre, s ennek √©rdek√©ben retteg√©sben tartva egyre nagyobb v√©gzetes hib√°ra kell sarkallni tudatosan terelni √Ķket. R√° kell tudni √©breszteni az egyik zsid√≥t arra, hogy a m√°sik zsid√≥ m√©g nagyobb ellens√©ge √©s az √Ķ megmarad√°s√°t annak megsemmis√≠t√©se szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel √©s oktat√≥lag el√©rni. A „j√≥ zsid√≥ fogalm√°t” a zsid√≥ fogalm√°val egyetemben k√©retik t√∂r√∂lni minden elm√©b√Ķl! Ha lenne olyan, az m√°r nem zsid√≥nak mondan√° mag√°t. Ne mocskoljuk √∂ssze a kez√ľnket vel√ľk, ha ez elker√ľlhet√Ķ, ha pedig m√°r nem – egyre elker√ľlhetetlenebb-, akkor a lehet√Ķ leggyorsabban √©s leghat√©konyabb munk√°t v√©gezve kell az „oper√°ci√≥t” v√©grehajtani. Ha helyzet van, m√°r nem √°llsz sz√≥ba vele, nem egyezkedsz, hanem l√Ķsz! Addig viszont kelts benne f√©lelmet, bizonytalans√°got √©s tudasd vele, hogy az els√Ķ adand√≥ alkalommal a nyak√°ra l√©psz, ha rend√Ķr, ha bank√°r, ha b√°rmi m√°s is most m√©g – √°tmenetileg.

Nem vicc ez m√°r.

A Lukoil toppmanager√©nek 16 √©ves l√°ny√°t brut√°lisan √∂sszeverve, a felismerhetetlens√©gig szinte sz√©troncsolva tal√°lt√°k holtan a napokban. Egy m√°sik n√Ķvel is v√©geztek az elk√∂vet√Ķk, szint√©n ilyen m√≥dszerrel. A „j√°t√©k” eldurvul, s amit n√°lunk a cig√°nyokat felhaszn√°lva m√Ľvelnek a zsid√≥k, az m√°r indokoltt√° tesz b√°rminem√Ľ azonnali gyors reag√°l√°s√ļ beavatkoz√°st. Id√Ķ m√©g mindig van a felk√©sz√ľl√©sre, de fogy, fogyt√°n a t√ľrelem is. A palesztin „kiegyez√©s” √°lc√°ja j√≥ indok lehet, hogy Izrael elkezdjen v√©gre verg√Ķdni √©s megindulhasson a menek√ľlt-√°radat Magyarorsz√°g fel√©, a betelep√ľl√©si pontokat megsz√°llva. Gondoskodni kell arr√≥l, hogy ne legyen kedv√ľk ide j√∂nni √©s biztos√≠tani kell minden zsidjat, hogy itt m√©g nagyobb megr√°zk√≥dtat√°sban r√©szes√ľlhet, mint a cionista eddigi √°tmeneti sz√°ll√°s√°n.

A h√°bor√ļ m√°r zajlik √©s az antiszemita, amennyire csak lehet az adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de h√°t a f√Ķn√∂kei a kaz√°rok meg nem is zsid√≥k, √≠gy nekik mindegy mi tetszik nekik √©s mi nem.
Ahogy most l√°tom, a gazdas√°gi r√©sz√©t a dolgoknak, a k√©t alapvet√Ķ ir√°nyvonal egym√°s mellett halad.

„Minden az eny√©m! sz√≥lt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©ge minden honv√©d√Ķ magyar f√©rfinak √©s n√Ķnek (Ist√≥czy n√©ha antijudaist√°nak is nevezi ezt a megk√∂zel√≠t√©s)!
Mai sz√≥haszn√°lattal √©lve mindaz, amit eddig err√Ķl a fajnak, vall√°si szekt√°nak, n√©pcsoportnak nevezett szervez√Ķd√©sr√Ķl tudunk, az minden tekintetben kimer√≠ti a TERRORIZMUS kifejez√©s √∂sszes aspektus√°t, s k√©pvisel√Ķiket minden skrupulus n√©lk√ľl tekinthetj√ľk terrorist√°knak.

HozzŠszůlŠsok

# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 09:11:14
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:12:38
Nocsak! A cikk maga nagyon √©rdekes, mert az oroszok atomcsap√°s√°nak √©s az amerikai (zsid√≥) szint√©n ilyen jellegeg√Ľ t√°mad√°s√°nak lehet√Ķs√©g√©t latolgatja.
http://www.huffin...57543.html

de az orosz fordításban változatban ezt a képet mellékelték hozzá!
keptar3.szunyi.com/images/w329-6946x-1wx-162.jpg
http://www.inosmi...20639.html
Magyar kokárda? Elég közvetlen jelzés ez az itteni zsidó atomfegyverekre utalva! Tetszik érteni? Nekem nem tetszik.
A k√©k-feh√©r csillagos h√°tt√©r a zsidaj √©s a sas alatt ott van az "√Ārp√°d-s√°v" mintegy sz√©tv√°lasztva. Szak√©rt√Ķ k√©sz√≠tette a k√©pet, ez tuti. A r√©szleteket m√©g elemezni kell, nem nagyon l√°tom a jobboldali kass√≠roz√°st, pedig az a j√∂v√Ķ szimb√≥luma. Valami hadig√©pek vannak ott, √ļgy t√Ľnik.
# | p√°los1200 p√°los1200 - 2011 05 06 ¦ 10:20:11
Imre √©n az √°rp√°d s√°v helyett ink√°bb az amerika z√°szl√≥ v√©g√©t l√°tom. Megsz√°moltad a s√°vokat? (√Čn 5 piros cs√≠kot l√°tok.)
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:24:45
pálos, valszeg nem magyar készítette a skiccet, de a lényegen nem változtat, azt meg érted nem? Mit is keres a csizmadia az asztalosnén?
# | p√°los1200 p√°los1200 - 2011 05 06 ¦ 10:38:35
Persze a lényeget értem. Nagyon gáz a magyar kokárda az usraeli zászlón.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:44:25
Nem g√°z ez, hanem atom! Mi pedig a figyelem k√∂z√©ppontj√°ban vagyunk, illetve nem csak mi, hanem a tet√Ľhint√°s zsidajok, akik r√°nk telepedtek.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 06 ¦ 11:05:23
Ma lesz a rendv√©delmisek √≥ri√°s t√ľntet√©se!
A szebb j√∂v√Ķs√∂k is vonulnak!
√Črdemes lesz figyelni az esem√©nyeket!
http://hunhir.inf...p;id=40663
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 11:16:19
Genya, szót sem érdemes fecsérelni rájuk!
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 05 06 ¦ 11:22:48
Igen, az val√≥ban a jenki z√°szl√≥ v√©ge, de a kok√°rda f√©lremagyar√°zhatatlan. √Čs itt j√∂n az igazs√°god Imre, c√©lpontilag. Bizony√≠tani kell, hogy az akaratunk ellen√©re lebzselnek itt a f√©rgek √©s hajland√≥ak vagyunk tenni is ellene, k√ľl√∂nben c√©lpont maradunk √©s tegy√ľk hozz√° maciszempontb√≥l jogosan. A saj√°tjaik v√©delme felhatalmaz√°st ad nekik.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 06 ¦ 11:50:21
Imre, az√©rt m√©gis ejts√ľnk sz√≥t r√≥la.
Persze, egy ilyen szakszervezeti t√ľntet√©s √∂nmag√°ban nem jelent vesz√©lyt a hatalomra, de most tal√°n megt√∂rik a var√°zs, √©s v√©gre elindul valami a v√°ltoz√°s r√∂g√∂s √ļtj√°n. Tal√°n igen, tal√°n nem, de b√≠zzunk benne.

√Črdemes lenne ezt meglovagolni, mert h√°t valljuk be - ha nincs meg az √∂sszefog√°s - az egy k√∂z√∂s c√©l √©rdek√©ben a rendszerb√Ķl ki√°br√°ndult tettre k√©sz fegyveresek, √©s a nemzetiek k√∂z√∂tt, akkor bizony komoly l√©p√©sh√°tr√°nyban lesz√ľnk, √©s es√©lyeink is lecs√∂kkenek az (b√©k√©tlen) √°tmenet el√©r√©s√©hez.

Mondjuk ki - jelen helyzetben kellenek az el√©gedetlen honfit√°rsaink sz√∂vets√©ge, m√°sk√ľl√∂nben az orsz√°ggal egy√ľtt mind elveszt√ľnk.
Vagy összefogunk, vagy bukunk!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.22 mŠsodperc
95,850,040 egyedi lŠtogatů