Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó terrorizmus

NaplóMa rövid lesz a hírek. Úgy tűnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehető legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetőt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerősöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy előadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethető vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzők nem értik miről is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cseléről van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkőműves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erősödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelőtt sem működhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, erről ők maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelő konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységéről a vallási eltévelyedésről, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebből a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötődik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bőre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyűlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerű és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetőséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktől hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni őket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az ő megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elméből! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhető, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lősz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az első adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendőr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nővel is végeztek az elkövetők, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva művelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemű azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idő még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergődni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a főnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvető irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédő magyar férfinak és nőnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig erről a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szerveződésről tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselőiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak.

Hozzászólások

# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:14:05
" úgy erősödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva.
http://www.youtub...XoMyD50MG0

és az a fejsérülés ...
NEM FOG FÖLÁLLNI!
TESZEK RÓLA!
... eljön az idő ...
Tessék edzeni!
Finomítani a technikákat!
Csiszolni a szellemet!
Tenni amit a Kard Ösvényének követőjének meg kell cselekedni!
# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:16:51
Bocsánat túl sokat vágtam a karddal és rezonált a kezem a hírre!
# | H H - 2011 05 05 ¦ 19:20:42
Az hogy az USA gazdasági hatalma visszaszorult és lekerült a dobogóról, az egy természetes folyamat vége. Túlnőtték magukat, és már nem tudtak hová fejlődni tovább ilyen módon mint eddig, kimerítették a forrásaikat és lehetőségeiket is. Ez egy törvényszerű és természetes folyamat, a nagyhatalmakkal mindig így volt ez a történelem folyamán. Az USA mára már csak egy katonai nagyhatalom, erőszakkal és hódítással próbálják valahogy szinten tartani magukat. Ez is már csak a negyedik helyre elég nekik, elég szánalmas ez rájuk nézve.. Ismerős ez is ugye, a történelem folyamán hány és hány nagyhatalom volt már csak a végóráiban katonai hatalom. Kína, India, és Oroszország mint feltörekvők és új éllovasok, már nem is tekintik igazi ellenfélnek az USÁ-t, hiszen már nem is lesz az nekik.
A legnagyobb terroristák valóban ott ülnek a parlamentek széksoraiban, a parlamenti képviselők között, hiszen ők maguk azok. A változás egy jobb világ érdekében az ő kiiktatásukkal veszi majd kezdetét, de ez már egy másik fejezet lesz a történelemben..
# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:31:39
kukackac!
Ismernek és ílyen egyszerűen nem üzennek!
A szülőket meg pláne ne!
De tudod ... bekopognék ... és a golyóstollam is csőre van töltve!
# | parlagfu parlagfu - 2011 05 05 ¦ 19:53:27
A birodalmaknak 5-600 év a kihordási idejük. Az ó kor óta így műxik. Ami hamar fel lett futtatva aztán a zsé, meg a tech kiköltözött keletre a kulkihoz. Usa jussa pedig a zsoldos utánpótlás amig kellenek, aztán az se. Nekünk ez csöbör-vödör.Sad
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 05 05 ¦ 19:58:22
Imre, javítsd, kérlek: lényét --> lányát
# | protectivus protectivus - 2011 05 05 ¦ 20:36:44
Azért a mestert ne felejtsétek ki!

http://www.youtub...re=related
# | postaimre postaimre - 2011 05 05 ¦ 20:47:24
Az még nem is komoly! Ez már igen!
http://www.youtub...re=related
# | gabi gabi - 2011 05 05 ¦ 22:38:33
Imre, csak nyugodtan hívd fel Vámost és nemes egyszerűséggel kérd meg, hogy hívjon vissza, ha beszélni is akar veled!
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 04:01:14
TÉNY- LEG - EL - ÉG !

Azt hitted hatalom bitorló, hogy majd végletekig eltűrjük, hogy torkunkat elvágd -

FEGY - VER - BE

SZÓLÍTOK MINDENKIT - DE NEM A CIGÁNYOK ELLEN HA NEM AZ IGAZI BŰNÖZŐK ELLEN - GYERE TARTS VELÜNK!
http://kuruc.info...
Cigánybűnözés bohóc 2011-05-06. 00:13
Újabb gyilkosság Hajdúhadházon - megint a korcsok
László Kiss · 59 éves
Szevasztok!

Valamikor ha súlyos érdeksértés érte a magyart - csinált egy plakátot és rá írta hogy:

FEGYVERBE!

Jozef Czuczor · Gyakori hozzászóló
Ez mar tényleg az őrület határát súrolja, miközben a cigányok irtják a magyarokat, addig a rendőrség feljelentést írogat azok ellen akik megakadályoztak egy lopást? Meddig lehet ezt meg kibírni? Ha normális országban élnénk, akkor ilyenért jutalom járna, de nálunk ha elkapsz egy tolvajt, akkor egyenruhás bűnöző vagy! Ez az újabb gyilkosság pintér és orban lelkén szárad!
2 · Tetszik · Válasz · kb. egy órája
László Kiss · 59 éves
Nem kell megvárni míg rászárad, mert az hosszú szenvedést jelent a magyarnaak :
FEGY - VER - BE ! ma azt jelenti, hogy azonnal:

fegyelmezünk - verünk . és bekasznizunk, ellenünk vétkezőket!
Tetszik · Válasz · 2 másodperce
László Kiss · 59 éves
Hogyan? Láthatatlanul - csendben -némán. és MER - ÉSZ - EN...!
Tetszik · Válasz · 2 másodperce
László Kiss · 59 éves
A MER, azt érted, az ÉSZ -t magyarázom: állíts neki csapdát - az EN az pedig az IS -T - EN!
Tetszik · Válasz · 2 másodperce

Facebook közösségi modul


A szeretet JEGY - É - BEN . spártá és kus ...!

2011 05 006 03:00 KOR

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
71,942,722 egyedi látogató