Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Stb.

NaplóTekintsünk át pár fogósabb kérdést. Nem verték nagy dobra, de Mahmud Abbas „hirtelen” megjelent Budapesten és tárgyalt. No nem az EU-elnökségünk okán jött el, hanem egészen más miatt –ezt valószínűsítem. Mivel a zsidók igazi fészke a rabbinátus, illuminátus vagy nevezhetjük sátánfattyaknak székhelye már egy ideje Budapest, ezért a „kitüntetett” purim és a véletlenül ezzel egyidőben lévő rasszisták világnapja alkalmából jelezte a zsidóknak, hogy a hír igaz: fejbe lesznek lőve mind egy szálig! Bizony-bizony a háború üzenetével jöhetett csak, ugyanis éppen ma írta az izraelita sajtó, hogy már Peresz helyettese is arról beszél. No, tehát, ha már átadta az üzenetet, utazott is tovább Moszkvába – ha jól vettem ki az este olvasottakból- és most a macitól kér mézet. A hivatalos verzió szerint az orosz segítségét igényli a helyzet megoldásban és a palesztin autonómia és a zsidókkal való rendezési tervek lebonyolításában. Mivel az USA-t már megjárta és már Obama nem party-képes, nem is lehet más útja.

Mindezt az amerikai védelmi miniszter és az alelnök moszkvai látogatásával mintegy egyidőben történik meg. No akkor tessék csak figyelni! Lavrov bejelenti, hogy lecseréli a közel-keleti és az észak-afrikai különleges megbízottjait és Afganisztánba kineveznek egyet, miközben az az afgán NATO emisszió most kezdi a köztudatba csempészni, hogy nekik onnan nagyon gyorsan és bátran, de menni kell! Ezt már megerősítette a talibán törzsvezetőkkel nyíltan kiegyező elnökük is, de Abbaszhoz visszatérve, a körút és a megegyezés végén megy Gázába és a HAMASZ-al egyeztet a hatalomátvétel menetéről. Obama már elismerte őket s ezért is lövöldöznek egyre bátrabban, miközben Izraelen azért már nem kis póráz van.

„Sziasztok,

Szíriában még megy a tüntetés, tegnap semmi, ma 1000-2000 emberrel, meglátjuk mi lesz belőle. Tegnap éjjel azért jó pár százan autókkal furikáztak fel-alá az elnököt éltetve - dudálva, zászlókkal, nem hagytak aludni:)

Ami elég érdekes lehet, egy blog bejegyzésben olvastam egész jó kis infókat:

Képzeltétek volna, hogy a Fukushima-i erőművet izraeli biztonsági szolgálat védte? Az a nevük hogy MAGNA BSP. Olyan kameráik/érzékelőik vannak amelyek észlelik a radioaktív szivárgást is.

De SAJNA még nem tudták rendesen kielemezni a felvételeket....

Micsoda véletlenek! Pont mint szeptember 11-nél, a londoni 7/7 merényleteknél...
Link
Link
(Ezt kitettem bejegyzésnek a blogba.)
--
Amit nem, az az hogy elkezdték vizsgálni a képeket, valaki azt mondja hogy nukleáris katasztrófánál nincs olyan füstfelhő mint amilyet a japán atomerőműnél láttak - ilyet viszont egy rakéta-támadással simán lehet csinálni. Ennek mondjuk utána kéne nézni......
Link

További feltételezés hogy a stuxnet is szerepet játszhatott a dologban, októberben találtak Japánban ebből a kisded számítógépes játékból - ugyanúgy a siemens csinálta a szoftvert mindkét országban... Gyakorlatilag nukleáris katasztrófa lehetett volna Iránban is.... Inkább nem mennék jobban bele abba amit írtak, atomerőművek működéséhez (erőmű/centrifugák, stb) elég óvodás vagyok.....

Itt a blog ahol olvastam ezeket:
Link

Haaretz-ben volt még egy kis mosolyogni való:

Angliában William "herceg" esküvőjén áprilisban jó öreg zsidó hagyomány szerint fognak üvegpoharat törni a ceremónia végén..... Mazeltov!:)
Link

Áldás, tudósítok ha van innen friss infó!

Ui.:
Őrült nagy hülyeséget csinált a kormány, ma éjjel Daraa-ban megöltek 6 embert a tüntetők közül akik békések (fegyvertelenek) voltak, köztük egy orvost aki segíteni próbált a sebesülteken...

Ráadásul egy mecsetben...

Pénteken kiderül mi lesz - nem mondhatom hogy ez használni fog az emberek mérséklésében...”


Lássuk csak tovább! Medvegyev nyomatékosan felhívta az országa vezetőit arra, hogy ne tegyenek elhamarkodott kijelentéseket a líbiai helyzettel kapcsolatban. Ennek is oka kell legyen, s gyanítom, hogy amiatt kellett szólnia, hogy ne beszéljenek mindenfajta hülyeséget a beavatkozással és a be nem avatkozással kapcsolatban. A németek a történetből úgy vonulnak ki, hogy be sem vonultak, de az ázsiai blokk hagyta játszadozni a franciákkal és az angolszászokat, mint ahogy ma már én is hagyom az idiótáknak, hogy majd csak rájönnek, hogy ez a játék már nem az. Az USA már nem a világ csendőre és a zsidó már mindenhol szitokszó, viszont presztízs-kérdés és próba is volt az EU-nak, hogy fel tud-e egységesen lépni bármilyen zsidó érdekért. Nos, a válasz egyértelmű: NEM! Tesztnek is jó ez, de még nincs vége. Hamarosan kénytelen lesznek béketeremtési céllal felkérni az oroszokat Afganisztánban a Közel-Keleten és Észak-Afrikában is. Ha energiára, olajra és gázra van szükségük, akkor ezt teszik, vagy szépen gyorsan végük. Mint korábban írtam, a zsidó kereskedelmi hálózatok most kerülnek felszámolásra és kiiktatára az államközi piacokról és a koceka fordul. Ma jelentették be Izraelben, hogy Jeruzsálemben külön orosz –negyedet készülnek átadni, csak úgy, mert csak! Szerbia felszólította a líbiai helyzetbe beavatkozókat, hogy jobb lenne, ha nem vernék magukat, ezzel azt is kimondta, hogy melyik oldalon áll! Olstein-Martonyi, remélem van fületek! Melyikbe kéritek az ólmot és milyen irányból?

Hogy nem kicsi a káosz a világban, az kiderül abból is, hogy Obama alelnökének tulajdonított módon egy fenyegetés érte Putyint, mégpedig a következő jelöltetése kapcsán. Az „ígéret” szerint forradalmat robbantanak ki, ha jelölteti magát Medvegyev „helyére”. Az ellenzék legalábbis így tudja! Nos, jelen pillanatban úgy néz ki, hogy akkor „forradalom” lesz, de legalább ott is kiugranak a nyulak a bokorból, hogy lehessen „nyulászkodni”. Ez a diplomáciai húzás csak a nagytakarításban segít, de abban nagyon. Az USA lefeküdt, elfáradt és most nagyhirtelen megkérte a macit, hogy besegítene-e az európai légvédelmi rendszer korszerűsítésébe. Meg hát! Japán után lehet, hogy ott sem áll meg a morajlásnál a föld, hanem kapnak egy kis kóstolót a földrengésből.

Japánban nagyobb a baj, mint amilyennek látszik, csak másképpen. Onnan mostanában tényleg célszerű lesz kiköltözni, de ennek okáról még hallgatnak, csak sejtetik. Minden esetre a zsidók kitakarításával egyidőben befogadó nemzetként pár japánt keblünkre ölelhetünk, úgy is annyi hely lesz az országban, amidőn a zsizsik eszmél, hogy itt vagy megdöglik, vagy megdöglik, hogy azt csak a cigányok jajgatása tudja majd jól ecsetelni. A gond egyelőre az, hogy ennyi parazitával semelyik ország nem tud és nem is akar mit kezdeni és a probléma globálisan kezelendő. Az atomerőművek egyelőre biztosítják a japán gazdaság megfékezését, amely az USA zsidajainak is egyik stabil hátteret biztosítottak, s most már az élelmiszer és mindenféle import megállításával ennek is a végére lehet járni, miközben kapacitálni lehet a menekülésre az őslakosokat és az angolszász zsidó „tőkét”. A java még –vélhetőleg- ott is hátra van. Csak a rend kedvéért jegyzem meg, hogy a tokiói jégkorcsolya VB nem marad el, és azt valószínűleg valahol a nagy orosz sztyeppén rendezik meg, mert Putyin felajánlott,a hogy bírják szusszal.

A Földközi-tengeren iráni csatahajók cirkálnak és ott vannak a törökök is szépen csendesen, de egyre érezhetőbben a románokat gondolkodóba ejtendő módon. A sakkbábuk lassan, de biztosan nyomulnak előre, s ebbe belefér egy kis bahreini és szíriai purparlé is, de ahogy idehaza nem tudja elrejteni azt a kb. 60 ezer CAHAL katonáját a zsidó, úgy ma már nem képes álcázni magát máshol sem.

De lássuk Magyarországot, ami valójában már nem az, hisz a zsidó nem az, az viszont nemzetközi és most már mindegyik „magyar”, aki soha nem is volt még zsidó sem. Hol a határ? Ahol a zsidók pofátlanságának határa: vagyis sehol! Az izraelita nagykövet emlegeti, hogy megvédik a zsidajt, de nem tudja miről beszél az orcátlan, mert a teljes parlamenti rabbinátus már kimutatta alkotmányozási talmudista voltát. Ha magyarnak tekintjük őket, akkor hazaárulásért mindegyiknek jár a kötél. A Jóbbik kiemelten fontos partnere a Fidesz-zsidóknak, így ők az első sorból lesznek részesei az akasztásnak. Ez nem vicc, mert a demokratikus ország haditörvényszéke minderre felhatalmazást adhat, kötél meg van elég. A sok értetlen nemzeti radikális meg még kimegy az utcára falazni ennek a szánalmas zsidó társaságnak, ahogy ezt eljátszották Gyöngyöspatán is, persze a tudatlanságukra és jó magyarságtudatukra apellálva. Gárda-tüntetés mi? Viccnek is rossz! Gyerekek, az utácra akkor kell kimenni, amikor onnan már nem akartok csak győztesen hazatérni, mert nem az utcán dől el a meccs, de még mindig nem vagytok eléggé képben ehhez, hogy megértsétek! Egyelőre a zsidónak asszisztáltok tudatlanságotokkal, ahelyett, hogy csendben, szépen és kitartóan tanulnátok a technikát és információt szereznétek és eljuttattátok oda, ahol hasznát veszik ennek és lecsapni már akkor kell, amikor a győzelem biztosított, mert helyére került a szívetek és az eszetek. Ha ez nincs összhangban, akkor kárt okoztok magatoknak és az ÜGY-nek is és hátráltatjátok, nem segítitek. A jó szándék ide kevés, ha értelemmel nem párosul! Márpedig nagy deficit van ezen a téren a réten, a birkabégetőn. Szajré (Szájer zsidó) mit is keres az USA-ban? Egyeztet és a jövő alkotmányáról beszél neki Soros?

Tudjátok, lehet, hogy rosszul látom, de minden gazdasági negatívum ellenére a Forint áll, mint a cövek és semmi nem rengetheti meg. Ez engem kicsit elgondolkoztatna a sok gazdasági szakember helyében! Nooormális?

Azt a 60 ezres CAHAL-katonát és a többi zsidajt a nemzetközi erőknek közös érdekük innen kivezetni, vagy így, vagy úgy, s ha nem megy „békével”l, akkor menni fog békétlenül. Hiszitek, vagy nem, teljesen mindegy. Ennek meg kell lennie! A Mossad és NBH meg pisloghatnak, mint a bék a pudingban, mert itt már csak azt irányíthatják, hogyan ragozódjon a semmi, de rajtuk már csak annyi múlik, hogy mikor kerülnek a cső elé, hogy kihűlt bőrkabátjaikat mikor akaszthassák az eredeti Pintéré mellé! Szerintem erre sem kell már éveket várni!

Itt pedig némi alátámasztás is, hátha nem lenne elég a szlovákoknak, románoknak és a többieknek sem a zsidó, de még az ukrnok is nemzetbiztonsági kérdésként tekintenek a kettős állampolgárság „intézményére” éppen a zsidajok miatt.

Áldást Nektek!

Most tudtam meg az alábbi infót:
Váltás a belügyminiszter poszton, rendőrségi váltás is lehet - holland ráhatás, "megdolgozás" - félő a további váltás
Mellékelek néhány képet, a betelepülőkkel kapcsolatban, hogy már nem is titok! Jó ezt tudtuk,de már címlapon is van!
Kérdés:
Államforma váltás+adósságelengedés? = sok szavazó-újra választás? - egy ilyenről mit gondolsz\gondoltok ?


Legjobbakat:


Hozzászólások

# | postaimre postaimre - 2011 03 23 ¦ 18:56:46
Most olvastam, bár valaki már jelezte itt is, hogy Netanjahu sebtiben lemondta a moszkvai útját és azonnal összehívta minisztereit. Ilyesmi elég gyakori mostanában, nem?
gyaur, alakul a molekula, meg az atom is. Itt nagy takarításnak kell lenni, mert nem lehet másképpen. Útban vannak és ha most még a kis punnyadt pajeszos nagyképűek ezt csak kicsit kezdik pedzeni, hamar elszabadulhat a tudás és akkor menekülnek, mint a patkányok. Remélem nem tudnak messzire futni, bár ezt intézni már tényleg katonai kérdés, úgyhogy pszt!
# | valahun valahun - 2011 03 23 ¦ 19:08:56
Benjamin Netán-jahu elhalasztotta moszkvai utazását http://www.origo....emben.html
# | postaimre postaimre - 2011 03 23 ¦ 19:17:49
Vala, Telavignonban kicsit felrobban egy busz, eztán repetának meg egy telefonfülke is. Most keresik a gyártók jótállását, mert panasszal akarnak élni feléjük, hogy ez nem arrafelé rendeltetésszerű használatnak minősül-e, vagy nem.
Felteszem, hogy bizonyos érdekköre a mossadnak, Liebermannus, Cipni...nem nézné jó szemmel, hogy Benjaminka Ab[khmm]al tárgyalgat Moszkvában. Ennyi az egész. Az egyik zsidó felrobbantja a sajátjait, hogy nehogy béka legyen!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 03 23 ¦ 22:10:00
Hogy nem fogunk unatkozni esemenyek hianyaban mostanaban , az biztos . Izraelben sem lesz olyan egyoldalu a raketak iranya ; lehet , hogy nem csak artatlan palesztinok fognak hullani ! - aztan , ha a pajeszosok nem birjak cernaval , es netan ujabb palesztin-haborut kezdemenyeznek ! akkor perzselni fog a sivatagi homok ! - Nem tudom az amerikai - zsidok mibol finanszirozzak a libiai -kirandulast ? az ado-fizetok penze arra mar nem futtyya ! Kadafi nem celpont !?! - lehet , hogy a komuves-brigad tagoknak jar ez a megkulonboztetes ??? az "islamic jihad " bejelentette : uj eletet kezdenek ! valakiknek ez lesz a halal !
# | Vacak Vacak - 2011 03 23 ¦ 22:48:42
Előkerült egy újabb holotúlélő:
http://rtlklub.hu...eok/122255
Olyan gyorsan vitték el őket, hogy még a disznózsír is a bödönben maradt! Smile
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 08:26:18
Bocsánat, tévedtem, mert Jeruzsálemben detonáltak explóziót.

kerecsen amit most feszegetsz téma, az egy külön Post-ot megér, mez ez a legfőbb mutatója, hogy vagy nem értenek semmit, vagy szándékos hallgatnak a lényegi kérdésekről és ez a teljes futtatott "nemzeti" hülyeségre jellemző.
Tegnap mondja egyik régi ismerősöm, hogy mikor nálam olvasott a vegyipermetezésről és mondta a jobbikradikál ismerősének, lehülyézte, de mikor rá egy évre már egy összeröffenésen a jóbbikosok mondogatták és mutogatták a csíkokat és emlegettek HAARP-ot, akkor jött és mesélte teleszájjal, hogy mi van itt. Megértem, hogy nem tudják felfogni, hogy nem értik, mert ahhoz vannak szoktatva, hogy a "vezetők" véleményét szajkózzák. Ostoba banda és ezek pártkatonák, de ha a párt le van fejezve akár úgy, hogy a cső ott van a vezető szájában, akkor is követik, ha látják, hogy ez már nem az, aki meg nem, az meg beáll egy másik "vezér" mögé bégetni, de nagyon kis százalék végre öntudatára ébredhet. Lesz itt meglepi.
Mikor emlegettük az MSZ-t, MVSZ-t, Jóbbikot...pont ez a helyzet. Meg lehet nézni, hol jár a vezérkar szellemileg, miről és hogyan írnak és mit támasztanak alá a közben dübörgő tények. "Posta Imre háborút akar" - siránkoznak! Most minden cikk arról szól, bármilyen sajtot is rágcsál az olvasó. Úgy látszik, remekül működik az "akaratátvitelem". Tegnap olvastam egy Schuster Lóri- féle nyavalygást a Hunhíren a Front-osokkal kapcsolatban, de ott van ifj. Hegedűs is aki szintén Lóri. Mindkettőtől az jött vissza, hogy ügynök vagyok. Nem tudom melyik a jobb, mert a "hülyének lenni" állapotot nem ösmerem, az "ügynök" létet pedig a Tavasz 17 pillanatából, hírből ismertem meg. Stirlicz mindig tudta, gyerekek! Cumit a szájba és lehet hallgatni a parlamenti esti mesét!

És csak a jókedv és az ostobaság miatt had mutassam meg a jelenség színét és fonákját!


Stirlicz és Müller kéz a kézben sétálnak.
- Müller!-gondolja Stirlicz.
- Stirlicz!-gondolja Müller.
- Aha!-gondolja a KGB.
- Müller, Müller!-gondolja Hitler.
- Stirlicz? Müller?-gondolja a CIA.
- Homokosok!-gondolja a virágárus néni.

1941.Szeptember 13-án 0 óra 43 perckor Berlinben Stirlitz bemegy egy ház kapuján. Néhány lépés után egy lépcsősorra bukkan. Stirlitz felmegy a lépcsőn majd balra fordul. Talál egy lengőajtót. Stirlitz átmegy a lengőajtón, majd egy másikon is. Szeme felcsillan, mert egy újabb csukott ajtót vesz észre. Stirlitz kinyitja az ajtót és bent kigyullad a villany. Stirlitz becsukja az ajtót és a villany kialszik. Stirlitz újra kinyitja az ajtót a villany újra kigyullad. Becsukja az ajtót és a villany ismét kialszik.
- Hűtőszekrény!-gondolja Stirlitz.

Esteféle Stirlitz Berlin egyik utcáján sétál. Egy kapualjban megpillant két [khmm].
- [khmm]!-gondolja Stirlitz.
- Stirlitz!-gondolják a [khmm].
Megy tovább, és megpillant az úton egy biciklistát.
- Biciklista!-gondolja Stirlitz.
- Stirlitz!-gondolja a biciklista.
Közben besötétedik. Stirlitz megy tovább, és megpillant a távolban két fénypontot.
- Közeledő autó!-gondolja Stirlitz.
- Meg az apád f...!-gondolja a bagoly.

Strilitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, majd összeesett.
Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.

Stirlitz berúgta az ajtót,
majd lábujjhegyen odaosont az újságot olvasó Müllerhez.

Stirlitz lakása elött nagy fekete autó áll meg. Gestapósok szállnak ki belőle. Becsengetnek.
- Kit keresnek? -kérdezi Sirlitz az ajtó mögül.
- Stirlitzet.
- Nem vagyok itthon.
A gestapósok durván elkáromkodják magukat, és elmennek.
Immár második hete, hogy Stirlitz ily módon az orránál fogva vezeti a Gestapót.

Az autót vezetö Stirlitz meglátja az út mellet stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodik, majd a elhajt mellette.
Egy perc múlva ismét azt látja, hogy Müller kétségbeesetten stoppol az út szélén. Ismét elhajt mellette.
Ez még többszor megismétlödik. Stirlitz gyanút fog. Valami nem stimmel.
A tizenötödik alkalom után elmosolyodik: Aha, körforgalom!

- Stirlitz! Hol tanult meg ilyen kitűnően autót vezetni ? - kérdezi Müller
- A Vörös Hadseregben - válaszolja Stirlitz, majd elgondolkodik: nem fecsegtem túl sokat?

Minden év február 23-án (a Vörös Hadsereg napján) Stirlitz harmonikával járja Berlin utcáit, kozák dalokat énekelve.
Nem is sejti, hogy ezekben az órákban milyen közel áll a lebukáshoz.

Stirlitz megy az utcán. Fehérbe és feketébe öltözött nök jönnek vele szembe.
Apácák - gondolja Stirlitz.
Strilitz - gondolják az apácák.

Stirlitzet hétfö hajnalban viszik agyonlőni. "Az elöttem álló hét valóban nem igérkezik könnyűnek" - gondolja.

Stirlitz, mikor éjjel átmegy a parkon, észreveszi, hogy egy szempár figyeli.
- Müller - gondolja Stirlitz.
- Stirlitz - gondolja a bagoly.

Stirlitz belép Müller dolgozószobájába, s meglátja a padlón élettelenül heverő Müllert.
Megmérgezte magát - gondolja Stirlitz, miközben kezével végigsimítja a Müller hátából kiálló balta nyelét.

A háború vége. A Reichstagban mindenki magába roskadt. Hitler kétségbeesetten bolyong az épületben, de rá se hederít senki. Belép Stirlitz dolgozószobájába. Stirlitz felugrik:
- Heil, Hitler !
Hitler fáradtan:
- Legalább te ne szórakozz velem, Makszimics!

- Hmmm.... - gondolja Stirlitz.
- Stirlitz... - gondolja Hmmm.
# | kisvakond kisvakond - 2011 03 24 ¦ 10:10:57
Imre!
Ez az összefoglaló remek, Szaniszló is felolvashatná. Bár szerintem neki is csak egy szűk nézőtábora van...

Ami meg a bólogatókat illeti, szerintem Te nem számítasz szalonképesnek (véresszájú háború kirobbantó vagy), tehát mindegy is mit mondasz. Ha ugyanazt már a Jóbbik, egy elismert középpárt [kac-kac] mondja, akkor az úgy is van. Ad egyfajta védőernyő-érzetet és felmentést, ha hozzájuk csatlakozol. Ha később kiderül, hogy nem volt igazuk, akkor is a felelősség az övék, mert félrevezettek.
Gondolkozni manapság nem fárasztó, hanem félelmet ébresztő Smile
Apropó: fél-elem, jó szó...
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 10:27:34
Szaniszló rendszeres olvasónk!
Az kifejezetten jó, ha nem vagyok zsidóképes, a csatlakozgatással pedig az a bajom, hogy nincs kihez, hová és miért. Mr akkor sem volt, amikor hívtak, hogy lépjek be. Nem volt hová.
Az igazi védelem az a tudás, amelynek gyümőlcseit most is ízlelgetjük és amely fel nem fogása rettegéssel tölti el azokat, akik állítólag a nemzetet vezetgetnék, mint holotúlélők leszarmazottjai.

A helyzet fokozódik! Netanjahu mégis megyen Moszkvába, de közben a Kadima feljelentette őt és Sára nevű feleségét is. Miközben Szajré Washington dc-ben öregbíti a zsidók rossz hírét, közben Martonyi meg leugrott az egyiptomi-Líbiai határhoz szemlézni, mert ugye egy "magyar" külügyér megteheti az izraeli vezetői megbízásából, mert azok meg eléggé oda vannak szögezve a terrorállamukhoz.
# | Arany Arany - 2011 03 24 ¦ 11:42:27
Kerecsen! A gondolataid, a hozzákapcsolt dalok, valóban egy önálló fejezetet is megérnének. Mint eredetileg pesti, megrohantak az emlékek. Aki még látta a romjaiban a partokon álló-fekvő Erzsébet-hidat, a romos várat a Várhegyen, a háború ezer pusztítását, és még erre '56 szörnyűségeit és romjait.
De sérültségében is több volt Budapest akkor, mint ma, ha mégis arra járok, menekülök haza...
És ezt tették az egész országgal...

Imre, ne tagadd, ügynök vagy, csak az a kérdés, egy szót ki hogyan értelmez...
Nemes ÜGY a Tiéd, a MAGYARSÁG ÜGYE.
De ma ezt is csak a partvonalról lehet szolgálni...
Ha már képzavar, legyen egészen az... A vonalbíró szava IS döntő!
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 12:03:51
Arany, te összebeszéltél az asszonykámmal. Ezek az ő szavai is.
A pártkérdés fokozódik, mert nyergelik a Jóbbikot erősen és ha már rendvédelemről volt szó, akkor nem kizárt, hogy lesznek ott is meglepetések, de negatív értelemben, ránk nézve újabb letisztulást jelentve.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
71,944,277 egyedi látogató