Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hurok, csokornyakkendővel

NaplóA meccs gyakorlatilag eldőlt, de fondorlatos módon még mindig csak kevesen értik, mi zajlik itt és milyen következményekkel fog mindez járni. Hol is kezdjem, már megint? Először egy laza balegyenessel. „A KONZENTRATION- szó eredeti jelentése: A szokásos „angol” tiszti egyenruhába öltözött zsidó hordák egy millió nőt, gyereket és néhány férfit zártak körbe szögesdrótokkal JOHANNESBURG felett. Aki ki akart jönni azt Maxim géppuskákkal „lerendezték”. Az volt a BUR háború. A koncentrációs szó innen származik. Mind megfagyott, éhen halt – a szokásos módszer , miközben saját aljasságaikkal másokat vádolnak. Így lett a holland gyarmatból angolszász.” Most pedig nézzünk csak szét a palesztin és egyéb „menekülttáborok” és a zsidó gyarmatosítók egyéb „nácifasiszta” lakossági rendezési programjai közül. Tegnap délután Balassagyarmat felé menet a Parlament előtt a rakparton a vascipők felé vitt az utam. Már messziről láttam egy fekete felhőt, amely közelről feketébe öltözött ortodox zsidókká vált, akik éppen próbálgatták a méretet. Ez egy „újmagyar” csoport volt, ilyet korábban soha nem láttam még, csak felvételről.

Humanista gondolatom támadt, s az jutott eszembe, hogy ha módomban állna, gyorsan meg kellene szabadítani szenvedéseitől ezt a holokamu-túlélő dolgos, emberséges társaságot. Ami késik, nem múlik. No de most nem a zsidó ajvékolásra szeretnék összpontosítani, hisz láthatunk még eleget a kemencék előtt sorban állni önkéntesen, hanem valami sokkal fontosabbról van pár gondolatom. A nyílt háború kitörése a térségben egyelőre energia-zsarolási pozícióba hozta az EU-val szemben az oroszokat. Putyin mindezt nyíltan szóvá is tette Brüsszelben, de nem hiszem, hogy értett volna az übermensch-szemlélettől elvakult kazár. Most találtam egy korábbi anyagra, amiről írtam már eleget, de itt szó szerint elhangzott, hogy Oroszország gazdasági előmozdítása a modern fegyverek kidolgozásán, beszerzésén kell alapuljon, ez élvez prioritás. A videón figyeljétek meg Putyin tekintetét, s ha valaki olvasni tud belőle, akkor értheti, hogy sem a felvétel, sem a „gyilkos” pillantás nem véletlen üzenet. Most kezdik valóra váltani, mert nem csak a képből, de a szóból sem értettek sem Olsteinnék, sem Baromsóék.

Link = http://www.rian.ru/tvpolitics/20100628/250908334.html

Ehhez képest most az „óriásrakéta” program beindításáról és folytatásáról is beszélnek az elavult РС-20 "Vojevoda" helyett , pedig korábban ez halott ügynek tűnt a folyékony hajtóanyag miatt. A kormány 2020 végéig katonai célokra több, mint 19 trillió Rubelt irányzott elő. Ez a ballisztikai rakéta „magas intelligenciával” rendelkező és 10 harci fejet képes célba juttatni, a most rendszerben már kipróbált Topol-hol képest, amely „csak” nyolc egységet tud hordozni. A sikeres „Bulava” programon okulva most áttörést várnak és hangsúlyozzák, hogy ez állami és nem katonai kompetencia már régen. Talán kapcsolódó hír, hogy Szíriának leszállítják a "Jahunt" rakétákat, amelyek viszont az izraeli haderőt teszik taccsra, legalábbis a tengeri ütközetekben és már Hezbollahoznak is rendesen a kaftánosok, rettegve.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

De amit most írtam, csak magamnak szól, ám itt jön a DE! Sorra próbálgatják az SZ -300 -400 -500-asaikat is sikeres hangsebesség feletti kilövéseket és megsemmisítéseket produkálva, ám mindebből most nem azt emelném, ki, hogy a Solaris program, melyet a zsidók nálunk saját légvédelmükre most akarnak bevezetni, fabatkát sem ér, mert „nyíllal” lőnek bádogos dobozokra, hanem kicsit nagyobb „vasakkal”, hanem valami egészen mást. Az USA sokat emlegetett Discovery programja befuccsolt és nincs előrébb sem Kína, sem Japán, de a franciák sem. A „zűrkutatás” megfeneklett, mert nincs megfelelő hajtómű ahhoz, hogy nagyobb távolságokat emberi léptékkel mérhető idő alatt tudjanak le. Beszélhetnek térugrásról, féregjáratokról, időkapuról és minden másról, de úgy tűnik, hogy ezek az említett technológiák nem alkalmazhatók arra a célra, mait most a NASA, mint űrkutató fedő szervezet szimbolizál. Egyszóval, hajtóműveket kell kikísérletezni, de nem kis sebességgel és már nem az USA ennek a „programnak” a cáratyuskája, s ez azt is jelenti, hogy ezen a fronton is alulmaradtak és aki kicsiben képzeli a dolgokat el, az nem képes befogadni, hogy sokkal magasabb rendezőelvek működnek itt is, mint gondolnánk.

No de nézzük a bennünket közvetlenül is érintő témát, az energiát. Baku mostanában a „magyar” zsidó kormány közkedvelt látogatási területe lett, mert azt hiszik, hogy terem ott bármiféle babér és kikerülhetik az orosz befolyás. Nem értették meg, hogy a türkmén, azeri és iráni óriási gázkészlet nem képezheti a zsidó szabadrablás tárgyát. Elhiszem, hogy az izraelita hitközség Grúziában nem csak mossad egyedek beszivárogtatásával van elfoglalva a Kaukázus területére, és napi szinten megy ott az ölészet, csak nem hallunk róla, hanem ma már felfogták, hogy Grúziában a két napig tartó háború második napján a katonák már a pihenőjüket tölthetik, mert elérték az iráni-török határt. Azt a pár izraeli-usa atomtöltetet, amit a keblükön melengetnek, azt megelőző csapással úgy döngölik még a kilövőállomáson a földbe, hogy csak a sugárzásmérő bizonyíthatja, hogy ott volt valami, ami nem lehetett volna ott.

Az északi olaj - és gázmezők vonatkozásában tiszta a képlet. Norvégiával és az érintett államokkal megegyezés született és ott sem egerészhet ma már akárki. A terület zárva van.

Az észak-afrikai „lázongások” eredménye nem kicsit ütött nagyot a nyugat-európai energiaellátásban. Mit gondoltok, miért kellett mindenkinek a világban atomerőművet felajánlani a múlt évben? Az olaj- és gázkészlet más birtokába, más elbírálás alá fog kerülni, s ez zajlik éppen. Nyugat-Európát Algéria és Líbia látta el kőolajjal. A volt gyarmatokról ment Franciaországba, Belgiumba, Hollandiába a „zaft”, de most van ott némi zavar az ellátásban, ami árfelhajtó hatással bír, de figyeljetek csak ide:

Líbiai olajérdekeltségek Európában
Líbia az utóbbi években szinte észrevétlenül tett szert - felvásárlások révén - saját ásványolaj-konszernre Európában: a HEM cég tulajdonában lévő Tamoil-kúthálózat a líbiai állam százszázalékos leányvállalata.

A vállalkozás magvát a Rotterdamban bejegyzett Oilinvest B.V. képezi, ennek tulajdonosa pedig a Libyan Investment Authority nevű állami befektetési alap. Ezáltal az Oilinvest közvetlenül Moammer Kadhafi irányítása alatt áll.
A cég terjeszkedését jól mutatja az európai - de főleg a németországi - Tamoil-kúthálózat számottevő gyarapodása: 2007-ben a líbiai márkának még csak 265 benzinkútja volt német földön; mára ezek száma 395-re emelkedett. A töltőállomások nagy része HEM márkanév alatt üzemel. A cég üzletpolitikájának bevallott célja, hogy "megszilárdítsa piaci pozícióját a közepes nagyságú üzemanyag-forgalmazók élvonalában" - írta a Berliner Zeitung.
Kadhafi németországi üzlete nyereséget termel: 2009-ben az adózás előtti eredmény 97 millió euró volt; a 2007. évi mutatóhoz képest ez 20 százalékos növekedést jelent. Németország mellett főleg Svájcban és Olaszországban üzemelnek Tamoil-kutak. Saját közlése szerint Európában összesen 2800 töltőállomása van a líbiai cégnek.
A Tamoilnak három olajfinomítója van Európában, közülük az egyik Hamburgban található. A németországi kúthálózat zömmel Hamburgból kapja az üzemanyagokat, egyúttal azonban más finomítóktól is vásárol. Az Európában található líbiai olajfinomítók viszont jobbára közvetlenül Líbiából kapnak nyersolajat. A konszern adatai szerint 2009-ben a vásárolt nyersolaj 55 százaléka az észak-afrikai országból érkezett.
A Tamoil németországi üzlete érdekes helyzetbe kerülhet, amennyiben az Európai Unió csakugyan gazdasági szankciókat fogadna el Kadhafi rezsimjével szemben - például bankszámlák zárolását és külföldi vagyonrészek lefoglalását. "Legfőbb ideje már, hogy az EU a tettek mezejére lépjen a Líbia elleni szankciókkal" - mondta a német újságnak Elvira Drobinski-Weiss, a szociáldemokrata párt (SDP) szóvivője. Hozzátette: a büntetőintézkedések hatályának ki kell terjednie az európai vagyonrészekre, köztük az ásványolaj-üzletre és benne a Tamoil cégre is. "Tarthatatlan, hogy a jelenlegi polgárháborús helyzetben a Kadhafi-rezsim hatalmas pénzekhez jusson az Európában lebonyolított üzletekből" - fogalmazott az SDP szóvivője.
Link
http://hvg.hu/gazdasag/20110227_libiai_olajerdekeltsegek_europa

Háborús előjel és ugye az USA bevonulással fenyeget, de lehet, hogy az ENSZ mégis orosz békafenntartókat vet be, mert túl sok már arrafelé a Black water –es szervkereskedő. Az Egyiptomból Izraelbe menő összes gázvezetéket már felrobbantották és Szaúdból kap most némi energiát, miközben Szíriában most észlelték, hogy ott meg atomerőmű létesül éppen. Talán már Egyiptomban is megkezdték az orosz atomprogramot, ahol az izraeli és usa nukleáris töltetek visszaszelídített alapanyaga fog fűtőenergiát szolgáltatni. De nézzünk csak szét kicsit a Perzsa-öböl környékén. A keleti parton Irán a nyugatin Szaúd-Arábia. Bahreninben most volt éppen egy kisebb „forradalom”, de Katar is teljesen érthetetlen módon „nyerte” meg Moszkvával közösen a foci-vb rendezésének jogát. Micsoda véletlen! Ez sok mást is jelent, amiről egyelőre korai lenne még beszélnem, pedig elképzelésem van vele kapcsolatban. Dél felől, Abu Dhabi kirakodó központtal hihetetlen mennyiségű fegyver áramlik be a térségbe. Jó arra a Szafari, azt mondják a sivatagi csigavadászok. De ha már fegyverek, akkor DAKAR a másik fegyverzet ki-és berakodó középpont, melynek előzetes szortírozó állomása a Zöldfoki-szigeteken található. Az Arab-félszigetet Jemen és Szomália zárja az Ádeni-öbölnél. Jemenben is áll a bál, de Szomália sem egy stabil, békés vidék. Ajánlott szakirodalom: Sólyom végveszélyben.

Épp most öltek meg pár amerikait szomi kalózok és ez elég gyakran előfordul arra. Ha rátekintetek a térség térképére, mint képzett balneológusok láthatjátok, hogy Szudán is most osztódott ketté, és Egyiptomban sincs még vége az „átalukálnak”, majd Líbia, Tunézia, Algéria, Marokkó, mind problémás övezetté váltak. Túl sok hadihajó és külföldi, zsidó…nem nagyon téblábolhat mostanában arrafelé, annak veszélye nélkül, hogy puszta kézzel szét ne legyenek szedve. De amit eddig írtam, azt már tudhattátok eddig is, most viszont még vigyük tovább a gondolatot. Ezt a hírt korábban hoztam.

Iráni fegyverszállítmányt kapcsoltak le Lagosban
Nigéria kormánya november 15-én egy illegális iráni fegyverszállítmány miatt tett jelentést az ENSZ Biztonsági Tanácsának. A nigériai Lagos kikötőjébe októberben érkezett fegyverek most lehetőséget szolgáltatnak arra, hogy Iránt az atomprogramja miatt kirótt szankciók megsértése miatt citálják az ENSZ BT elé. A fegyvercsempészek lebukása sokba kerülhet a perzsa államnak, amely láthatóan Nyugat-Afrikában is igyekszik befolyásra szert tenni.

Link = http://kitekinto.hu/iszlam/2010/11/23/irani_fegyverszallitmanyt_kapcsoltak_le_lagosban/

Állítólag a célállomás Szenegál és Gambia voltak, ami viszont a Zöldfoki-szigetektől nem esik messze, viszont Dakar meg éppen ott terül el. De még ez sem lényeges kérdés. Ez egy még korábbi hír.

Irán Kongóból csempészett uránt?
Irán nagy mennyiségben próbál illegális úton atomfegyver gyártásához szükséges urániumot szerezni arról az afrikai bányavidékről, ahonnan a Hirosimára ledobott atombomba alapanyaga is származott - írta a The Sunday Times.

A vezető brit vasárnapi lap beszámolója szerint egy július 18-i ENSZ-jelentés kétséget kizáróan megállapította, hogy egy, a tanzániai vámtisztviselők által lefoglalt nagy mennyiségű 238-as urániumszállítmányt a kongói Lumumbashi bányavidéken adták fel.
Tanzániai vámtisztviselők azt mondták a brit lapnak, hogy a szállítmány célállomása Bandar Abbasz iráni kikötőváros volt, s a csempészárut egy rutinellenőrzés során foglalták le.
A leleplezés növeli a feltételezett iráni atomfegyverprogram méreteire vonatkozó nyugati félelmeket, akárcsak a Hezbollah libanoni síita szervezetnek az Izrael elleni harcában nyújtott iráni támogatás jövőbeni kilátásait illető aggodalmakat - írta a brit újság.
Az ENSZ vizsgálati jelentését továbbították a világszervezet szankcióbizottságának elnökéhez, és hamarosan a Biztonsági Tanács is napirendjére tűzi. A dokumentum szerint Tanzánia "korlátozott adatokat" közölt három másik radioaktív szállítmányról, melyeket az elmúlt tíz évben Dar es Salaamban foglaltak le.
Az urániumszállítmányok a kongói Lumumbashi környékéről származnak, amely az ásványkincsekben gazdag Katanga tartomány székhelye. Ott található a Shinkolobwe uránbánya, amely a Hirosimára és Nagaszakira 1945 augusztusában ledobott atombombák alapanyagát is szállította. A bányát ugyan hivatalosan 1961-ben bezárták, mielőtt Kongó visszanyerte volna függetlenségét Belgiumtól, de az ENSZ-vizsgálat megállapította, hogy a bányászat titokban tovább folytatódik, és a helyi hatóságok szemet hunynak efelett.
Júniusban egy brit parlamenti bizottság arra figyelmeztetett, hogy Nagy-Britanniát iráni terroristák támadhatják meg, amennyiben nem csökken a feszültség. A brit belső elhárítás a bizottság szerint arra a következtetésre jutott, hogy "alvó terrorista sejtek" aktivizálásával Irán támadást intézhet nagy-britanniai atomerőművek ellen, és az említett sejtek már meg is kezdték a lehetséges célpontok felderítését - írta a The Sunday Times.

Forrás: Link

Végül kilyukadunk a számunkra és az angolszász zsidók számára lényeges stratégiai kérdéseknél. Tudjuk, hogy Kína hatalmas területeket vásárol fel élelmezési céllal Afrikában, de nem tudtuk, hogy Nigéria az USA olajkészletének 65%-át biztosította. Miután a Mexikói-öbölben sorra lezárták a fúrótornyokat és tilos újabbakat nyitni, nehogy katasztrófa történjen, Venezuela kiesése után maradt Nigéria. Az észak-afrikai területekről a következő sáv mentén lehetnek mostanában „forradalmak”. Mali, Niger és Csád, s máris ott vagyunk Nigériánál. Értsük jól a dolgot. Jelen pillanatban Kína és Oroszország vezető szerepe már elvitathatatlan és még csak most kezdődik igazán a helyzet kibontakozása. Az osztrákok külön olajvezetéket építtettek ki a tenger alatt és Líbiából kaptak olajat. Erre dolgozott rá a Barátság kőolajvezeték, ha kevés volt a petró, de az olaj és gázvezetékek, amik jelen pillanatba Magyarországra is befutnak, korlátozott kapacitással rendelkeznek és Nyugat számára nem elegendő még a maximális kapacitásuk sem. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy Putyin jól sakkozott és az összes szálat az a kör tartja kezében amiről eddig is beszéltem. Talán nem véletlen, hogy Dél-Koreában is elcsendesültek a negatív hangok és a moszkvai polgármester járja éppen az országot és közös programokról egyeztetnek. Talán az sem véletlen, hogy Izraelben egy ma meg jelent cikk szerint 20 éven belül éhségről és nincstelenségről „vizionálnak”, miközben Magyarországra (és a régióba) terelnék így át a rettegő holokamu-áldozatokat.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Ma már cikkezik, hogy Putyin „berágott” a Gazprom-ra és kilátásba helyzete az egyeduralkodásának megszüntetését. Jókat kuncogok rajta, mert ha nyomást akarnék gyakorolni a petyhüdt és elzsidósodott Nyugatra, akkor belviszály indokával okoznék fájdalmas, neuralgikus helyeken némi ellátásbeli zavarodottságot nekik. Ki tehet róla, hisz ilyen az élet. Alakul ez, körvonalazódik szépen.

Persze mindabból, amit most írtam, kötelezően senki ne vonjon le semmilyen végkövetkeztetést, hisz csak elgondolkoztam éppen, s Isten ments, hogy Olstein és a mossad—NBH komolyan vegyen is bármit, mert még magukhoz térhetnének a bealtatásból. Ráérnek még. Egyelőre várják csak a betelepülő zsidókat tárt karokkal, ahogy mi is tesszük egyre nyugodtabban és egyre biztosabb tudattal a szeretetben, hogy saját lábukon innen nagyon kevesen távozhatnak csak önként, a többiekre pedig nem menekült státusz, hanem a koncentrációs tábor vár. No nem azért, mert ez az én döntésem, hanem azért, mert ez a logikus megoldása a helyzetnek. A Maxim géppuskák helyett természetesen azóta sokkal modernebb eszközök is léteznek, de erről most, s talán a későbbiekben is fölösleges beszélni. Érezhető módon a tettek ideje közeleg.

Hozzászólások

# | Pálos Trend Pálos Trend - 2011 03 28 ¦ 20:59:06
A zsidó mibenlét...

A KAPZSI DONOR által „rendszerbe!” HÍVott kapitalista diktatúra; – ami szakadatlan egy az igen „közeli” jövőben elkövetkezendő szép új világ HO(M)OGRAMM eszményképeivel édesgette magához a tősgyökeres, előre kitervelten munkába belerokkantottakat – …mára már arra is alkalmatlanná vált, hogy elfojtsa fajtája irigy bűzmirigyeit és a médiákból okádók kénbűzös lehelletét.
Ez a lehellet saját hibáinkból adódóan sajnos ősidők óta ismert, hiszen az ördög fújja…!
A kitalált történelmek fősodrában, munkatáborok szögesdrótjain onnan; – az ott „dolgozó” zsidó tisztek kizárólag csak keresztény nőket kényszerítettek szexuális szolgáltatásokra.
A munkatábori bordélyok boxai a nagynyilvánosság előtt abszolút tabu témának számítottak a túlélők tömkelegei között mivel igencsak sarkalatos pontja lehetett volna az azóta 13-szor kártalanított magyarországi! zsidóság erkölcsi kérdéseiben, akiket a szexrabszolgatartás vádjának kimerítésében bűnösnek találtathattak volna.
…már ha valóban következetesen akarnánk kiegészíteni és ítéleteket hozni a Nürnbergi koncepciós per ártatlanokat felakasztó gyakorlatát folytatva…az idevágó szakirodalmak tátongó hiányának pótlására.
„Heinrich Himmler 1941-ben rendelte el a koncentrációs táborokban bordélyházak felállítását, a náci vezető ugyanis úgy gondolta, hogy a férfi rabok jobban teljesítenek a munkatáborokban, ha jutalmuk szex lehet. Himmler emellett a táborok férfi lakói közötti szolidaritás megbomlasztására is alkalmasnak találta a “speciális blokkok” létrehozását.
1942-től kezdve 200-300 női fogoly került ki a ravensbrücki női táborból, akiket 10 koncentrációs táborba osztottak szét. A prostitúcióra kényszerített nők keresztények voltak, többségük “antiszociális” magatartása miatt került fogolytáborba, tehát feltehetően már korábban is alvilági, félvilági körökben mozogtak. Bár a náci Németország hivatalosan törvénytelennek minősítette a prostitúció intézményét, az SS elit alakulatai elégedettek voltak a tábori bordélyházak üzemelésével, így elkerülhetőnek látták a homoszexualitás katonák közötti megjelenését is. Az örömlányokat természetesen minden más hadsereg alkalmazta, és azóta is alkalmazza, még, ha érthető okoknál fogva erről nem is beszélnek szívesen.
A prostituálttá vált foglyok közül sokan önként jelentkeztek a feladatra, mivel azzal hitegették őket, hogy hat hónap elteltével szabadon távozhatnak. Később névsor alapján, végül pedig már a gyengélkedőről is vittek el nőket. Kiváltságos helyzetük kimerült abban, hogy nem kellett tábori ruhát viselniük, fizikailag viszont teljesen tönkrementek, fertőzéseket kaptak el, kísérletezések alanyaivá váltak, abortuszra is kényszerítették őket. A nőknek minden este két órát kellett szórakoztatni a rabokat. A megjutalmazottak számára két birodalmi márkába került a nőkkel töltött 15 perc. A tarifát sokan a még életben lévő rokonok által küldött pénzből tudták fizetni, az összegeket a német tisztek egy külön tábori számlán tartották nyilván.”
Erről beszéljetek Libajnai Gordonok és Gyurcsányik…!
Eme tények ismeretében ugyanis már jóval visszafogottabban képviseltétek volna kémségetek fajtáját – a budapesti zsinagóga partiján.
Vagy nem?!
…de ez is mint ahogyan minden más már akkor aktualitását veszítette személyeteket illetően, amikor az öregecskedő apró Dobrevek dobni akartak benneteket egy ropogós buzikurváért.
Bizony-bizony!
…azóta vágjátok magatok alatt a “répát”!
Mint ahogyan az a koszovói „favágó”, aki mindennel és mindenkivel szembemenetelve megtalálta az eleddig fellelt piramisok közül a legrégebbit.
Persze ezt is mint a munkatáborok bordélyait úgyan úgy igyekeztek eltusolni, de már késő!
Ez is!
A nyugati „kultúr és eredet terror” ezennel végleg kivégezte önmagát, hiszen ha Európában vannak a legrégebbi épített emlékeink, akkor minden innen indult, mint ahogyan minden ide is érkezik…
S hozhatom itt példának akár a kolosszális piramisok eleve elrendeltség RENDjén történő megmutatkozását, akár annak az éltető NAPnak az erejét, ami megsokallva a számlálhatatlan élet ellen irányuló szentségtörést, szűnni nem akaró hőhullámmal kezdi kihúzni az igazságot a KAPZSI DONOR világuralomra való ferde hajlamából!!!
Valójában semmi más nem történik az égadta világon, mint ami általában történni szokott a sátán népével…
KIŰZETNEK a PÁR (FÉRFI és NŐ!) DICSŐ…HONából!
A PARADICSOM=PÁR(j)a…DICSŐ…HON!!! meg minden cionista ármány ellenére itt volt, itt van és itt is marad a KÁRPÁTOK=KÖR pá(N)tok gyűrűjében.
Mivel a legjobb ALMA azóta is itt terem, mint…
…mint ahogyan erre az első MAGYAR ember pár ADAM=MADgAr és EVA=EVŐ példamutatásával már jóval korábban utaltam… – és itt nem az azóta a zsidók által kivéreztetett és elbitorolt üdvtörténelem cikkejeire utalok csak, hanem az egyetemes MIT…HOL…Okaiban (MYTHOLÓGIA!) rótt TEN TANjaira!!!
A viszokói piramisok! – azaz a VÉSettKŐI PEREMESEK!!!
A monumentális peremesek egy olyan bosnyák kisvárosban rejtőzködtek eleddig, ahol csak a legenda tartotta a reményt – a helyi lakosságban.
Mióta a legenda újra megelevenedett SEMIR OSMANAGIC amerikában élő hazafi jóvoltából még a régész és hamistörténész! társadalom jelentős része is foglalkozni kényszerült vagy kényszerül a kolosszális felfedezéssel, mert hamarosan egyenes adásban vagy felvételről kényszerülnek világgá kürtölni az eddigi, dinasztiális maffia hazugsággyárának dezinformációt, amivel korántsem végső soron, mesterséges államokat merészeltek létrehozni!!!
Már a feltárások elején tucatnyi megdöbbentő eredmény a PEREMESEK ismerőit igazolják.
Ezek köt a prímet az viszi, hogy a települést körbeölelő öt építmény közül a Nap, a Hold és a Sárkány nevét viselő szinte tökéletesen egyenlő oldalú háromszöget zár be.
Slusszpoén, hogy, a radar felvételek a két hegyet összekötő, közel négy kilométeres alagutat jeleztek, a közvetlen környezetről készült hő térképen.
Ráadásként még a föld alatt mesterségesen kialakított, kevésbé „döngölt”, hamarabb kihűlő rétegek találhatók.
Mindezen tények emberi vagy más már nem ismert földi lények alkotásait, beavatkozásait viselik a közszemlére állított kőzetdarabokon is, amelyeknél jól kivehető a nagyobb darabokból pattintott faragások nyomai.
„A NASA felvételeiről számítógéppel lehántották a hegyeket borító növénytakarót, aminek következtében még élesebbé váltak a piramishegyek szélei, amelyek ráadásul az év napjaival azonos – 365 méter – hosszúságúak. A hasonlóságok immáron elkerülhetetlenné teszik a gizehi Cheops piramissal történő összehasonlítást. Utóbbi dőlésszöge a függőlegeshez képest 51,5, míg a Visocicáé 53 fok, a Cheops magassága a mérésektől függően 146 és 148, míg alapélei 230-232 méter hosszúak. A Nap piramis ezzel szemben majd 200 méterre emelkedik a település fölé, alapélei pedig elérik a 400 métert.”
Kedveseim! Ez a történet azért is érdekes mert a néplélekben olyan elevenen élő és közszájon forgó legenda éledt ezennel újra, immáron háromdimenziós valóságában, ami csak az IGAZSÁG órájának közeledtével szokott.
Legalábbis egy MAGYAR LEGENDA szerint.
Ennek a hírnek az örömén azt is szívesen megosztom, hogy ezzel a közelmúltban előbukkanó piramissal a PEREMESEK történetének még nincsen vége, hiszen a világ közepe itt van még mindig MAGYARORSZÁG területén.
El tudnák képzelni, hogy éppen itt nincsenek piramisok?!
Na ügye!
…és most jöjjön a várva várt ARANYKÖPÉS a női 800m-es síkfutás vb aranyérmes Caster Semenya szájából…
- Mit üzen azoknak, akik megkérdőjelezik női mivoltát?
- Leszophatnak!pompom

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
61,873,349 egyedi látogató