Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 16:14:29
Szakszis nem is kell a térre menni, mert nem ott dől el, ott csak kijelenthetjük, mikor már eldőlt. Persze, aki szeret kijárni, az menjen. Jó helyen van ott, szem előtt, s tán még az ellenségnek is használ, hogy asszisztál a dolgaihoz. Tán csak-csak kezdik megérteni, s ezért sem szaporázzák a lépteiket minden szíre-szóra. Aki figyel, tudni fogja, mikor és hogyan mozduljon!
# | zafir zafir - 2011 04 19 ¦ 16:53:05
Ezek az antiszemita görögök zsinagógát gyújtottak föl ma éjjel Korfun. Csúnya dolog .
http://www.izvest...ews271406/]
# | balu998 balu998 - 2011 04 19 ¦ 18:25:35
Asumhari,

szerintem rossz a szórend és így kéne kinéznie:
"A szarmaták (orosz ős nép) által megtűrt déli vegyes kereskedő csürhe voltak. "

Imi,
nekem is alakul már a tyúkól, kecskeól, komposzt, zőccség...
# | Tom V Tom V - 2011 04 19 ¦ 19:49:51
Szép, gondolatébresztő írás megint. Imre nem kell mentegetőzni! A kerti munka, és az egyéb látszólag hétköznapi elfoglaltságok úgyanúgy Te vagy, vagyis az éned részei, mintahogy a leírt gondolataid. Sőt, tovább megyek ezen a gondolatsoron: Nem lennél harmonikus, egész ember, ha életednek a rendszeres napi munka nem adna keretet. Most azonban egy mondat a cikkedből, amivel nem értek egyet:

"Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez!"

Ez annyiból igaz Imre, hogy a szemita fajzsidónak valóban nincs köze hozzájuk. A kazárok mindössze átkonvertáltak a talmudista, judeai 'vallásra', vagyishát helyesebben a zsidó szokásrendszerre Krisztus után 750-től kezdődően, úgyhogy ők ennek alapján tartják magukat zsidóknak, függetlenűl attól, hogy nekünk erről mi a véleményünk. Magát a konverzió tényét a témában jártas emberek mamár nem szokták elvitatni.

Azt sem látom be, hogy a kazár-zsidó konverzió miért erősítené a jogukat a betelepüléshez, még akkor sem, ha esetleg kiderülne, hogy kisszámú kazár maradványoknak ősapáink megengedték volna, hogy velük jöjjenek? (Ez csak feltételezés, nem állítom hogy így volt).
Ebből a szempontból én sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy elődeink soha nem adományoztak nekik állandó szálláshelyet. Pedig ezt megtették még évszázadokkal később is, nemcsak közelebbi testvéreinkkel a kipcsákokkal, (vagyis a kúnokkal), hanem még a távolabbi rokonainkkal a jászokkal is. Ez pedig azt jelzi számomra, hogy

1) Vagy nem jöttek be kazárok a Honfoglalás során, vagy azután, a kora középkorig bezárólag.
2)Vagy ha mégis, akkor elődeink nem bíztak meg bennük.
Vagyis a legjobb esetben is csak megtűrt jövevények lehettek.
# | Hungarista Hungarista - 2011 04 19 ¦ 19:50:00
országos "kalandtúra" kezdődik június 3-án csak tessenek rá készülni böcsülettel!
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 19:56:53
Hungarista
Milyen kalandtúra?
# | Hungarista Hungarista - 2011 04 19 ¦ 20:05:13
Jano országos!Csak készülj és figyelj!
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 20:07:37
Hungarista kérlek alássan figyelni figyelek de mivel készüljek vagy hogyan ha nem tudom mire kell.
# | Megmondó kapitány Megmondó kapitány - 2011 04 19 ¦ 20:15:18
Darwintól nem nehéz eltekinteni, elég arra gondolni, mekkora alkoholista volt a vén kutya.
# | Hungarista Hungarista - 2011 04 19 ¦ 20:26:41
Jano! Mivel országos hát arra figyelj, hogy Te és a környezeted készen álljon a lépésre ha kell! fel fogod ismerni, mikor kell lépned!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
71,941,602 egyedi látogató