Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Álomadósság

Napló2011. májusa – ha jól következtetek- be fog kerülni a történelem fekete-fehér nagykönyvébe, de nem azért, mert a török (egyébként nemzetközi anticionista) flotila szándékszik megtörni a gázai blokádot, mert addigra talán csak az a pár zsidó hajó fog ott keringeni, amik azokkal a likvidálandó zsidókkal lesz megrakva, akik útjában vannak már a Netanjahu-féle vonulatnak és a palesztin, no meg a cionista érdekeknek is. Talán akkora megnyitják Egyiptom felől is az átjárót, miközben a Boszporuszt új „csekkpoint” építése címszó alatt lezárja az oszmán. Romániának már befellegzett, Ukrajnában pedig mesterségesen tartják az alapfeszültséget, összehozva a szevasztopoli katonai kikötő kérdését az energiapolitikával. Nem tudom feltűnt-e, hogy a zsidó műsorszolgáltatók török sorozatokat kezdtek el szórni az éterben a brazilokat kicsit háttérbe szorítva!
No, az hogy közel egy hete a Wikilika arról cikkezett, hogy az Al-Kaida atombombát rejtett el Európában, s ha megölik a „górét” akkor fel is robbantja, már gyanús volt. De mielőtt megölték, előtte még Csárli táncba vitte Katát (mert azt könnyű volt), s ezt követően, időzítve, Putyin szigorú intése ellenére (szintén egy másfél hetes hír) megölik Kadhafi kisfiát és annak családját – de állítólag maga Kadhafi volt a célponty-, s Mubarakra kimondott halálos ítéletet emlegetnek. S mintha csoda történt volna, magát Oszama bin Ladent is likvidálják, Obama szeme láttára. Bár ez nem biztos, mert ugyan hazugság, de a News Foxosok ezt tudják is, s talán nem véletlen, hogy Obama bin Laden haláláról beszélnek, s mindezt Obama állítólag amerikai állatpolgáráságát bizonyító hamis okirat megjelenése után. Cion-cion, van benne rácion! Most dicsekedik az USA izraeli nagykövetsegge, hogy két órával a hírek megjelenése előtt már tudtak róla, de nem hozták nyilvánosságra. Milyen aranyosak, nem?

Az Oszamának mondott személy tetemét éppen ezért gyorsan be is zsákolták és iszlám szertartás szerint a Perzsa-öböl hullám-sírjába temették. Köztudottan mindez így rendben is van, mert egyébként meg a DNS-vizsgálata már kimutatta, hogy ő, ő volt, csak már nincs, mert ő sincs. Ez már a vicc kategória alsó széle-közepe, de inkább alatta!
Most aztán lehet kivonulna Afganisztánból, Iránból…, mert „meghalt a cselszövő”, vagy legalábbis valami kevésbé hozzá hasonló. Szaddam halála előtt, mikor erős felindulásból kivégeztették Csaucseszkut, még legalább odafigyeltek a hitelesség látszatára. No mindegy, már szerintem direkt hibáznak, ez pedig azt jelenti, hogy a lebukásukkal helyzetet akarnak generálni, bellit a casusnak, hogy legyen oka minden normálisnak agyoncsapni az abnormális zsidó-parazitákat és bennszülött kollaboránsait. Ez pedig elég ok a muszlimok lázongására és a most elszaporítani hivatott tenorcselekedetekre, no meg azok egyre erőszakszervezetesebb országonkénti lereagálására. Zsidóék keverik a lapokat, de nem biztos, hogy az aduk ott vannak, az ász meg már rég nem a „kiskanász”. Nem megyek bele az elemzésbe, mert kiderülne hamar, hogy a legutóbbi marokkói robbantás után a Gibraltári-szoros is még szűkebb lett. Úgy tudom, hogy tele van szonárral és ott egy hal sem tud észrevétlen átsiklanni. De így volt már ez a II. VH idejében is, csak azóta fokozták a technikai blokádot. Tessék megtekinteni a Das Boot, című alapművet.
Link

Tudjátok mennyi izraelita tengeralattjáró, német, USA, olasz, francia, angol és egyéb víziszörny van, amelyet oda kell szögezni, ahol van és ha rosszul mozdul, vagy a kapitánya csak sandán tekint, akkor ronccsá kell lőni nagyon rövid idő alatt, hogy ne érkezzenek még végig gondolni sem, mi történt velük. Párat valószínűleg hamarosan likvidálnak, a többinek meg van a legénységnek esze, akkor feltartott kézzel önként mennek és verik agyhelyen saját vezetőiket, zsidajaikat, akik ilyen helyzetbe navigálta őket. Mert bizony nem kétséges, hogy a magát zsidónak nevezőt minden országban meg kell tizedelni, s a maradékot meg elküldeni egy „csak oda” holokauszt kalandtúrára, hogy ebből már csak tanuljanak.
Nem tudom Amszterdamban hogy áll a gyémánt-kereskedelem, de az Elefántcsont Gaby-Gaby partyknak is vége, s mint fő gyémántos lelőhely, Dél-Afrika Köztársaságának el-BRICKS-esedése óta biztosan kezdenek már vakarózni a tetűhintások, mert más lett a nóta kvóta.

Szerintem a nagyok a háttérben jól megegyeztek, s a pálya az, hogy aki elbaxta, annak kell helyére tenni a dolgokat úgy, hogy elpucolja saját hulladékát. Ezt kell tenni a NATO-nak, AZ EU-nak és az USA-nak is. De mindebben van egy-két csavar, hogy erre ne jöjjenek rá egykönnyen a befektető kisiparosok, mert akkor viszont kitör a pánik. Félni nem kell, mert olyan sikeres volt az agymosás az emberiség zöménél hogy képtelen felfogni elemi érdekeit is, nem csak a való igazságot.

No de térjünk csak „haza”, ide Magyarországra. Olstein Viki nem kis bajban van, ha már a honlapon megjelent előrehozott választásokra reagál nyilvános beszédében. Tetszik nekem, szépen lehet terelgetni. Viki! Ül! Fekszik! Tükörbe néz! Csomót köt! Mestergerendát keres! Kötelet erősít! Stokira áll!...- ha nem megy, akkor kapsz segítséget. Gyurcsány ott lesz melletted, ne aggódj!

Gyöngyöspata! Lex egyenruha és rendcsinálás! Nos, én ma is abban vagyok és holnap is a lencsemintásat veszem fel. Kedvelem. Kényelmes, strapabíró, s hadiállapotban előnyös viselet, de nyugi, nem masírozok, nem csoportosulok és nem keltek félelmet emberekben. Aki ember, az mind tudja, hogy ez ma természetes viselet, s hogy a zsidó és cigány mit ajvékol össze az ugyanúgy nem érdekel, mint azt sem, hogy a kmesszetben a júdeai-kazáriai szekta mit szavazott meg. Csendben kell cselekedni, gyorsan és pontosan. Nem szabad félelmet kelteni, mert ha kezd ébredezni a zsidaj, hogy a hurokban már benne a nyaka, még elkezd ficánkolni és megfojtja magát. Isten ments! Vannak arra már elegen, hogy ezt megtegyék. Erről a B'nai B'rith, CIA-Mossad, MAZSIHISZ, Likud és a hazai zsidó pártok már gondoskodtak. Bizony csak ésszel, de utána tűzzel-vassal lehet a férgeket a helyükre tenni!

„Ma reggel Lajosmizsérűl jöttem vonattal (mert éjjel ellopták a benzint a vasból), és a következő beszélgetésre lettem figyelmes:
"...nemsokára nem kell ennyit dolgoznunk, mert jönnek a zsidók, és akkor sokkal jobb lesz.
A magyarok meg mehetnek a rákba!"

No komment”

Az egyenruhás rendelet is olyan, mint a többi! Jó lesz majd a zsidókkal szemben, mert ha magyar rendőr komolyan kezd kekeckedni, akkor a fejét a kerítése oszlopára kell tűzni demokratikusan és szeretettel, miután a családi vonatkozásaitól már a szeme láttára lett megfosztva puszta baráti gesztusból. Ma már nem jön be a vicces és "jófej magyar rendőr" duma. Aki hülye, magyarellenes zsidóbérenc és még zsidó is, azt simán elő kell készíteni öngyilkosságra. Úgy is mennek most is tüntetni! Tudatosítsátok már bennük is, a jegyzőkkel és a többi idiótával, hogy lehet hepciáskodni, de nem érdemes!
Link

Csak keményen fiúk-lányok és figyeljetek oda, hogy ha azt mondja nektek az zsidaj államtitkár, hogy oszolj, akkor tessék oszolni, mert nem kaptok fizetést! Remélem nem vagytok már annyira idióták, hogy a gőzlevezetés cirkuszában elvesztek és – ha másra nem is jó ez a pofavizit-, legalább megtapasztaljátok, hogy semmire sem jó és semmire sem vagytok jók. Jó lenne, ha különítményetek elkezdene magánerőből dolgozgatni és bizonyítanátok, hogy tudtok ti, ha akartok! Ha ti nem tudtok, majd tud más, csak akkor már késő számotokra.

No de nem is ez a lényeg, hanem amiért ma klaviatúrára indultam az a következő még meg nem erősítetthír. Három is van belőle, de lehet válogatni, egyelőre szabadon.

Ahmadinedzsad lemondatásának híre annak zsidó származásával függhet össze, melyet korábban már lebegtetett a sajtó. Bár még most sem biztos a dolog, de hamarosan háború lesz és ott már nem szerepelhet bizonytalan pedigrével. Azt hiszem Vitya is ilyen sorsra jut – ha igaz a hallomás.

Putyin nem régiben „megtérdeltette” a zsidajok főrabbiját Moszkvában. Bár nem olvastam ezzel kapcsolatosan megjelentetett tudósítást, azért arra tudok gondolni, hogy mindez Netanjahu moszkvai látogatása környékén lehetett, amikoris neki beígérte a „demokratikus” katapultot.

Ám mindez lehet kacsa is, viszont a libát most hozom!

Folyamatosan tudósítottam arról, hogy Kína megjelent Görögországban, majd pedig Portugáliában és Spanyolországban is. Korábbi híresztelések szerint itt komoly felajánlások, pénzügyi stabilitást biztosító hitelkiváltó tranzakciók kerültek szóba. Most úgy tűnik, hogy mindez úgy zajlott, hogy Kína kivásárolta az említettek tartozását. Valószínűleg a „háttérhatalom” megegyezett, hogy az USA és EU kifizethetetlen tartozásait Kína átütemezi és amivel neki tartoznak, azzal jóvá íratja azt, amivel az egyes országok tartoztak Rotschildéknak, az IMF-nek az Európai Központi Banknak, Világbanknak a FED-nek. Valódi pénzmozgás nélkül, a váltók kiváltásával mindez egy laza mozdulattal megvalósítható.

De nem ez a lényeg. Pár hete nagyhirtelen új „Magyar” Államkötvények jelentek meg a piacon és a híresztelés szerint fogyott, mint a feltuningolt árú cukor, viszont cserébe az eddigi kb. 2000 milliárdos államadósságunk is megsokszorozódott.
Pár napja arról adtak hírt, hogy Kína a MÁV-ba tolt be egy nagyobb összeget, és közben katonai delegáció is volt nálunk. Nos, következő lehet a helyzet. A kiadott államkötvények egyik részét maguknak a zsidóknak kellett megvásárolniuk a tőlünk kilopott pénzből, miközben Kína az oroszok „közvetítésével” cserében kifizette értéktelen dollárokkal az államadósságunkat. Bizony! Pár napja egy titkos összejövetelt emlegetve lebegtetik a hírt, hogy Putyin személyes jelenlétével megszületett a paktum. NINCS ÁLLAMADÓSSÁGUNK! Illetve nincs a zsidók felé, mert azt az ÁU állta. Innen kezd érdekes lenni a meccs, ugyanis Obama bin Laden halálhíre meg feltornázta a Dollár árfolyamatát! Alig tudom követni magam is az okfejtést. Ez a május rázósnak ígérkezik. Ha igaz a hír, akkor azért, ha nem akkor azért, mert egyelőre még a zsidaj nem mondott le a polgárháborúnak álcázott katonai kivitelezés beindításáról, bár ha jól gondolom, akkor erre szükség van, mert ha nem vonul be pár NATO-EU egyenruhás „rendfenntartó”, akkor hogy tudják álcázni a betelepített zsidó egységek kivonását. Tudjátok hogy megy ez? Bejön tíz tank, de kivonul másfél ezer páncélozott harcjármű. No majd meglátjuk, mit okoskodtak össze!

Ha a hír igaz –legalábbis lényegében-, akkor hamarosan látszata is lesz, mert ennek feltételei vannak és nagyon szigorúak, de nem csak pénzügyi, hanem katonai részről. Aki fizet, az diktál. Új bankok jönnek, régiek mennek.
Ami az igazán nagy kérdés, hogy ha ezt meglépték, ezzel Olstein retorikáját és Tel-Aviv ideológiai alapjait vágták ketté, mert most ugye a GDP-nek nevezett pénzmosoda kb. 80%-a megy az államadósság törlesztésére és ezért van megszorítás és csődhelyzet, meg minden, ami ezzel össze sem függhetne (pl. munkanélküliség és cigányszaporítás, zsidó betelepítés), de ha kiderül hogy már NINCS államadósság, mert HUN rokonaink a parazita zsidajt kivásárolták, akkor most mire fognak hivatkozni eztán? Mindenki tudja, hogy a fizetéséből két cigányt és másik két zsidaj holotúlélőt tart el, s ezért nem juthat előre, ám most tényleg kicsit zavarban vagyok a jövőt illetően. No annyira mégsem, csak azt mondom zavaromban. A végét mindenesetre kivárjuk, sőt ha módot találunk, akkor meg is sürgetjük ennek az egész tranzakciónak. Most jut csak eszembe, hogy a jemeni vezetés (elnök) is egy hónapot kért még, hogy hivatalban maradhasson. Miért? Utána úgyis vége a dalnak, vagy csak akkor kezdődik el igazán? A pápua meg most lett boldoggá! De összejöttek a lelki szegények!

Mivel ajvékolva örvendenek a kanadai választásokon a konzevatív párt győzelmének és a cionista Steven Harper miniszterelnökségének, ezért úgy vélem, hogy sokan fognak innen is oda menekülni. Kanadából pedig most akarják kitoloncolni a sok cigányt, aki évekkel korábban „kimenekült” és most felszaporodva mintegy 1000 családról hallani, aki ezek a toleráns zsidók kitoloncolnának Magyarországra. No kaftán, ezt gonbold újra!
Talán éppen ezért zárták ma le gyakorlatnak álcázva a telavivi repteret és talán véletlenül most reppent fel először hivatalosan is a Szu-35C. Remélem nem hiába!

Hozzászólások

# | aqurious aqurious - 2011 05 03 ¦ 13:41:25
Lassuk meg, hogy ez így végre tetszik!
Pusztulnak - pusztítgatják egymást és ez így helyes!
Imre, igazad lett megint!
Áldás!
# | postaimre postaimre - 2011 05 03 ¦ 14:28:15
aqu, azért könnyű belátni, hogy ezt nem könnyű belátni.
Egész friss hír, hogy Moszkva központjában a moszkvai rendőrkapitányság előtt bombát robbantottak. Egy sérültről beszélnek.
# | balu998 balu998 - 2011 05 03 ¦ 14:52:43
húúú Imi,

jó sűrű, de én így csipolom.

Most mondta egy szlovák cimbora, hogy a SME nevű tót és libsi lapban olvasot vagy 2 napja egy olyan cikket, hogy "valahol Észak Magyarországon" 2 db szlovák (!) titkos elitkommandós (!!) fiókát találtak egy lakásban meg egy vagon fegyvert (!!!). Azóta állítólag a hír valahogy eltűnt, de azért megkísérlem megtalálni. Ezt csak így a margóra.
# | balu998 balu998 - 2011 05 03 ¦ 14:59:21
bocsi, helyesbítek,

a terrorelhárító egység fogott el 2 szlovákot Pesten, de a vagon fegyver + éles lőszer meg az, hogy a 2 lakásban találtak szlovák elitegység egyenruhát is, az igaz.
# | NEO NEO - 2011 05 03 ¦ 15:00:23
*Az államadósság és az állam-nép átverés*

*Ketten hárman összejönnek a Mammon-isten nevében, és egymástól kölcsönöznek levegőből teremtett pénzt, és egymásnak kölcsönadják a levegőből teremtett pénzt, - és így egyre több pénz lesz *-nekik!* - Csak kellenek kész-akarva tudatlanok, akiktől van mit *el-vásárrolni*!

És amikor már mindent felvásároltak *lufi-pénzért* akkor majd mindenhova *sok típusú parkolóórát* tesznek (majd lesz *CO2 taxaméter is*) és az *adó-kalodában fogva tartott nincsteleneknek* felkínáljak munkalehetőségként a taxaméterek üzeméltetését hogy majd a megtévesztettek egymástól, még jobban, elvegyék az utolsóikat is a *nem isten urukat* szolgálván. - És így vak követi világtalant a kárhozatban!


http://www.youtub...9BWG566Bto

Efézusiakhoz 6:12

Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.

www.newworldorderwar.com/wp-content/uploads/2011/05/fiat-money-cartoon.jpg

Helló Javaslatom: www.zugzwanged.org
# | Magyar Magyar - 2011 05 03 ¦ 15:11:27
....nemsokara nem kell ennyit dolgoznunk,mert jonnek a zsidok,es akkor sokkal jobb lesz.Merem remelni nem FEHER ember mondott ilyent./persze van sok hulye altatott koztunk/Vagy tan egy provokator,aki Ont felismerte?Ha a illeto mozdonyszoke volt,attol nem is lehet mast varni.A cigok megkapjak a megerdemelt jutalmukat a zsidoktol.
# | parlagfu parlagfu - 2011 05 03 ¦ 15:23:52
A holdraszállás és az Uszamasztori között számomra az a különbség, hogy a Hold tényleg ott van. A másikkal kapcsolatos egyértelmű kételyeim úgy 6-7 éve keletkeztek, amikor a világot bejárta az a hír, hogy a palesztín titkosszolgák elfogtak két egyént akik palesztin fiatalokat próbáltak rávenni asszem Gázában alkaidasejt alakítására acélból, hogy ők -a 2 egyén- robantanak odahaza -erecben- a palaszoknak meg az alki nevében vállalni kell a dolgot ha üzit kapnak. A 2egyénről nem melleslseg kiderült hogy tetűhintapalintások, és kedvenc szolgálatuknak doliznak. A Holdra ettől még elvileg le lehet szállni.
Ui. A dollár meg ahogy rősödött az álhír hatására úgy gyengül anélkül, hogy kiderülne a turpisság.
# | victorya victorya - 2011 05 03 ¦ 15:35:32
balu998! Erre a hírre gondoltál szerintem:http://barikad.hu...n-20110501
# | magyar saman magyar saman - 2011 05 03 ¦ 15:51:52
Azt nem állítanám, hogy az orosz és a kínai hun rokonaink. Biztos közelebbiek mint a zsidó, de kár volna nagy reményeket fűzni ezekhez az igen távoli családi kapcsolatokhoz. Az igazi hun rokonaink mind szegények, akik sok helyen pont orosz és kínai elnyomásban élnek, nem fognak minket kivásárolni, örülnek ha élnek.
# | enid enid - 2011 05 03 ¦ 16:22:16
Januarban az a hir jarta, hogy az ICiBiCi (Industrial & Commercial Bank of China Ltd.) kis kinai bank spanyol, gorog es portugal hozzaszolasa utan (koztudottan szeretik a malacot...(PIGS)) nekirukkol mas eu-s orszagoknak is: London, Moszkva, Frankfurt es Luxemburg. Sot mi tobb elorelathatolag (januarban) mar Milano, Parizs, Bruxelle, Amsterdam es Madrid is helyet ad neki.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
71,941,669 egyedi látogató