Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

√Ālomad√≥ss√°g

Napl√≥2011. m√°jusa – ha j√≥l k√∂vetkeztetek- be fog ker√ľlni a t√∂rt√©nelem fekete-feh√©r nagyk√∂nyv√©be, de nem az√©rt, mert a t√∂r√∂k (egy√©bk√©nt nemzetk√∂zi anticionista) flotila sz√°nd√©kszik megt√∂rni a g√°zai blok√°dot, mert addigra tal√°n csak az a p√°r zsid√≥ haj√≥ fog ott keringeni, amik azokkal a likvid√°land√≥ zsid√≥kkal lesz megrakva, akik √ļtj√°ban vannak m√°r a Netanjahu-f√©le vonulatnak √©s a palesztin, no meg a cionista √©rdekeknek is. Tal√°n akkora megnyitj√°k Egyiptom fel√Ķl is az √°tj√°r√≥t, mik√∂zben a Boszporuszt √ļj „csekkpoint” √©p√≠t√©se c√≠msz√≥ alatt lez√°rja az oszm√°n. Rom√°ni√°nak m√°r befellegzett, Ukrajn√°ban pedig mesters√©gesen tartj√°k az alapfesz√ľlts√©get, √∂sszehozva a szevasztopoli katonai kik√∂t√Ķ k√©rd√©s√©t az energiapolitik√°val. Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a zsid√≥ m√Ľsorszolg√°ltat√≥k t√∂r√∂k sorozatokat kezdtek el sz√≥rni az √©terben a brazilokat kicsit h√°tt√©rbe szor√≠tva!
No, az hogy k√∂zel egy hete a Wikilika arr√≥l cikkezett, hogy az Al-Kaida atombomb√°t rejtett el Eur√≥p√°ban, s ha meg√∂lik a „g√≥r√©t” akkor fel is robbantja, m√°r gyan√ļs volt. De miel√Ķtt meg√∂lt√©k, el√Ķtte m√©g Cs√°rli t√°ncba vitte Kat√°t (mert azt k√∂nny√Ľ volt), s ezt k√∂vet√Ķen, id√Ķz√≠tve, Putyin szigor√ļ int√©se ellen√©re (szint√©n egy m√°sf√©l hetes h√≠r) meg√∂lik Kadhafi kisfi√°t √©s annak csal√°dj√°t – de √°ll√≠t√≥lag maga Kadhafi volt a c√©lponty-, s Mubarakra kimondott hal√°los √≠t√©letet emlegetnek. S mintha csoda t√∂rt√©nt volna, mag√°t Oszama bin Ladent is likvid√°lj√°k, Obama szeme l√°tt√°ra. B√°r ez nem biztos, mert ugyan hazugs√°g, de a News Foxosok ezt tudj√°k is, s tal√°n nem v√©letlen, hogy Obama bin Laden hal√°l√°r√≥l besz√©lnek, s mindezt Obama √°ll√≠t√≥lag amerikai √°llatpolg√°r√°s√°g√°t bizony√≠t√≥ hamis okirat megjelen√©se ut√°n. Cion-cion, van benne r√°cion! Most dicsekedik az USA izraeli nagyk√∂vetsegge, hogy k√©t √≥r√°val a h√≠rek megjelen√©se el√Ķtt m√°r tudtak r√≥la, de nem hozt√°k nyilv√°noss√°gra. Milyen aranyosak, nem?

Az Oszam√°nak mondott szem√©ly tetem√©t √©ppen ez√©rt gyorsan be is zs√°kolt√°k √©s iszl√°m szertart√°s szerint a Perzsa-√∂b√∂l hull√°m-s√≠rj√°ba temett√©k. K√∂ztudottan mindez √≠gy rendben is van, mert egy√©bk√©nt meg a DNS-vizsg√°lata m√°r kimutatta, hogy √Ķ, √Ķ volt, csak m√°r nincs, mert √Ķ sincs. Ez m√°r a vicc kateg√≥ria als√≥ sz√©le-k√∂zepe, de ink√°bb alatta!
Most azt√°n lehet kivonulna Afganiszt√°nb√≥l, Ir√°nb√≥l…, mert „meghalt a cselsz√∂v√Ķ”, vagy legal√°bbis valami kev√©sb√© hozz√° hasonl√≥. Szaddam hal√°la el√Ķtt, mikor er√Ķs felindul√°sb√≥l kiv√©geztett√©k Csaucseszkut, m√©g legal√°bb odafigyeltek a hiteless√©g l√°tszat√°ra. No mindegy, m√°r szerintem direkt hib√°znak, ez pedig azt jelenti, hogy a lebuk√°sukkal helyzetet akarnak gener√°lni, bellit a casusnak, hogy legyen oka minden norm√°lisnak agyoncsapni az abnorm√°lis zsid√≥-parazit√°kat √©s bennsz√ľl√∂tt kollabor√°nsait. Ez pedig el√©g ok a muszlimok l√°zong√°s√°ra √©s a most elszapor√≠tani hivatott tenorcselekedetekre, no meg azok egyre er√Ķszakszervezetesebb orsz√°gonk√©nti lereag√°l√°s√°ra. Zsid√≥√©k keverik a lapokat, de nem biztos, hogy az aduk ott vannak, az √°sz meg m√°r r√©g nem a „kiskan√°sz”. Nem megyek bele az elemz√©sbe, mert kider√ľlne hamar, hogy a legut√≥bbi marokk√≥i robbant√°s ut√°n a Gibralt√°ri-szoros is m√©g sz√Ľkebb lett. √ögy tudom, hogy tele van szon√°rral √©s ott egy hal sem tud √©szrev√©tlen √°tsiklanni. De √≠gy volt m√°r ez a II. VH idej√©ben is, csak az√≥ta fokozt√°k a technikai blok√°dot. Tess√©k megtekinteni a Das Boot, c√≠m√Ľ alapm√Ľvet.
Link

Tudj√°tok mennyi izraelita tengeralattj√°r√≥, n√©met, USA, olasz, francia, angol √©s egy√©b v√≠zisz√∂rny van, amelyet oda kell sz√∂gezni, ahol van √©s ha rosszul mozdul, vagy a kapit√°nya csak sand√°n tekint, akkor ronccs√° kell l√Ķni nagyon r√∂vid id√Ķ alatt, hogy ne √©rkezzenek m√©g v√©gig gondolni sem, mi t√∂rt√©nt vel√ľk. P√°rat val√≥sz√≠n√Ľleg hamarosan likvid√°lnak, a t√∂bbinek meg van a leg√©nys√©gnek esze, akkor feltartott k√©zzel √∂nk√©nt mennek √©s verik agyhelyen saj√°t vezet√Ķiket, zsidajaikat, akik ilyen helyzetbe navig√°lta √Ķket. Mert bizony nem k√©ts√©ges, hogy a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķt minden orsz√°gban meg kell tizedelni, s a marad√©kot meg elk√ľldeni egy „csak oda” holokauszt kalandt√ļr√°ra, hogy ebb√Ķl m√°r csak tanuljanak.
Nem tudom Amszterdamban hogy √°ll a gy√©m√°nt-kereskedelem, de az Elef√°ntcsont Gaby-Gaby partyknak is v√©ge, s mint f√Ķ gy√©m√°ntos lel√Ķhely, D√©l-Afrika K√∂zt√°rsas√°g√°nak el-BRICKS-esed√©se √≥ta biztosan kezdenek m√°r vakar√≥zni a tet√Ľhint√°sok, mert m√°s lett a n√≥ta kv√≥ta.

Szerintem a nagyok a h√°tt√©rben j√≥l megegyeztek, s a p√°lya az, hogy aki elbaxta, annak kell hely√©re tenni a dolgokat √ļgy, hogy elpucolja saj√°t hullad√©k√°t. Ezt kell tenni a NATO-nak, AZ EU-nak √©s az USA-nak is. De mindebben van egy-k√©t csavar, hogy erre ne j√∂jjenek r√° egyk√∂nnyen a befektet√Ķ kisiparosok, mert akkor viszont kit√∂r a p√°nik. F√©lni nem kell, mert olyan sikeres volt az agymos√°s az emberis√©g z√∂m√©n√©l hogy k√©ptelen felfogni elemi √©rdekeit is, nem csak a val√≥ igazs√°got.

No de t√©rj√ľnk csak „haza”, ide Magyarorsz√°gra. Olstein Viki nem kis bajban van, ha m√°r a honlapon megjelent el√Ķrehozott v√°laszt√°sokra reag√°l nyilv√°nos besz√©d√©ben. Tetszik nekem, sz√©pen lehet terelgetni. Viki! √úl! Fekszik! T√ľk√∂rbe n√©z! Csom√≥t k√∂t! Mestergerend√°t keres! K√∂telet er√Ķs√≠t! Stokira √°ll!...- ha nem megy, akkor kapsz seg√≠ts√©get. Gyurcs√°ny ott lesz melletted, ne agg√≥dj!

Gy√∂ngy√∂spata! Lex egyenruha √©s rendcsin√°l√°s! Nos, √©n ma is abban vagyok √©s holnap is a lencsemint√°sat veszem fel. Kedvelem. K√©nyelmes, strapab√≠r√≥, s hadi√°llapotban el√Ķny√∂s viselet, de nyugi, nem mas√≠rozok, nem csoportosulok √©s nem keltek f√©lelmet emberekben. Aki ember, az mind tudja, hogy ez ma term√©szetes viselet, s hogy a zsid√≥ √©s cig√°ny mit ajv√©kol √∂ssze az ugyan√ļgy nem √©rdekel, mint azt sem, hogy a kmesszetben a j√ļdeai-kaz√°riai szekta mit szavazott meg. Csendben kell cselekedni, gyorsan √©s pontosan. Nem szabad f√©lelmet kelteni, mert ha kezd √©bredezni a zsidaj, hogy a hurokban m√°r benne a nyaka, m√©g elkezd fic√°nkolni √©s megfojtja mag√°t. Isten ments! Vannak arra m√°r elegen, hogy ezt megtegy√©k. Err√Ķl a B'nai B'rith, CIA-Mossad, MAZSIHISZ, Likud √©s a hazai zsid√≥ p√°rtok m√°r gondoskodtak. Bizony csak √©sszel, de ut√°na t√Ľzzel-vassal lehet a f√©rgeket a hely√ľkre tenni!

„Ma reggel Lajosmizs√©r√Ľl j√∂ttem vonattal (mert √©jjel ellopt√°k a benzint a vasb√≥l), √©s a k√∂vetkez√Ķ besz√©lget√©sre lettem figyelmes:
"...nemsokára nem kell ennyit dolgoznunk, mert jönnek a zsidók, és akkor sokkal jobb lesz.
A magyarok meg mehetnek a r√°kba!"

No komment”

Az egyenruh√°s rendelet is olyan, mint a t√∂bbi! J√≥ lesz majd a zsid√≥kkal szemben, mert ha magyar rend√Ķr komolyan kezd kekeckedni, akkor a fej√©t a ker√≠t√©se oszlop√°ra kell t√Ľzni demokratikusan √©s szeretettel, miut√°n a csal√°di vonatkoz√°sait√≥l m√°r a szeme l√°tt√°ra lett megfosztva puszta bar√°ti gesztusb√≥l. Ma m√°r nem j√∂n be a vicces √©s "j√≥fej magyar rend√Ķr" duma. Aki h√ľlye, magyarellenes zsid√≥b√©renc √©s m√©g zsid√≥ is, azt sim√°n el√Ķ kell k√©sz√≠teni √∂ngyilkoss√°gra. √ögy is mennek most is t√ľntetni! Tudatos√≠ts√°tok m√°r benn√ľk is, a jegyz√Ķkkel √©s a t√∂bbi idi√≥t√°val, hogy lehet hepci√°skodni, de nem √©rdemes!
Link

Csak kem√©nyen fi√ļk-l√°nyok √©s figyeljetek oda, hogy ha azt mondja nektek az zsidaj √°llamtitk√°r, hogy oszolj, akkor tess√©k oszolni, mert nem kaptok fizet√©st! Rem√©lem nem vagytok m√°r annyira idi√≥t√°k, hogy a g√Ķzlevezet√©s cirkusz√°ban elvesztek √©s – ha m√°sra nem is j√≥ ez a pofavizit-, legal√°bb megtapasztalj√°tok, hogy semmire sem j√≥ √©s semmire sem vagytok j√≥k. J√≥ lenne, ha k√ľl√∂n√≠tm√©nyetek elkezdene mag√°ner√Ķb√Ķl dolgozgatni √©s bizony√≠tan√°tok, hogy tudtok ti, ha akartok! Ha ti nem tudtok, majd tud m√°s, csak akkor m√°r k√©s√Ķ sz√°motokra.

No de nem is ez a l√©nyeg, hanem ami√©rt ma klaviat√ļr√°ra indultam az a k√∂vetkez√Ķ m√©g meg nem er√Ķs√≠tetth√≠r. H√°rom is van bel√Ķle, de lehet v√°logatni, egyel√Ķre szabadon.

Ahmadinedzsad lemondat√°s√°nak h√≠re annak zsid√≥ sz√°rmaz√°s√°val f√ľgghet √∂ssze, melyet kor√°bban m√°r lebegtetett a sajt√≥. B√°r m√©g most sem biztos a dolog, de hamarosan h√°bor√ļ lesz √©s ott m√°r nem szerepelhet bizonytalan pedigr√©vel. Azt hiszem Vitya is ilyen sorsra jut – ha igaz a hallom√°s.

Putyin nem r√©giben „megt√©rdeltette” a zsidajok f√Ķrabbij√°t Moszkv√°ban. B√°r nem olvastam ezzel kapcsolatosan megjelentetett tud√≥s√≠t√°st, az√©rt arra tudok gondolni, hogy mindez Netanjahu moszkvai l√°togat√°sa k√∂rny√©k√©n lehetett, amikoris neki be√≠g√©rte a „demokratikus” katapultot.

√Ām mindez lehet kacsa is, viszont a lib√°t most hozom!

Folyamatosan tud√≥s√≠tottam arr√≥l, hogy K√≠na megjelent G√∂r√∂gorsz√°gban, majd pedig Portug√°li√°ban √©s Spanyolorsz√°gban is. Kor√°bbi h√≠resztel√©sek szerint itt komoly felaj√°nl√°sok, p√©nz√ľgyi stabilit√°st biztos√≠t√≥ hitelkiv√°lt√≥ tranzakci√≥k ker√ľltek sz√≥ba. Most √ļgy t√Ľnik, hogy mindez √ļgy zajlott, hogy K√≠na kiv√°s√°rolta az eml√≠tettek tartoz√°s√°t. Val√≥sz√≠n√Ľleg a „h√°tt√©rhatalom” megegyezett, hogy az USA √©s EU kifizethetetlen tartoz√°sait K√≠na √°t√ľtemezi √©s amivel neki tartoznak, azzal j√≥v√° √≠ratja azt, amivel az egyes orsz√°gok tartoztak Rotschild√©knak, az IMF-nek az Eur√≥pai K√∂zponti Banknak, Vil√°gbanknak a FED-nek. Val√≥di p√©nzmozg√°s n√©lk√ľl, a v√°lt√≥k kiv√°lt√°s√°val mindez egy laza mozdulattal megval√≥s√≠that√≥.

De nem ez a l√©nyeg. P√°r hete nagyhirtelen √ļj „Magyar” √Āllamk√∂tv√©nyek jelentek meg a piacon √©s a h√≠resztel√©s szerint fogyott, mint a feltuningolt √°r√ļ cukor, viszont cser√©be az eddigi kb. 2000 milli√°rdos √°llamad√≥ss√°gunk is megsokszoroz√≥dott.
P√°r napja arr√≥l adtak h√≠rt, hogy K√≠na a M√ĀV-ba tolt be egy nagyobb √∂sszeget, √©s k√∂zben katonai deleg√°ci√≥ is volt n√°lunk. Nos, k√∂vetkez√Ķ lehet a helyzet. A kiadott √°llamk√∂tv√©nyek egyik r√©sz√©t maguknak a zsid√≥knak kellett megv√°s√°rolniuk a t√Ķl√ľnk kilopott p√©nzb√Ķl, mik√∂zben K√≠na az oroszok „k√∂zvet√≠t√©s√©vel” cser√©ben kifizette √©rt√©ktelen doll√°rokkal az √°llamad√≥ss√°gunkat. Bizony! P√°r napja egy titkos √∂sszej√∂vetelt emlegetve lebegtetik a h√≠rt, hogy Putyin szem√©lyes jelenl√©t√©vel megsz√ľletett a paktum. NINCS √ĀLLAMAD√ďSS√ĀGUNK! Illetve nincs a zsid√≥k fel√©, mert azt az √ĀU √°llta. Innen kezd √©rdekes lenni a meccs, ugyanis Obama bin Laden hal√°lh√≠re meg feltorn√°zta a Doll√°r √°rfolyamat√°t! Alig tudom k√∂vetni magam is az okfejt√©st. Ez a m√°jus r√°z√≥snak √≠g√©rkezik. Ha igaz a h√≠r, akkor az√©rt, ha nem akkor az√©rt, mert egyel√Ķre m√©g a zsidaj nem mondott le a polg√°rh√°bor√ļnak √°lc√°zott katonai kivitelez√©s beind√≠t√°s√°r√≥l, b√°r ha j√≥l gondolom, akkor erre sz√ľks√©g van, mert ha nem vonul be p√°r NATO-EU egyenruh√°s „rendfenntart√≥”, akkor hogy tudj√°k √°lc√°zni a betelep√≠tett zsid√≥ egys√©gek kivon√°s√°t. Tudj√°tok hogy megy ez? Bej√∂n t√≠z tank, de kivonul m√°sf√©l ezer p√°nc√©lozott harcj√°rm√Ľ. No majd megl√°tjuk, mit okoskodtak √∂ssze!

Ha a h√≠r igaz –legal√°bbis l√©nyeg√©ben-, akkor hamarosan l√°tszata is lesz, mert ennek felt√©telei vannak √©s nagyon szigor√ļak, de nem csak p√©nz√ľgyi, hanem katonai r√©szr√Ķl. Aki fizet, az dikt√°l. √öj bankok j√∂nnek, r√©giek mennek.
Ami az igaz√°n nagy k√©rd√©s, hogy ha ezt megl√©pt√©k, ezzel Olstein retorik√°j√°t √©s Tel-Aviv ideol√≥giai alapjait v√°gt√°k kett√©, mert most ugye a GDP-nek nevezett p√©nzmosoda kb. 80%-a megy az √°llamad√≥ss√°g t√∂rleszt√©s√©re √©s ez√©rt van megszor√≠t√°s √©s cs√Ķdhelyzet, meg minden, ami ezzel √∂ssze sem f√ľgghetne (pl. munkan√©lk√ľlis√©g √©s cig√°nyszapor√≠t√°s, zsid√≥ betelep√≠t√©s), de ha kider√ľl hogy m√°r NINCS √°llamad√≥ss√°g, mert HUN rokonaink a parazita zsidajt kiv√°s√°rolt√°k, akkor most mire fognak hivatkozni ezt√°n? Mindenki tudja, hogy a fizet√©s√©b√Ķl k√©t cig√°nyt √©s m√°sik k√©t zsidaj holot√ļl√©l√Ķt tart el, s ez√©rt nem juthat el√Ķre, √°m most t√©nyleg kicsit zavarban vagyok a j√∂v√Ķt illet√Ķen. No annyira m√©gsem, csak azt mondom zavaromban. A v√©g√©t mindenesetre kiv√°rjuk, s√Ķt ha m√≥dot tal√°lunk, akkor meg is s√ľrgetj√ľk ennek az eg√©sz tranzakci√≥nak. Most jut csak eszembe, hogy a jemeni vezet√©s (eln√∂k) is egy h√≥napot k√©rt m√©g, hogy hivatalban maradhasson. Mi√©rt? Ut√°na √ļgyis v√©ge a dalnak, vagy csak akkor kezd√Ķdik el igaz√°n? A p√°pua meg most lett boldogg√°! De √∂sszej√∂ttek a lelki szeg√©nyek!

Mivel ajv√©kolva √∂rvendenek a kanadai v√°laszt√°sokon a konzevat√≠v p√°rt gy√Ķzelm√©nek √©s a cionista Steven Harper minisztereln√∂ks√©g√©nek, ez√©rt √ļgy v√©lem, hogy sokan fognak innen is oda menek√ľlni. Kanad√°b√≥l pedig most akarj√°k kitoloncolni a sok cig√°nyt, aki √©vekkel kor√°bban „kimenek√ľlt” √©s most felszaporodva mintegy 1000 csal√°dr√≥l hallani, aki ezek a toler√°ns zsid√≥k kitoloncoln√°nak Magyarorsz√°gra. No kaft√°n, ezt gonbold √ļjra!
Tal√°n √©ppen ez√©rt z√°rt√°k ma le gyakorlatnak √°lc√°zva a telavivi repteret √©s tal√°n v√©letlen√ľl most reppent fel el√Ķsz√∂r hivatalosan is a Szu-35C. Rem√©lem nem hi√°ba!

HozzŠszůlŠsok

# | Csillag√∂sv√©nyen Csillag√∂sv√©nyen - 2011 05 03 ¦ 20:23:06
imre,ezek szenz√°ci√≥s hirek, k√∂sz√∂nj√ľk a n√©p
nevében!!!!!!!!!!!!
# | postaimre postaimre - 2011 05 03 ¦ 20:43:53
Csillag sokat fejl√Ķdt√©l, ha m√°r √≠gy √©rted, hogy mi az, amit√Ķl a dolog m√Ľk√∂dik √©s mi az, ami a kirakat √©s puszt√°ba se ki√°ltott sz√≥. hatalmas er√Ķk mozognak √©s m√©g ann√°l is nagyobbak, mint amiket itt jelezni k√©pes vagyok.
# | jocman jocman - 2011 05 03 ¦ 21:11:02
saman,
"Azt nem állítanám, hogy az orosz és a kínai hun rokonaink"

nnam√°rmost, csak annyit, hogy √Ķk -viszont - igen. Valj√°k, hogy az √≠r√°sukat a Hunokt√≥l tanult√°k...
Er√Ķs a t√©ma, de ha kell, megadom az el√©rhet√Ķs√©g√©t, aki levelezik vel√ľk...

m√°s:
Imre, jajj, de jó, hogy leírtad, mert így összeállt a hozzávaló a fekete (nemes)-leveshez:

"Val√≥sz√≠n√Ľleg a „h√°tt√©rhatalom” megegyezett, hogy az USA √©s EU kifizethetetlen tartoz√°sait K√≠na √°t√ľtemezi √©s amivel neki tartoznak, azzal j√≥v√° √≠ratja azt, amivel az egyes orsz√°gok tartoztak Rotschild√©knak, az IMF-nek az Eur√≥pai K√∂zponti Banknak, Vil√°gbanknak a FED-nek. Val√≥di p√©nzmozg√°s n√©lk√ľl, a v√°lt√≥k kiv√°lt√°s√°val mindez egy laza mozdulattal megval√≥s√≠that√≥. "

5 √∂sszetev√Ķ megvan.

Ez tiszta piros 'rote' (schild) kanaszta, ha azt felt√©telezz√ľk, hogy m√©g kett√Ķ hi√°nyzik. Kinek akarnak m√©g sarcot kiharcolni? NWO az egyik? Piramis cs√ļcs√°n a ...HETEDIK?
# | hamu hamu - 2011 05 03 ¦ 21:30:17
Jocman
l√°ssuk be, hogy a zsid√≥k egyre kev√©sb√© t√©nyez√Ķk a j√∂v√Ķ tekintet√©ben - persze m√©g egy keserves v√©res tiszt√≠t√≥t√Ľz√∂n t√ļl kell a magyar n√©pnek esni - sz√≥val, ha zsid√≥ m√°r nincs, akkor mi marad? El√Ķb√ļjik az, aki a zsid√≥ m√∂g√∂tt √°llt id√°ig. Illetve, nyilv√°n a m√°s nemzet vagy nagyhatalom, vagy szervezet √©s ideol√≥gia m√∂g√© igyekszik m√°r most b√ļjni. Ha j√≥l teszi a dolg√°t, akkor m√°r benn√ľnk meg is alapozta azt az ideol√≥gi√°t, √©s √ļgy v√°lasztotta ki azokat a nagyhatalmakat, hogy megint a p√°rtrendszerhez hasonl√≥an √∂nmag√°val harcoljon. Adhatunk neki olyan neveket, hogy orosz, vagy k√≠nai, ha val√≥j√°ban a m√∂g√∂tt is √Ķ √°ll. Ez olyan dolog, hogy az A terv nem siker√ľlt, igy most a B tervet j√°tssz√°k, de e m√∂g√∂tt folyamatosan haladnak olyan dolgok mint a vil√°gszint√Ľ vegyi cs√≠koz√°s vagy GMO vagy interakt√≠v fogyaszt√°sm√©r√Ķk √©s mindnek a tetej√©be a HAARP! Er√Ķsen agg√°lyos. Sehol egy h√≠r arr√≥l, hogy a k√≠naiak felrobbantottak egy kanadai haarpot, vagy hasonl√≥. Nem sz√Ľnik a vegyi permet. Sz√≥val, nem csak a jobb kez√©v√Ķl a bal kez√©be pakolgatja a hatalmat a Bilderberg? Usa helyett USSR?

Viszont b√°rmilyen misztikus, van galaktikus politika. S az is bekapcsol√≥dott...innent√Ķl igaz√°n nagy l√©pt√©k√Ľ a harc.
# | jocman jocman - 2011 05 03 ¦ 21:50:57
Jó:
"Ez olyan dolog, hogy az A terv nem siker√ľlt, igy most a B tervet j√°tssz√°k, de e m√∂g√∂tt folyamatosan haladnak olyan dolgok mint a vil√°gszint√Ľ vegyi cs√≠koz√°s vagy GMO vagy interakt√≠v fogyaszt√°sm√©r√Ķk √©s mindnek a tetej√©be a HAARP! Er√Ķsen agg√°lyos"

szerintem is aggályos, mert Kissinger a 70's évek elején (már akkor) a kínai modelt ajnározta)

Nekem enn√©l nem kell t√∂bb, mert k√≠n√°t felfuttatt√°k, √©s a "feh√©r" civiliz√©s√∂n megbasz√≥dik. R√≥t...√°tbulizza a zs√©t a yellow-fajhoz, √©s √©s a yellow (s√°rga) kiszedi a zs√©t a feh√≠rb√Ķl. Ez√©rt mondtam, hogy j√≥, amit Imi le√≠rt, DE a k√ľl√∂nbs√©g att√≥l m√©g szembet√Ľn√Ķ a a "rokonaink" √©s az anumaki-zsid√≥ √°ltal felfuttatott √°llami terror-f√©reg robot cs√°jn√≠z k√∂z√∂tt. A 2 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ cs√°jn√≠z nem ugyanaz. Igaz, ut√≥bbi jelenleg a szeretet hatalm√°t tudja, nem pedig a hatalom szeretet√©t, de lesz ez m√©g nem √≠gy is...7.62, csup√°n szeretetb√Ķl.
# | Hullo Hullo - 2011 05 04 ¦ 02:35:13
Ja, Imre nem kell szerintem orvendezni, hogy a kinaj kifizette az allamadossagot, mert nem tudjuk, mi lesz az ara ennek! Nehogy Magyarorszag vegleges rabszolgasorsba taszitasanak legyen az eloszele! Az igaz, hogy a regi hun nemesseg osszeolvadt a kinaj vezeto dinasztiakkal, Matyo ( Moto) hun vezer, a Vorosszemoldoku leigazta oket, de nem szabad elfelejteni, AZ AKKOR VOLT! A gyonyoru nyugati influence hatasara elhanyagoltuk a kotelezo rokonlatogatast, most vigyoroghatunk neki! S nezzetek, szerintem az ujgur testverek kozelebb allnak a magyarhoz, mint a kinai,korlat nelkul gyilkolasszak oket, a tibetieket is, az Elet-Konyveinek orzoit! Kinaba is a kommunizmus tonkretett mindent, ami ertek volt, s sajat borunkon tapasztalva tudjuk, hogy a komcsi kinai vezetoseg nem lehet mas, mint genny es rohadas! Vannak kinai barataink, es volt, akinek tobb evszazados csaladi vagyonat tette tonkre a komcsi rendszer! A kommunizmus a salak felkarolasa, genny takonypoc emberek eloretorekveset jelenti! Vigyazni kell szerintem az orvendezessel, mert ara van!
# | postaimre postaimre - 2011 05 04 ¦ 08:40:57
Hullo, m√°r annak sem tudsz √∂r√ľlni, ha nincs minek? Ide jutottunk? Tudod e is csak egy r√©tege a r√©tegz√Ķd√©snek √©s p√°r k√©rd√Ķjel felfejt√©se √ļjabbakat mutat meg.
Itt pl. m√°r arr√≥l cikkez a Press tv. hogy az USA K√≠n√°val √©s az orosszal h√°bor√ļba keveredhetik.
http://www.presst...76776.html
Van egy olyan elk√©pzel√©s, hogy a mostani fordulat sem az, aminek l√°tszik. Benne van a pakliban √©s ezzel √©n is sz√°molok, √°m egyel√Ķre nem sok mindent tehet√ľnk azon t√ļl, mint konstat√°ljuk, hogy a zsid√≥ maga el√© tolta K√≠n√°t. Ugyanakkor ennek kev√©s a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge. K√≠na sem egys√©ges, de a Tri√°dok el√©gg√© √©s soviniszt√°k is rendesen, no meg nem h√ľly√©k. Az orosz meg eleget kapott a kommunista zsid√≥b√≥l ahhoz, hogy tudja, az √≠rmagj√°val is v√©geznie kell, vagy k√ľl√∂nben v√©ge van neki is. N√°lunk dett√≥. tess√©k a fejeteket szabadon haszn√°lni √©s azt is elk√©pzelni tudni, hogy ugyan sok mindet elterveztek cion√©k, √°m sok minden nem √ļgy, nem akkor j√∂tt be nekik, amikor √©s ahogy akart√°k. Most pedig el√©g kritikus pontn√°l tartunk √©s ha teljesen vil√°gos lenne sz√°munkra, hogy mi t√∂rt√©nik a h√°tt√©rben, akkor a m√°r biztos ellens√©gnek dekonspir√°ln√°nk azt, amir√Ķl nekik csak akkor kell √©rtes√ľlni, mikor m√°r lenyelt√©k a let√°lis d√≥zist.
# | Kor√© Kor√© - 2011 05 04 ¦ 08:56:03
N√©vcsere - illetve kikeresztelked√©s - el√Ķtt Mahamoud Saborjhian volt az ir√°ni eln√∂k.
# | Hullo Hullo - 2011 05 04 ¦ 09:02:13
Szerintem cionek terv-rendszere a, b, c, d, satobbi alapon mukodik, a tobbeselyes egyenlet naluk a nyero! Mindegy, felesleges belebonyolodni ezekbe, a mi feladatunk a szellemi kincs, a tudas atorokitese, ertekrendunk atadasa, megismertetese ha kell mas nepcsoportokkal is! Tobbhonapos mukodesem sikeres, a romansagban is nagyon-nagyon sokan ebredeznek, nehany homalyos fajtankbelit is sikerult megvilagitani! Annyi bizonyos, valasztott hazam Kina mellett fog kiallni, es ezt nyilvanosan vallaljak is mar! A sok Amerika-parti, szellemi sotetsegben tobzodo europai orszag nagyon megsziv egy ilyen haborut, az europai kultura veget is jelentheti, neadjisten atomfegyver-tamadas teljesen tonkretehet orszagokat, korabbi eletteret!
# | Hullo Hullo - 2011 05 04 ¦ 09:07:07
Ja, ma olvastam a Hirkereson, hogy Romania valami raketa-elharito tutyikat ( tutyi=szerszam) telepit Olt megyebe, persze Amerika vednoksege alatt! Tan ez a szerkentyu ki tudja fogdosni a raketakat, tudja a babam izeje, a lenyeg az hogy nagyon keszulnek valamire! Egyik homalyos agyu rokonom jelentette, hogy soha nem latott enyi katonai kocsit, mozgolodast, mint az elmult par honapban! Hamarosan vilagossa valik a sotetebb emberfaj, fotelproli szamara is, hogy mi keszul!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.24 mŠsodperc
98,584,591 egyedi lŠtogatů