Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ide költözött a postaimre blog:


www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub

Kis hiján tele lett a tárhely (80% feletti kihasználtság), így az oldal archiválása elkerülhetetlenné vált.
Természetesen ez az oldal is müködik tovább, de új hírek ide már nem kerülnek fel.


A Jobbik ellen vonul az Anonymous

Jól nyomják, van humoruk is. Ja, a többit tényleg spongyázni kell. A hekker lehet technikai zseni, de ettől még nem biztos, hogy tovább lát az orránál, főleg ha valamely szolgálat köte-lékeli.
Operation Fuck the Nazi (magyarul kb. „baszd meg a nácit”) néven hirdetett hadműveletet az Anonymous nemzetközi hekker-aktivista közösség magyar szárnya. „Miután a Parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita, sőt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell" – írják az aktivitsák felhívásukban, és demonstrációjuk céljaként a Jobbik weboldalát nevezték meg.

A zsidóság hozzátette a magáét a haza védelméhez 1848/49-ben

"Újabb agymosó történelemhamisítás a Magyar(?) Talmudista Irodától
Beszéljünk talán a patkánylázadás alatti szerepükről, a Lenin-fiúk és a Szamuely-félék rémtetteiről, a háború után ÁVH-ssá átvedlett fajtársaik embertelenségeiről. A hadiszállításokon zsírosra hízott, a hátországban henyélő kaftánosokról, meg a sorozás alól kibúvó bolsevista lázítókról. Ezekről miért nem esik szó?"

Vízbontás, üzemanyag-spórolás újratöltve!

Szia Imre!
Hátha valakit megtalál az információ! Milyen érdekes, hányan próbálják beállítani, hogy a vízbontás nem hasznos. Persze nem mindenkinek hasznos, fölég nem azoknak akiknek az érdekei nem ezt kívánják meg. Itt egy kis ízelítő milyen eredményekre képes a Sáska hho termékcsalád. Szerintem a számok magukért beszélnek.

Leáldozóban az üzemanyag-turizmus

A NAV által az ukrán határszakaszon az üzemanyag-turizmus visszaszorítása érdekében bevezetett intézkedések következtében a határátkelők forgalma 24 százalékkal, az átlagos várakozási idő 46 százalékkal, a behozott üzemanyag mennyisége pedig 32 százalékkal esett vissza. Ugyanakkor a határmenti régió üzemanyagforgalma az országos visszaeséssel ellentétben emelkedett.

Rabló-hálózat a tabellán

Kedves Imre,
A minap ebbe a táblába botlottam a Király utca-Lövölde tér sarkán. Amit ábrázolt a bűncselekmény ténye nem lepett meg, inkább az, hogy így kirakták.
Cui Bono? Üdvözlettel:...

Oroszország összefogott az USA-val a heroinkereskedelem ellen

Az orosz és amerikai titkosszolgálatok nagyszabású kábítószer-ellenes akciót valósítanak meg Afganisztánban – jelentette a kábítószerforgalom-ellenőrző szövetségi szolgálat igazgatója, Viktor Ivanov. Az akció célja az afganisztáni heroin-laboratóriumok megsemmisítése.

Olvasó: Csak a magyarokra vadásznak a metró brutális ellenőrei, a cigány bármit megtehet

Reggeli életkép a metró hármas vonalán (Újpest - Központ végállomás)
A metrón már évek óta szokás, hogy utazás előtt ellenőrzik az utasokat. Ez lényegesen humánusabb megoldás, és gondolom, a közlekedési vállalatnak is megéri, hisz ha be akarok jutni a metróba, jegyet kell vennem és érvényesítenem, vagy felmutatni az érvényes bérletem.

Meg kell védeni a Koreai-félsziget békéjét

Liu Weimin kínai külügyi szóvivő április 20-án Pekingben elmondta, hogy jelenleg a Koreai-félsziget helyzete nagyon bonyolult és érzékeny, az érintett feleknek óvatosan kell cselekedniük és tárgyalásokat kell folytatniuk annak érdekében, hogy ne történjen olyasmi, ami fokozza a térségben kialakult konfliktust. A félsziget és a távol-keleti térség békéjének igazságos védelmére van szükség.

Ez Európa legnagyobb vallástalan övezete?

A neokonzervatív Die Welt internetes kiadása A keletnémetek kételkednek a világon leginkább Istenben című cikkében ismerteti a Chicagói Egyetem által készített nemzetközi tanulmány eredményét.

Anonymus végrehajtó jelentkezik!

Kedves olvasók, remélhetőleg egyre több belső információt megtudhatunk a végrehajtók világából. Ígéretet kaptam, komoly és fontos információk megosztására, amelyek alátámasztják azt, amit eddig is tudtunk, hogy szervezett bűnszövetkezeti formában, összeesküvés folyik a "devizahitelesek" ellen. Kezdésnek egy kis humoros segítség, a kilakoltatások ellen. Fontos, hogy ne veszítsük el, humorunkat és ne roskadjunk össze.

Szülinapra

Ecce homo?

Salgó László a rabbi-rendőr?

Budapest, 1910. április 23. – Budapest, 1985. július 24. 1935-ben a budapesti Országos Rabbiképző Intézetben rabbi oklevelet szerzett. 1935-től a józsefvárosi zsinagógában rabbi-helyettesként és hitoktatóként működött, 1945-től főrabbi, 1959-től a Budapesti Rabbiság igazgatója (rituális főfelügyelő), az Országos Rabbi-képző Intézet tanára.

OTP szolg-álltatás

Tisztelt ügyintéző, a megújult honlapjukhoz tartozó OTP Direct szolgáltatásuk nem elérhető a számomra, holott eddig remekül működött. Bejelentkezésem után az sms kód beütését követően a gép teker és teker de ezt követően nem adja ki az bankszámlám paramétereit. Sokadik próbálkozás volt már sikertelen.

Kedves Pindroch Tamás, Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Kezemben tartom a Zuglói Lapok 2012. április 12-i számát. Megszámoltam: 9 lokális politikai vonatkozású cikkből 8 (!) fideszes politikusok erőfeszítéseiről, velük kapcsolatos csak pozitív hírekről, kerületi eredményeikről szólnak. Az újság Az ellenzék hangja rovatban szólaltatja meg a nem fideszes(eke)t.
Generálási idő: 0.11 másodperc
71,942,990 egyedi látogató