Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Stb.

Napl√≥Tekints√ľnk √°t p√°r fog√≥sabb k√©rd√©st. Nem vert√©k nagy dobra, de Mahmud Abbas „hirtelen” megjelent Budapesten √©s t√°rgyalt. No nem az EU-eln√∂ks√©g√ľnk ok√°n j√∂tt el, hanem eg√©szen m√°s miatt –ezt val√≥sz√≠n√Ľs√≠tem. Mivel a zsid√≥k igazi f√©szke a rabbin√°tus, illumin√°tus vagy nevezhetj√ľk s√°t√°nfattyaknak sz√©khelye m√°r egy ideje Budapest, ez√©rt a „kit√ľntetett” purim √©s a v√©letlen√ľl ezzel egyid√Ķben l√©v√Ķ rasszist√°k vil√°gnapja alkalm√°b√≥l jelezte a zsid√≥knak, hogy a h√≠r igaz: fejbe lesznek l√Ķve mind egy sz√°lig! Bizony-bizony a h√°bor√ļ √ľzenet√©vel j√∂hetett csak, ugyanis √©ppen ma √≠rta az izraelita sajt√≥, hogy m√°r Peresz helyettese is arr√≥l besz√©l. No, teh√°t, ha m√°r √°tadta az √ľzenetet, utazott is tov√°bb Moszkv√°ba – ha j√≥l vettem ki az este olvasottakb√≥l- √©s most a macit√≥l k√©r m√©zet. A hivatalos verzi√≥ szerint az orosz seg√≠ts√©g√©t ig√©nyli a helyzet megold√°sban √©s a palesztin auton√≥mia √©s a zsid√≥kkal val√≥ rendez√©si tervek lebonyol√≠t√°s√°ban. Mivel az USA-t m√°r megj√°rta √©s m√°r Obama nem party-k√©pes, nem is lehet m√°s √ļtja.

Mindezt az amerikai v√©delmi miniszter √©s az aleln√∂k moszkvai l√°togat√°s√°val mintegy egyid√Ķben t√∂rt√©nik meg. No akkor tess√©k csak figyelni! Lavrov bejelenti, hogy lecser√©li a k√∂zel-keleti √©s az √©szak-afrikai k√ľl√∂nleges megb√≠zottjait √©s Afganiszt√°nba kineveznek egyet, mik√∂zben az az afg√°n NATO emisszi√≥ most kezdi a k√∂ztudatba csemp√©szni, hogy nekik onnan nagyon gyorsan √©s b√°tran, de menni kell! Ezt m√°r meger√Ķs√≠tette a talib√°n t√∂rzsvezet√Ķkkel ny√≠ltan kiegyez√Ķ eln√∂k√ľk is, de Abbaszhoz visszat√©rve, a k√∂r√ļt √©s a megegyez√©s v√©g√©n megy G√°z√°ba √©s a HAMASZ-al egyeztet a hatalom√°tv√©tel menet√©r√Ķl. Obama m√°r elismerte √Ķket s ez√©rt is l√∂v√∂ld√∂znek egyre b√°trabban, mik√∂zben Izraelen az√©rt m√°r nem kis p√≥r√°z van.

„Sziasztok,

Sz√≠ri√°ban m√©g megy a t√ľntet√©s, tegnap semmi, ma 1000-2000 emberrel, megl√°tjuk mi lesz bel√Ķle. Tegnap √©jjel az√©rt j√≥ p√°r sz√°zan aut√≥kkal furik√°ztak fel-al√° az eln√∂k√∂t √©ltetve - dud√°lva, z√°szl√≥kkal, nem hagytak aludni:)

Ami elég érdekes lehet, egy blog bejegyzésben olvastam egész jó kis infókat:

K√©pzelt√©tek volna, hogy a Fukushima-i er√Ķm√Ľvet izraeli biztons√°gi szolg√°lat v√©dte? Az a nev√ľk hogy MAGNA BSP. Olyan kamer√°ik/√©rz√©kel√Ķik vannak amelyek √©szlelik a radioakt√≠v sziv√°rg√°st is.

De SAJNA még nem tudták rendesen kielemezni a felvételeket....

Micsoda véletlenek! Pont mint szeptember 11-nél, a londoni 7/7 merényleteknél...
Link
Link
(Ezt kitettem bejegyzésnek a blogba.)
--
Amit nem, az az hogy elkezdt√©k vizsg√°lni a k√©peket, valaki azt mondja hogy nukle√°ris katasztr√≥f√°n√°l nincs olyan f√ľstfelh√Ķ mint amilyet a jap√°n atomer√Ķm√Ľn√©l l√°ttak - ilyet viszont egy rak√©ta-t√°mad√°ssal sim√°n lehet csin√°lni. Ennek mondjuk ut√°na k√©ne n√©zni......
Link

Tov√°bbi felt√©telez√©s hogy a stuxnet is szerepet j√°tszhatott a dologban, okt√≥berben tal√°ltak Jap√°nban ebb√Ķl a kisded sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©kb√≥l - ugyan√ļgy a siemens csin√°lta a szoftvert mindk√©t orsz√°gban... Gyakorlatilag nukle√°ris katasztr√≥fa lehetett volna Ir√°nban is.... Ink√°bb nem menn√©k jobban bele abba amit √≠rtak, atomer√Ķm√Ľvek m√Ľk√∂d√©s√©hez (er√Ķm√Ľ/centrifug√°k, stb) el√©g √≥vod√°s vagyok.....

Itt a blog ahol olvastam ezeket:
Link

Haaretz-ben volt még egy kis mosolyogni való:

Angli√°ban William "herceg" esk√ľv√Ķj√©n √°prilisban j√≥ √∂reg zsid√≥ hagyom√°ny szerint fognak √ľvegpoharat t√∂rni a cerem√≥nia v√©g√©n..... Mazeltov!:)
Link

√Āld√°s, tud√≥s√≠tok ha van innen friss inf√≥!

Ui.:
√ēr√ľlt nagy h√ľlyes√©get csin√°lt a korm√°ny, ma √©jjel Daraa-ban meg√∂ltek 6 embert a t√ľntet√Ķk k√∂z√ľl akik b√©k√©sek (fegyvertelenek) voltak, k√∂zt√ľk egy orvost aki seg√≠teni pr√≥b√°lt a sebes√ľlteken...

R√°ad√°sul egy mecsetben...

P√©nteken kider√ľl mi lesz - nem mondhatom hogy ez haszn√°lni fog az emberek m√©rs√©kl√©s√©ben...”


L√°ssuk csak tov√°bb! Medvegyev nyomat√©kosan felh√≠vta az orsz√°ga vezet√Ķit arra, hogy ne tegyenek elhamarkodott kijelent√©seket a l√≠biai helyzettel kapcsolatban. Ennek is oka kell legyen, s gyan√≠tom, hogy amiatt kellett sz√≥lnia, hogy ne besz√©ljenek mindenfajta h√ľlyes√©get a beavatkoz√°ssal √©s a be nem avatkoz√°ssal kapcsolatban. A n√©metek a t√∂rt√©netb√Ķl √ļgy vonulnak ki, hogy be sem vonultak, de az √°zsiai blokk hagyta j√°tszadozni a franci√°kkal √©s az angolsz√°szokat, mint ahogy ma m√°r √©n is hagyom az idi√≥t√°knak, hogy majd csak r√°j√∂nnek, hogy ez a j√°t√©k m√°r nem az. Az USA m√°r nem a vil√°g csend√Ķre √©s a zsid√≥ m√°r mindenhol szitoksz√≥, viszont preszt√≠zs-k√©rd√©s √©s pr√≥ba is volt az EU-nak, hogy fel tud-e egys√©gesen l√©pni b√°rmilyen zsid√≥ √©rdek√©rt. Nos, a v√°lasz egy√©rtelm√Ľ: NEM! Tesztnek is j√≥ ez, de m√©g nincs v√©ge. Hamarosan k√©nytelen lesznek b√©keteremt√©si c√©llal felk√©rni az oroszokat Afganiszt√°nban a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban is. Ha energi√°ra, olajra √©s g√°zra van sz√ľks√©g√ľk, akkor ezt teszik, vagy sz√©pen gyorsan v√©g√ľk. Mint kor√°bban √≠rtam, a zsid√≥ kereskedelmi h√°l√≥zatok most ker√ľlnek felsz√°mol√°sra √©s kiiktat√°ra az √°llamk√∂zi piacokr√≥l √©s a koceka fordul. Ma jelentett√©k be Izraelben, hogy Jeruzs√°lemben k√ľl√∂n orosz –negyedet k√©sz√ľlnek √°tadni, csak √ļgy, mert csak! Szerbia felsz√≥l√≠totta a l√≠biai helyzetbe beavatkoz√≥kat, hogy jobb lenne, ha nem vern√©k magukat, ezzel azt is kimondta, hogy melyik oldalon √°ll! Olstein-Martonyi, rem√©lem van f√ľletek! Melyikbe k√©ritek az √≥lmot √©s milyen ir√°nyb√≥l?

Hogy nem kicsi a k√°osz a vil√°gban, az kider√ľl abb√≥l is, hogy Obama aleln√∂k√©nek tulajdon√≠tott m√≥don egy fenyeget√©s √©rte Putyint, m√©gpedig a k√∂vetkez√Ķ jel√∂ltet√©se kapcs√°n. Az „√≠g√©ret” szerint forradalmat robbantanak ki, ha jel√∂lteti mag√°t Medvegyev „hely√©re”. Az ellenz√©k legal√°bbis √≠gy tudja! Nos, jelen pillanatban √ļgy n√©z ki, hogy akkor „forradalom” lesz, de legal√°bb ott is kiugranak a nyulak a bokorb√≥l, hogy lehessen „nyul√°szkodni”. Ez a diplom√°ciai h√ļz√°s csak a nagytakar√≠t√°sban seg√≠t, de abban nagyon. Az USA lefek√ľdt, elf√°radt √©s most nagyhirtelen megk√©rte a macit, hogy beseg√≠tene-e az eur√≥pai l√©gv√©delmi rendszer korszer√Ľs√≠t√©s√©be. Meg h√°t! Jap√°n ut√°n lehet, hogy ott sem √°ll meg a morajl√°sn√°l a f√∂ld, hanem kapnak egy kis k√≥stol√≥t a f√∂ldreng√©sb√Ķl.

Jap√°nban nagyobb a baj, mint amilyennek l√°tszik, csak m√°sk√©ppen. Onnan mostan√°ban t√©nyleg c√©lszer√Ľ lesz kik√∂lt√∂zni, de ennek ok√°r√≥l m√©g hallgatnak, csak sejtetik. Minden esetre a zsid√≥k kitakar√≠t√°s√°val egyid√Ķben befogad√≥ nemzetk√©nt p√°r jap√°nt kebl√ľnkre √∂lelhet√ľnk, √ļgy is annyi hely lesz az orsz√°gban, amid√Ķn a zsizsik eszm√©l, hogy itt vagy megd√∂glik, vagy megd√∂glik, hogy azt csak a cig√°nyok jajgat√°sa tudja majd j√≥l ecsetelni. A gond egyel√Ķre az, hogy ennyi parazit√°val semelyik orsz√°g nem tud √©s nem is akar mit kezdeni √©s a probl√©ma glob√°lisan kezelend√Ķ. Az atomer√Ķm√Ľvek egyel√Ķre biztos√≠tj√°k a jap√°n gazdas√°g megf√©kez√©s√©t, amely az USA zsidajainak is egyik stabil h√°tteret biztos√≠tottak, s most m√°r az √©lelmiszer √©s mindenf√©le import meg√°ll√≠t√°s√°val ennek is a v√©g√©re lehet j√°rni, mik√∂zben kapacit√°lni lehet a menek√ľl√©sre az √Ķslakosokat √©s az angolsz√°sz zsid√≥ „t√Ķk√©t”. A java m√©g –v√©lhet√Ķleg- ott is h√°tra van. Csak a rend kedv√©√©rt jegyzem meg, hogy a toki√≥i j√©gkorcsolya VB nem marad el, √©s azt val√≥sz√≠n√Ľleg valahol a nagy orosz sztyepp√©n rendezik meg, mert Putyin felaj√°nlott,a hogy b√≠rj√°k szusszal.

A F√∂ldk√∂zi-tengeren ir√°ni csatahaj√≥k cirk√°lnak √©s ott vannak a t√∂r√∂k√∂k is sz√©pen csendesen, de egyre √©rezhet√Ķbben a rom√°nokat gondolkod√≥ba ejtend√Ķ m√≥don. A sakkb√°buk lassan, de biztosan nyomulnak el√Ķre, s ebbe belef√©r egy kis bahreini √©s sz√≠riai purparl√© is, de ahogy idehaza nem tudja elrejteni azt a kb. 60 ezer CAHAL katon√°j√°t a zsid√≥, √ļgy ma m√°r nem k√©pes √°lc√°zni mag√°t m√°shol sem.

De l√°ssuk Magyarorsz√°got, ami val√≥j√°ban m√°r nem az, hisz a zsid√≥ nem az, az viszont nemzetk√∂zi √©s most m√°r mindegyik „magyar”, aki soha nem is volt m√©g zsid√≥ sem. Hol a hat√°r? Ahol a zsid√≥k pof√°tlans√°g√°nak hat√°ra: vagyis sehol! Az izraelita nagyk√∂vet emlegeti, hogy megv√©dik a zsidajt, de nem tudja mir√Ķl besz√©l az orc√°tlan, mert a teljes parlamenti rabbin√°tus m√°r kimutatta alkotm√°nyoz√°si talmudista volt√°t. Ha magyarnak tekintj√ľk √Ķket, akkor haza√°rul√°s√©rt mindegyiknek j√°r a k√∂t√©l. A J√≥bbik kiemelten fontos partnere a Fidesz-zsid√≥knak, √≠gy √Ķk az els√Ķ sorb√≥l lesznek r√©szesei az akaszt√°snak. Ez nem vicc, mert a demokratikus orsz√°g hadit√∂rv√©nysz√©ke minderre felhatalmaz√°st adhat, k√∂t√©l meg van el√©g. A sok √©rtetlen nemzeti radik√°lis meg m√©g kimegy az utc√°ra falazni ennek a sz√°nalmas zsid√≥ t√°rsas√°gnak, ahogy ezt elj√°tszott√°k Gy√∂ngy√∂spat√°n is, persze a tudatlans√°gukra √©s j√≥ magyars√°gtudatukra apell√°lva. G√°rda-t√ľntet√©s mi? Viccnek is rossz! Gyerekek, az ut√°cra akkor kell kimenni, amikor onnan m√°r nem akartok csak gy√Ķztesen hazat√©rni, mert nem az utc√°n d√Ķl el a meccs, de m√©g mindig nem vagytok el√©gg√© k√©pben ehhez, hogy meg√©rts√©tek! Egyel√Ķre a zsid√≥nak assziszt√°ltok tudatlans√°gotokkal, ahelyett, hogy csendben, sz√©pen √©s kitart√≥an tanuln√°tok a technik√°t √©s inform√°ci√≥t szerezn√©tek √©s eljuttatt√°tok oda, ahol haszn√°t veszik ennek √©s lecsapni m√°r akkor kell, amikor a gy√Ķzelem biztos√≠tott, mert hely√©re ker√ľlt a sz√≠vetek √©s az eszetek. Ha ez nincs √∂sszhangban, akkor k√°rt okoztok magatoknak √©s az √úGY-nek is √©s h√°tr√°ltatj√°tok, nem seg√≠titek. A j√≥ sz√°nd√©k ide kev√©s, ha √©rtelemmel nem p√°rosul! M√°rpedig nagy deficit van ezen a t√©ren a r√©ten, a birkab√©get√Ķn. Szajr√© (Sz√°jer zsid√≥) mit is keres az USA-ban? Egyeztet √©s a j√∂v√Ķ alkotm√°ny√°r√≥l besz√©l neki Soros?

Tudjátok, lehet, hogy rosszul látom, de minden gazdasági negatívum ellenére a Forint áll, mint a cövek és semmi nem rengetheti meg. Ez engem kicsit elgondolkoztatna a sok gazdasági szakember helyében! Nooormális?

Azt a 60 ezres CAHAL-katon√°t √©s a t√∂bbi zsidajt a nemzetk√∂zi er√Ķknek k√∂z√∂s √©rdek√ľk innen kivezetni, vagy √≠gy, vagy √ļgy, s ha nem megy „b√©k√©vel”l, akkor menni fog b√©k√©tlen√ľl. Hiszitek, vagy nem, teljesen mindegy. Ennek meg kell lennie! A Mossad √©s NBH meg pisloghatnak, mint a b√©k a pudingban, mert itt m√°r csak azt ir√°ny√≠thatj√°k, hogyan ragoz√≥djon a semmi, de rajtuk m√°r csak annyi m√ļlik, hogy mikor ker√ľlnek a cs√Ķ el√©, hogy kih√Ľlt b√Ķrkab√°tjaikat mikor akaszthass√°k az eredeti Pint√©r√© mell√©! Szerintem erre sem kell m√°r √©veket v√°rni!

Itt pedig n√©mi al√°t√°maszt√°s is, h√°tha nem lenne el√©g a szlov√°koknak, rom√°noknak √©s a t√∂bbieknek sem a zsid√≥, de m√©g az ukrnok is nemzetbiztons√°gi k√©rd√©sk√©nt tekintenek a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g „int√©zm√©ny√©re” √©ppen a zsidajok miatt.

√Āld√°st Nektek!

Most tudtam meg az alábbi infót:
V√°lt√°s a bel√ľgyminiszter poszton, rend√Ķrs√©gi v√°lt√°s is lehet - holland r√°hat√°s, "megdolgoz√°s" - f√©l√Ķ a tov√°bbi v√°lt√°s
Mell√©kelek n√©h√°ny k√©pet, a betelep√ľl√Ķkkel kapcsolatban, hogy m√°r nem is titok! J√≥ ezt tudtuk,de m√°r c√≠mlapon is van!
Kérdés:
√Āllamforma v√°lt√°s+ad√≥ss√°gelenged√©s? = sok szavaz√≥-√ļjra v√°laszt√°s? - egy ilyenr√Ķl mit gondolsz\gondoltok ?


Legjobbakat:


HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 03 23 ¦ 18:56:46
Most olvastam, b√°r valaki m√°r jelezte itt is, hogy Netanjahu sebtiben lemondta a moszkvai √ļtj√°t √©s azonnal √∂sszeh√≠vta minisztereit. Ilyesmi el√©g gyakori mostan√°ban, nem?
gyaur, alakul a molekula, meg az atom is. Itt nagy takar√≠t√°snak kell lenni, mert nem lehet m√°sk√©ppen. √ötban vannak √©s ha most m√©g a kis punnyadt pajeszos nagyk√©p√Ľek ezt csak kicsit kezdik pedzeni, hamar elszabadulhat a tud√°s √©s akkor menek√ľlnek, mint a patk√°nyok. Rem√©lem nem tudnak messzire futni, b√°r ezt int√©zni m√°r t√©nyleg katonai k√©rd√©s, √ļgyhogy pszt!
# | valahun valahun - 2011 03 23 ¦ 19:08:56
Benjamin Net√°n-jahu elhalasztotta moszkvai utaz√°s√°t http://www.origo....emben.html
# | postaimre postaimre - 2011 03 23 ¦ 19:17:49
Vala, Telavignonban kicsit felrobban egy busz, ezt√°n repet√°nak meg egy telefonf√ľlke is. Most keresik a gy√°rt√≥k j√≥t√°ll√°s√°t, mert panasszal akarnak √©lni fel√©j√ľk, hogy ez nem arrafel√© rendeltet√©sszer√Ľ haszn√°latnak min√Ķs√ľl-e, vagy nem.
Felteszem, hogy bizonyos érdekköre a mossadnak, Liebermannus, Cipni...nem nézné jó szemmel, hogy Benjaminka Ab[khmm]al tárgyalgat Moszkvában. Ennyi az egész. Az egyik zsidó felrobbantja a sajátjait, hogy nehogy béka legyen!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 03 23 ¦ 22:10:00
Hogy nem fogunk unatkozni esemenyek hianyaban mostanaban , az biztos . Izraelben sem lesz olyan egyoldalu a raketak iranya ; lehet , hogy nem csak artatlan palesztinok fognak hullani ! - aztan , ha a pajeszosok nem birjak cernaval , es netan ujabb palesztin-haborut kezdemenyeznek ! akkor perzselni fog a sivatagi homok ! - Nem tudom az amerikai - zsidok mibol finanszirozzak a libiai -kirandulast ? az ado-fizetok penze arra mar nem futtyya ! Kadafi nem celpont !?! - lehet , hogy a komuves-brigad tagoknak jar ez a megkulonboztetes ??? az "islamic jihad " bejelentette : uj eletet kezdenek ! valakiknek ez lesz a halal !
# | Vacak Vacak - 2011 03 23 ¦ 22:48:42
El√Ķker√ľlt egy √ļjabb holot√ļl√©l√Ķ:
http://rtlklub.hu...eok/122255
Olyan gyorsan vitt√©k el √Ķket, hogy m√©g a diszn√≥zs√≠r is a b√∂d√∂nben maradt! Smile
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 08:26:18
Bocsánat, tévedtem, mert Jeruzsálemben detonáltak explóziót.

kerecsen amit most feszegetsz t√©ma, az egy k√ľl√∂n Post-ot meg√©r, mez ez a legf√Ķbb mutat√≥ja, hogy vagy nem √©rtenek semmit, vagy sz√°nd√©kos hallgatnak a l√©nyegi k√©rd√©sekr√Ķl √©s ez a teljes futtatott "nemzeti" h√ľlyes√©gre jellemz√Ķ.
Tegnap mondja egyik r√©gi ismer√Ķs√∂m, hogy mikor n√°lam olvasott a vegyipermetez√©sr√Ķl √©s mondta a jobbikradik√°l ismer√Ķs√©nek, leh√ľly√©zte, de mikor r√° egy √©vre m√°r egy √∂sszer√∂ffen√©sen a j√≥bbikosok mondogatt√°k √©s mutogatt√°k a cs√≠kokat √©s emlegettek HAARP-ot, akkor j√∂tt √©s mes√©lte telesz√°jjal, hogy mi van itt. Meg√©rtem, hogy nem tudj√°k felfogni, hogy nem √©rtik, mert ahhoz vannak szoktatva, hogy a "vezet√Ķk" v√©lem√©ny√©t szajk√≥zz√°k. Ostoba banda √©s ezek p√°rtkaton√°k, de ha a p√°rt le van fejezve ak√°r √ļgy, hogy a cs√Ķ ott van a vezet√Ķ sz√°j√°ban, akkor is k√∂vetik, ha l√°tj√°k, hogy ez m√°r nem az, aki meg nem, az meg be√°ll egy m√°sik "vez√©r" m√∂g√© b√©getni, de nagyon kis sz√°zal√©k v√©gre √∂ntudat√°ra √©bredhet. Lesz itt meglepi.
Mikor emlegett√ľk az MSZ-t, MVSZ-t, J√≥bbikot...pont ez a helyzet. Meg lehet n√©zni, hol j√°r a vez√©rkar szellemileg, mir√Ķl √©s hogyan √≠rnak √©s mit t√°masztanak al√° a k√∂zben d√ľb√∂rg√Ķ t√©nyek. "Posta Imre h√°bor√ļt akar" - sir√°nkoznak! Most minden cikk arr√≥l sz√≥l, b√°rmilyen sajtot is r√°gcs√°l az olvas√≥. √ögy l√°tszik, remek√ľl m√Ľk√∂dik az "akarat√°tvitelem". Tegnap olvastam egy Schuster L√≥ri- f√©le nyavalyg√°st a Hunh√≠ren a Front-osokkal kapcsolatban, de ott van ifj. Heged√Ľs is aki szint√©n L√≥ri. Mindkett√Ķt√Ķl az j√∂tt vissza, hogy √ľgyn√∂k vagyok. Nem tudom melyik a jobb, mert a "h√ľly√©nek lenni" √°llapotot nem √∂smerem, az "√ľgyn√∂k" l√©tet pedig a Tavasz 17 pillanat√°b√≥l, h√≠rb√Ķl ismertem meg. Stirlicz mindig tudta, gyerekek! Cumit a sz√°jba √©s lehet hallgatni a parlamenti esti mes√©t!

√Čs csak a j√≥kedv √©s az ostobas√°g miatt had mutassam meg a jelens√©g sz√≠n√©t √©s fon√°kj√°t!


Stirlicz √©s M√ľller k√©z a k√©zben s√©t√°lnak.
- M√ľller!-gondolja Stirlicz.
- Stirlicz!-gondolja M√ľller.
- Aha!-gondolja a KGB.
- M√ľller, M√ľller!-gondolja Hitler.
- Stirlicz? M√ľller?-gondolja a CIA.
- Homokosok!-gondolja a virágárus néni.

1941.Szeptember 13-√°n 0 √≥ra 43 perckor Berlinben Stirlitz bemegy egy h√°z kapuj√°n. N√©h√°ny l√©p√©s ut√°n egy l√©pcs√Ķsorra bukkan. Stirlitz felmegy a l√©pcs√Ķn majd balra fordul. Tal√°l egy leng√Ķajt√≥t. Stirlitz √°tmegy a leng√Ķajt√≥n, majd egy m√°sikon is. Szeme felcsillan, mert egy √ļjabb csukott ajt√≥t vesz √©szre. Stirlitz kinyitja az ajt√≥t √©s bent kigyullad a villany. Stirlitz becsukja az ajt√≥t √©s a villany kialszik. Stirlitz √ļjra kinyitja az ajt√≥t a villany √ļjra kigyullad. Becsukja az ajt√≥t √©s a villany ism√©t kialszik.
- H√Ľt√Ķszekr√©ny!-gondolja Stirlitz.

Esteféle Stirlitz Berlin egyik utcáján sétál. Egy kapualjban megpillant két [khmm].
- [khmm]!-gondolja Stirlitz.
- Stirlitz!-gondolj√°k a [khmm].
Megy tov√°bb, √©s megpillant az √ļton egy biciklist√°t.
- Biciklista!-gondolja Stirlitz.
- Stirlitz!-gondolja a biciklista.
Közben besötétedik. Stirlitz megy tovább, és megpillant a távolban két fénypontot.
- K√∂zeled√Ķ aut√≥!-gondolja Stirlitz.
- Meg az ap√°d f...!-gondolja a bagoly.

Strilitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, majd összeesett.
Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.

Stirlitz ber√ļgta az ajt√≥t,
majd l√°bujjhegyen odaosont az √ļjs√°got olvas√≥ M√ľllerhez.

Stirlitz lak√°sa el√∂tt nagy fekete aut√≥ √°ll meg. Gestap√≥sok sz√°llnak ki bel√Ķle. Becsengetnek.
- Kit keresnek? -k√©rdezi Sirlitz az ajt√≥ m√∂g√ľl.
- Stirlitzet.
- Nem vagyok itthon.
A gestapósok durván elkáromkodják magukat, és elmennek.
Immár második hete, hogy Stirlitz ily módon az orránál fogva vezeti a Gestapót.

Az aut√≥t vezet√∂ Stirlitz megl√°tja az √ļt mellet stoppol√≥ M√ľllert. Gonoszul elvigyorodik, majd a elhajt mellette.
Egy perc m√ļlva ism√©t azt l√°tja, hogy M√ľller k√©ts√©gbeesetten stoppol az √ļt sz√©l√©n. Ism√©t elhajt mellette.
Ez m√©g t√∂bbszor megism√©tl√∂dik. Stirlitz gyan√ļt fog. Valami nem stimmel.
A tizenötödik alkalom után elmosolyodik: Aha, körforgalom!

- Stirlitz! Hol tanult meg ilyen kit√Ľn√Ķen aut√≥t vezetni ? - k√©rdezi M√ľller
- A V√∂r√∂s Hadseregben - v√°laszolja Stirlitz, majd elgondolkodik: nem fecsegtem t√ļl sokat?

Minden év február 23-án (a Vörös Hadsereg napján) Stirlitz harmonikával járja Berlin utcáit, kozák dalokat énekelve.
Nem is sejti, hogy ezekben az órákban milyen közel áll a lebukáshoz.

Stirlitz megy az utcán. Fehérbe és feketébe öltözött nök jönnek vele szembe.
Ap√°c√°k - gondolja Stirlitz.
Strilitz - gondolj√°k az ap√°c√°k.

Stirlitzet h√©tf√∂ hajnalban viszik agyonl√Ķni. "Az el√∂ttem √°ll√≥ h√©t val√≥ban nem ig√©rkezik k√∂nny√Ľnek" - gondolja.

Stirlitz, mikor éjjel átmegy a parkon, észreveszi, hogy egy szempár figyeli.
- M√ľller - gondolja Stirlitz.
- Stirlitz - gondolja a bagoly.

Stirlitz bel√©p M√ľller dolgoz√≥szob√°j√°ba, s megl√°tja a padl√≥n √©lettelen√ľl hever√Ķ M√ľllert.
Megm√©rgezte mag√°t - gondolja Stirlitz, mik√∂zben kez√©vel v√©gigsim√≠tja a M√ľller h√°t√°b√≥l ki√°ll√≥ balta nyel√©t.

A h√°bor√ļ v√©ge. A Reichstagban mindenki mag√°ba roskadt. Hitler k√©ts√©gbeesetten bolyong az √©p√ľletben, de r√° se heder√≠t senki. Bel√©p Stirlitz dolgoz√≥szob√°j√°ba. Stirlitz felugrik:
- Heil, Hitler !
Hitler f√°radtan:
- Legalább te ne szórakozz velem, Makszimics!

- Hmmm.... - gondolja Stirlitz.
- Stirlitz... - gondolja Hmmm.
# | kisvakond kisvakond - 2011 03 24 ¦ 10:10:57
Imre!
Ez az √∂sszefoglal√≥ remek, Szaniszl√≥ is felolvashatn√°. B√°r szerintem neki is csak egy sz√Ľk n√©z√Ķt√°bora van...

Ami meg a b√≥logat√≥kat illeti, szerintem Te nem sz√°m√≠tasz szalonk√©pesnek (v√©ressz√°j√ļ h√°bor√ļ kirobbant√≥ vagy), teh√°t mindegy is mit mondasz. Ha ugyanazt m√°r a J√≥bbik, egy elismert k√∂z√©pp√°rt [kac-kac] mondja, akkor az √ļgy is van. Ad egyfajta v√©d√Ķerny√Ķ-√©rzetet √©s felment√©st, ha hozz√°juk csatlakozol. Ha k√©s√Ķbb kider√ľl, hogy nem volt igazuk, akkor is a felel√Ķss√©g az √∂v√©k, mert f√©lrevezettek.
Gondolkozni manaps√°g nem f√°raszt√≥, hanem f√©lelmet √©breszt√Ķ Smile
Apropó: fél-elem, jó szó...
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 10:27:34
Szaniszló rendszeres olvasónk!
Az kifejezetten jó, ha nem vagyok zsidóképes, a csatlakozgatással pedig az a bajom, hogy nincs kihez, hová és miért. Mr akkor sem volt, amikor hívtak, hogy lépjek be. Nem volt hová.
Az igazi v√©delem az a tud√°s, amelynek gy√ľm√Ķlcseit most is √≠zlelgetj√ľk √©s amely fel nem fog√°sa retteg√©ssel t√∂lti el azokat, akik √°ll√≠t√≥lag a nemzetet vezetgetn√©k, mint holot√ļl√©l√Ķk leszarmazottjai.

A helyzet fokoz√≥dik! Netanjahu m√©gis megyen Moszkv√°ba, de k√∂zben a Kadima feljelentette √Ķt √©s S√°ra nev√Ľ feles√©g√©t is. Mik√∂zben Szajr√© Washington dc-ben √∂regb√≠ti a zsid√≥k rossz h√≠r√©t, k√∂zben Martonyi meg leugrott az egyiptomi-L√≠biai hat√°rhoz szeml√©zni, mert ugye egy "magyar" k√ľl√ľgy√©r megteheti az izraeli vezet√Ķi megb√≠z√°s√°b√≥l, mert azok meg el√©gg√© oda vannak sz√∂gezve a terror√°llamukhoz.
# | Arany Arany - 2011 03 24 ¦ 11:42:27
Kerecsen! A gondolataid, a hozz√°kapcsolt dalok, val√≥ban egy √∂n√°ll√≥ fejezetet is meg√©rn√©nek. Mint eredetileg pesti, megrohantak az eml√©kek. Aki m√©g l√°tta a romjaiban a partokon √°ll√≥-fekv√Ķ Erzs√©bet-hidat, a romos v√°rat a V√°rhegyen, a h√°bor√ļ ezer puszt√≠t√°s√°t, √©s m√©g erre '56 sz√∂rny√Ľs√©geit √©s romjait.
De s√©r√ľlts√©g√©ben is t√∂bb volt Budapest akkor, mint ma, ha m√©gis arra j√°rok, menek√ľl√∂k haza...
√Čs ezt tett√©k az eg√©sz orsz√°ggal...

Imre, ne tagadd, √ľgyn√∂k vagy, csak az a k√©rd√©s, egy sz√≥t ki hogyan √©rtelmez...
Nemes √úGY a Ti√©d, a MAGYARS√ĀG √úGYE.
De ma ezt is csak a partvonalról lehet szolgálni...
Ha m√°r k√©pzavar, legyen eg√©szen az... A vonalb√≠r√≥ szava IS d√∂nt√Ķ!
# | postaimre postaimre - 2011 03 24 ¦ 12:03:51
Arany, te √∂sszebesz√©lt√©l az asszonyk√°mmal. Ezek az √Ķ szavai is.
A p√°rtk√©rd√©s fokoz√≥dik, mert nyergelik a J√≥bbikot er√Ķsen √©s ha m√°r rendv√©delemr√Ķl volt sz√≥, akkor nem kiz√°rt, hogy lesznek ott is meglepet√©sek, de negat√≠v √©rtelemben, r√°nk n√©zve √ļjabb letisztul√°st jelentve.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.15 mŠsodperc
101,881,026 egyedi lŠtogatů